Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עם מנוע 1.8 והספק של 180 סוסונים זו בהחלט מנהלים שלוקחת בהליכה את כל המאזדות 6/הונדות אקורד/כל בולשיט כזה או אחר.

הרכב נראה מדהים לדעתי.

היא מובילה רק עד המוסך הקרוב של צ'מפיון, ומשם המאזדות\הונדות לוקחות את המושכות.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עם מנוע 1.8 והספק של 180 סוסונים זו בהחלט מנהלים שלוקחת בהליכה את כל המאזדות 6/הונדות אקורד/כל בולשיט כזה או אחר.

הרכב נראה מדהים לדעתי.

מתחתיה נוסף מנוע בסיסי יותר, 1.4 עם 150 כ"ס, נראה לי שזה אותו מנוע שמשמש את הטיגואן/אלהמברה.

מה שמעניין זה שהמנוע הזה עשוי להוזיל את הסופרב, מהלך דומה נעשה עם אופל אינסיגניה שהמחיר ירד ב-10000 שקלים, אבל במקום מנוע 2 ליטר ו-220 כ"ס נהיה מנוע 1.6 ו-170 כ"ס.

רק אני מקווה שלא יתמחרו את ה-1.8 כמו שאופל תמחרה את גרסת ה-2 ליטר (האינסיגניה 2 ליטר טורבו עולה כעת 290,000 שקלים - שברולט מאליבו עם מנוע זהה עולה 110,000 שקלים פחות).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

העיצוב צפוי למדי, זה בדיוק למה שמצפה קהל היעד של הרכב הזה. ניראית מצויין. טכנית בהרבה מובנים זה באמת אוקטביה מוגדלת, טוב שרכב הזה לא מסתיר את המהות.

לגבי מנועים, אותי מענין אילו דיזלים הם הולכים להציע - מניח שאותם כמו הפסאט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לפי autocar אין 1.8. רק 1.4, 2.0 ודיזלים.

באנגליה לא, אבל היצע מנועי הבנזין תכלול חוץ מה1.4 ליטר שתגיע עם גיר ידני בלבד, 1.8 ליטר 180 כ"ס, 2.0 ליטר 220 ו-280 כ"ס.

אגב, הפאסאט החדשה לדוגמא תימכר באנגליה אך ורק הגרסאות הדיזל שלה, ללא שום כוונה להציע בנזין.

פורסם

לדעתי הסופרב החדשה ניראת לא רע בכלל , למרות שאת האחרונה גם דיי אהבתי .

הסופרב החדשה , כמו שאר הדגמים של סקודה , חולקים את אותו קו עיצובי של האוקטביה החדשה , זה טרנד שניהיה אצל הרבה יצרנים .

אם זה טוב או רע ?, הכל תלוי , כל אחד והטעם שלו .

הנה סרטון קצר של הסופרב החדשה , תהנו ))

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם

"מבצע חיסול".

אם מדובר על הדגם הכי פשוט - אז אין פה שום מציאה. עדיף לקנות את המונדאו הפשוטה שעדיפה בכל פרמטר.

פורסם (נערך)

במבצע מדובר על דגם 1.8TSI DSG7 , בחבילת איבזור בסיסית AMBITION , מחירה הרגיל הוא 178 וכרגע במסגרת המבצע הם מוכרים אותה ב-166 , 12,000 ש''ח פחות .

לגבי הפורד מונדיאו - איך אתה יכול לקבוע שהיא עדיפה בכל פרמטר על הסופרב , כאשר המונדיאו כבר הוסר מהאתר שלהם ואינו נמכר בכלל .

בעוד חודשים ספורים יגיעה לארץ המונדיאו החדש (FUSION) , כאשר יגיעה , יעבור סקירות ומבחנים וינתן לו מחיר , רק אז נוכל לדעת האם הוא עדיף על הסופרב .

עריכה אחרונה על ידי JentuS12
לגבי הפורד

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם

אני עם הסופרב השניה שלי. הראשונה שנת 2010 1.8 TSI היתה לא אפויה מספיק. צריכת שמן גבוהה ובעיות בגיר שנפתרו אחרי הריקול.

השניה שנת 2013 (צורה חדשה) ללא בעיות עד כה - 75,000 ק"מ.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, אז אחרי שיצא לי לראות אותה ולשבת בה, אני חושב שהיא מרשימה ביותר.

מי שדואג שאיכות החומרים הדרדרה לא צריך לחשוש, ולמעשה מבחינות מסוימות העדפתי את העיצוב הפנימי בסופרב על פני זה שבפסאט החדשה.

חבר שהיה איתי ונוסע ביום יום באודי RS6 אמר שהרכב הזה גורם לרכבים כמו שלו להיראות כתמורה גרועה מאוד לכסף...

פורסם

האיכות של שאר רכבי הקונצרן הולכת ומתקרבת לזו של אאודי. מה RS6 שלו מתהדרת בו זה לא בהכרח האיכות, אלא שאר המכלולים שהרכב מציע :twisted:

• תוכן חדש...