Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם הפאביה החדשה נראית פשוטה מבפנים.. כל החומרים הרכים שעל הדשבורד נעלמו להם. נראה לי שמישהו בהנהלה של VAG מתחיל לחשוש ברצינות מקניבליזציה של סקודה ביחס ל-VW.

:idea:
  • תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דווקא העיצוב החיצוני של הסופרב מוצלח מאד,עדיף בהרבה מזאת של הנוכחית הכל כך מכוערת.

אמנם אני אחכה עד שאראה אותה אני מקווה בג׳נבה חודש הבא, אבל לפי התמונות אני מסכים שהיא נראית מצוין - הסקודה הכי יפה עד היום.

פורסם

סקודה מעולם לא התיימרו לעמוד בחזית העיצוב. זה לדעתי דווקא אחד הדברים שגורם לה לפופולאריות הזאת בעיקר של הסופרב, היותה"שקופה". נראיית משפחתית משעממת מחוץ אבל מבפנים והביצועים הם של פרימיום וזה מתאים הרבה אנשים שלא רצים לנקר עיניים ועדין ליהנות ממכונית חזקה ומרווחת. ראו את זה טוב במקרה עם השרים, כמה נסעו בה ומה קרה כשאחרי זה עברו לב.מ.וו ופחדו לגעת בה בגלל דעת הקהל

פורסם
גם הפאביה החדשה נראית פשוטה מבפנים.. כל החומרים הרכים שעל הדשבורד נעלמו להם.

לא הבנתי את הקשר בין המראה הפשוט והנקי (שלא שונה בVW ואודי למיניהן) והחומרים הרכים...

איך אתה יודע שהחומרים הרכים נעלמו?

ובלי קשר, גם אם כן, אין להסיק מכך שהסופרב (מכונית יקרה בהרבה) תסבול מאותה בעיה - אני לא מאמין לרגע.

בכל אופן אלא אם כן מישהו יחזור וידווח לפני, אני אספר לכם אחרי שאשב בה חודש הבא.

פורסם

רק להוסיף שבמבט שני על העיצוב הפנימי אני חושב שזה נראה נהדר! נקי אלגנטי ואיכותי מבלי להראות פשוט מדי, ואני שמח לראות את המערכת מולטימדיה נראית כחלק אינטגרלי מהעיצוב ולא כאייפד שהודבק למעלה.

פורסם
לא הבנתי את הקשר בין המראה הפשוט והנקי (שלא שונה בVW ואודי למיניהן) והחומרים הרכים...

איך אתה יודע שהחומרים הרכים נעלמו?

ובלי קשר, גם אם כן, אין להסיק מכך שהסופרב (מכונית יקרה בהרבה) תסבול מאותה בעיה - אני לא מאמין לרגע.

בכל אופן אלא אם כן מישהו יחזור וידווח לפני, אני אספר לכם אחרי שאשב בה חודש הבא.

החומרים הרכים נעלמו בפאביה - כך נאמר בביקורות בחו"ל. אני לא משער לרגע שאין חומרים רכים בסופרב החדשה, אבל נדמה שגם היא ירדה ברמה לעומת היוצאת, על פי התמונות.. בקיצור, ייתכן ויש כאן מגמה.

:idea:
פורסם

עיצוב צפוי. פרסמו המון טיזרים ובסוף חשפו מכונית צפויה. והאינטריור? מאוס עד כדי בחילה.

פורסם
עיצוב צפוי. פרסמו המון טיזרים ובסוף חשפו מכונית צפויה. והאינטריור? מאוס עד כדי בחילה.

יש משפט באנגלית "credit where credit is due" וזה משהו שלישראלים מאוד קשה ליישם (בכלל, לא רק פה).

אני מסכים שיופי הוא בעיני המתבונן, אבל קשה מאוד להתווכח עם זה שמה שסקודה עשו פה זו לא פחות ממהפכה ממה שהם רגילים להציע לנו עיצובית.

האוקטביה הנוכחית, הגם שהיא המכונית הכי טובה בקטגוריה שלה, משעממת מבחינת מראה וגם אם היא נראית טוב יותר מהקודמת, היא נראית מכובדת אבל בטח לא יפה.

מה שסקודה עשו פה זה סיבוב של 180 מעלות לעומת הדורות הקודמים של הסופרב ובעיקר הדגם הנוכחי (או הקודם עכשיו...) הגמלוני בעל המראה הסובייטי משהו, כך שלהגיד שהם הציגו משהו צפוי זה קצת מוזר.

לגבי המראה הפנימי, שוב אני אוהב את זה אבל כן זה קצת מאוס כי זה בדיוק אותו סיפור כמו בVW למינהן שחוזר על עצמו, אבל אם זה עובד זה עובד.

פורסם

משעמם עד פיהוק.

מה פיהוק? התקפת פיהוקים היסטרית!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

+1 לג'וני בוי

אבל אני משוחד, נוסע בסופרב כבר שנתיים ומאוהב באוטו הזה.

בחיים לא נהננו מרכב (אשתי ואני) כמו שאנחנו נהנים מהסופרב (אלגנס).

לגבי מראה, היופי הוא בעיני המתבונן, אנחנו אוהבים את המראה שלו מבפנים ומבחוץ, ככה זה שמאוהבים.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

רוצים מטרייה בדלת אבל רולס רויס מרגישה צעקנית מדי? אין בעיה. סקודה מציגה את הדור השלישי של הסופרב ומבטיחה את "הסקודה הטובה בהיסטוריה". לגבי טובה נצטרך להחליט לפני שאנחנו שופטים, מה שבטוח זה שהיא הכי מרווחת בהיסטוריה.

לינק לידיעה.

ככה היא נראית מבחוץ.

item.jpg

וזאת כמות המקום בפנים:

%D7%A1%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%94-%D7%A1%D7%95%D7%A4%D7%A8%D7%91-2015-6.jpg

מסקודה נמסר כי לא היה להם אבטיח לקנה מידה, אבל בידיעה תוכלו לראות תמונה של הגברת עומדת ליד חבורה של אנשים (רמז, היא לא קטנה כמו שנדמה).

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

אני מסרב להאמין שהכנסת את סקודה ורולס רויס באותו משפט ועוד לא על דרך השלילה אלא על דרך החיוב :shock2::shock2::shock2:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עם מנוע 1.8 והספק של 180 סוסונים זו בהחלט מנהלים שלוקחת בהליכה את כל המאזדות 6/הונדות אקורד/כל בולשיט כזה או אחר.

הרכב נראה מדהים לדעתי.

פורסם

מה הקשר בכלל למנוע? הוא הפרמטר היחיד?

יש מונדאו עם 240 כ״ס, אז זה אומר שהיא לוקחת את כל השאר?

יש שברולט מאליבו עם 260 כ״ס - מה איתה?

יש סיאט לאון עם אותו מנוע - אז היא עדיפה על כל מכונית מנהלים?

הסופרב הנוכחית ממש לא הצטיינה בנוחות עירונית/בינעירונית, לא הצטיינה בבידוד רעשים, לא מאוד הצטיינה באיכות חומרים ומאוד-מאוד לא הצטיינה באמינות.

לדעתי, כאחד שיש לו אותה בבית (אצל אשתי כרגע), והייתה המכונית שלו בשנים האחרונות, היא הייתה אחת הגרועות בסגמנט.

האם הסופרב החדשה תפתור את הבעיות הללו? - נחיה ונראה.

• תוכן חדש...