Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש מוכרי ג'אנטים בצפון . הכי חשוב - אמינים!

כבר הייתי אצל "המאסטרו" והוא גנב לי 100 שקל בתור מקדמה, אז הזהרו!

פורסם

אני חיפשתי הרבה בצפון, ואני יכל להמליץ לך על 2 מקומות שמאוד התרשמתי מהמבחר, אחד נמצא באיזור התעשייה תל תחן, לא זוכר את הכתובת המדוייקת או אפילו אם שם המקום, אבל אני מניח שסיבוב או שתיים במתחם החצוני של מתחם הקניות, ותמצא כבר, יש לי שלט ענק עם תמונות של ג'נטים, ומעמד שתלויים עליו ג'נטים בחוץ.

המקום השני, זה שבסוף אני רכשתי ממנו נמצא מטרים ספורים אחריי אוטודיפו בחוצות, גם לא זוכר את שם המקום, אבל יהיה לך קל למצוא אם תגיע לשם, מחירים ממש טובים ומבחר גדול.

רק שאלה, מז''א גנב ממך 100 ש''ח מקדמה? מקדמה על מה? דווקא התרשמתי מהמבחר שלו (לא מהאתר שהוא מבולגן ולא ברור)

פורסם

שילמתי מקדמה על ג'אנטים וקיבלתי הבטחה לקבל אותם תוך 10-14 יום. עבר חודש מאז שהובטח לי, הוא סיפר לי סיפורים לאורך כל הדרך(סיפורי נמל וכו'). החלטתי שזה עבר את הגבול והלכתי לבקש את הכסף חזרה. אמר שבחיים לא יחזיר לי את הכסף וזה הכסף הכי קל שהוא עשה בחיים..

אבל למזלי יש לי קבלה ואחרי התביעה שהוא יקבל הוא יממן לי את הג'אנטים ;)

פורסם

אלון, הסיפור הזה שלך - דורש שרשור משל עצמו ב"חוות דעת על בעל עסק".

בושה וחרפה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אין לי המלצה על מקום לג׳אנטים.

אבל הסיפור הקצר על ה100₪ מרתיח.

בהחלט דורש שרשור נפרד עם השתלשלות האירועים.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

• תוכן חדש...