Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

[TABLE=class: tborder, width: 100%, align: center]

[TR]

[TD=class: alt1]שלום אז ככה היום הוצאתי את הרכב מהמוסך לאחר ראש מנוע נסעתי חמש דקות ופתאום נדלקה מנורה של הזרקה והרכב משחק לו ממש הרבה הטורים גם בהאטה וגם בעמידה במקום וגם נכבה לפעמיים מהבוקר עד עכשיו נכבה לי פעמיים מה יכולה להיות הבעיה? לצערי לא סומך על המוסך שהחזיר לי רכב ככה אז מתייעץ פה ואז ילך למוסך אחר וידרוש מה שהמליצו פה

[/TD]

[/TR]

[TR]

[/TR]

[/TABLE]

פורסם

אתה סומך על המוסך מספיק בשביל לתת לו לעשות שיפוץ ראש,

מה הבעיה לתת לו לסיים את העבודה?

יום טוב גם לך

פורסם

אני לא חושב שמהנתונים הללו ניתן להסיק משהו על התקלה.

לכל הפחות צריך לקרוא קודי תקלה מהמחשב.

זה יכול להיות סתם חיישן מנותק, זה יכול להיות פריצה באטם ראש.

אני מקווה שברור לך שמוסך אחר לא יעשה עבודה בחינם, ופניה למוסך אחר זו עילה לביטול אחראיות של המוסך הראשון.

אני הייתי משתמש באחראיות שכבר יש מהמוסך המבצע..

יום טוב גם לך

פורסם
אני לא חושב שמהנתונים הללו ניתן להסיק משהו על התקלה.

לכל הפחות צריך לקרוא קודי תקלה מהמחשב.

זה יכול להיות סתם חיישן מנותק, זה יכול להיות פריצה באטם ראש.

אני מקווה שברור לך שמוסך אחר לא יעשה עבודה בחינם, ופניה למוסך אחר זו עילה לביטול אחראיות של המוסך הראשון.

אני הייתי משתמש באחראיות שכבר יש מהמוסך המבצע..

1+

ממליץ לחזור לאותו מוסך לאבחון תקלה וטיפול בתקלה.

>>>Fiat Punto Spice Dynamic v16 2005<<<

פורסם

זה מה שקורה למי שמתקן בצורה חאפרית, חבר של חבר החליף גם מנוע בצורה כזאת, בשטחים. שבוע בדיוק אחרי המנוע הלך לקיבינימט והתחיל לעשן בטירוף. עכשיו לך תחפש מי ישים עלייך.

לא אומר לך ללכת למוסך מורשה, אבל תלך פעם הבאה לפחות למוסך מורשה משרד התחבורה, ככה במידה והוא מתנער מאחריות תוכל לפנות לאיגוד המוסכים או משהו. כמו כן הוא מאושר משרד התחבורה, הוא עומד בסטנדרט כולשהו לפחות כדי לקבל אישור כזה

פורסם
תעבור על החיישנים של המצערת והבעיה כנראה תיפתר.

האם יש מדריך מצולם או משהו איך לפרק ואיך לנקות את החיישנים ואת בית המצערת?

ואם איזה חומר כדאי שלא יהרוס את החיישנים?

פורסם

הייתי מציע לפני כל פירוק והתעסקות:

להתחבר לסורק תקלות ואז על פי התקלות לשלול תקלות.

(ברוב המקרים הדרך הכי זולה מתבררת כהכי יקרה)...

>>>Fiat Punto Spice Dynamic v16 2005<<<

פורסם
הייתי מציע לפני כל פירוק והתעסקות:

להתחבר לסורק תקלות ואז על פי התקלות לשלול תקלות.

(ברוב המקרים הדרך הכי זולה מתבררת כהכי יקרה)...

כמה עולה להתחבר לסורק תקלות?

והאם יש מכשיר שאפשר לקנות לבית לא יקר וטוב שסורק תקלות ומאפס ?

פורסם

כל סורק תקלות פשוט מסוג ELM327 יכול לשלוף לך קודי תקלות. אם קיימת תקלה במערכת ABS או AIRBAG צריך סורק מעט שונה. במיקרה שלך נידלקה נורת ההזרקה ולא נורת מנוע כך שאני בספק אם קיימים קודי תקלות ויש לבדוק פיזית ובסבלנות את התקלה אצלך.

פורסם
כל סורק תקלות פשוט מסוג ELM327 יכול לשלוף לך קודי תקלות. אם קיימת תקלה במערכת ABS או AIRBAG צריך סורק מעט שונה. במיקרה שלך נידלקה נורת ההזרקה ולא נורת מנוע כך שאני בספק אם קיימים קודי תקלות ויש לבדוק פיזית ובסבלנות את התקלה אצלך.

איפה ממליץ לטפל?

• תוכן חדש...