Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ב 70-80 אלף שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי כיום רכב מסוג מאזדה ספיריט 2006

ואני רוצה להשתדרג

אני מחפש רכב בסכום של 70-80 אלף שקל (אפשר קצת יותר אם יש משהו ששווה את זה)

ורציתי לדעת איזה רכבים כדאי לי לבדוק

מה שאני מחפש זה:

1. אוטומט

2. ביצועים טובים (לפחות 9 שניות ל100)

3. צריכת דלק סבירה (כמו מאזדה ספיריט בערך או קצת פחות טוב)

4. אמינות נורמאלית (כי הבנתי שבגיר הDSG יש מלא תקלות בשנתונים שאני אחפש כנראה)

5. עדיפות לרכב משפחתי כזה עם 4 דלתות

6. שנתון 2009+

תודה

פורסם

הרכב ההגיוני היחיד שיתן לך אפס למאה בפחות מ9 שניות זאת הגולייטה של אפלא רומיאו אבל זה רכב מיוחד שמצריך בעלים מיוחדים וצומת לב מיוחדת.

חוץ מזה אתה יכול להמשיך עם המוכר והאהוב המאזדה 3 בנפח 2000 תתן לך חבילה טובה יש לך גם את הרכבים היותר מיוחדים כמו אופל אסטרה טורבו או פיאט בראבו טורבו (הפיאט רובוטית חד מצמדית שזה כמו ידני כך אותה בסימן שאלה)

פורסם

למה לג'טה וגולף אין DSG?

הרי ציינת שלא בא לך עליה עקב האמינות הירודה.

ואם בכל מקרה תקבל החלטה נכונה, ממליץ לראות משהו ממשפחת סיאט, ולאון בפרט.

1.8T מטוס מטורף, יחסית חסכוני, אמין, ולא יחרוג מהתקציב.

פורסם

בתקציב שלך תוכל למצוא אופל אסטרה עם מנוע 1.4 ליטר טורבו משנת 2011-12. המנוע מפיק 140 כ"ס, ו-20 קג"מ ומגיע ל-100 קמ"ש תוך 10 שניות. היופי במנוע הטורבו הוא שהכח מגיע מוקדם יותר כך שרוב הזמן הוא ירגיש חזק יותר.

סיננתי בשבילך באתר שלנו את החיפוש כך שיציג אסטרות, בצע חיפוש בעמוד (Crtl+F) לערך "1,400" ותוכל לצפות באסטרות טורבו שקיימות אצלנו במלאי. לחץ כאן ותגיע לשם.

אם תרצה לבחון דגמים אחרים, אתה מוזמן לשנות את ערכי החיפוש בצד שמאל של הדף ולצפות בשאר המכוניות שלנו.

שיהיה בהצלחה בבחירת המכונית. תתחדש.

פורסם

אופל זו אפשרות מעניינת

אבל בנוגע לרכבים: גולף , ג'טה

האם הגיר שלהם DSG7 זהה לגיר של הסיאט איביזה, ששמה אני ראיתי שקיימות הרבה תקלות

מה העלות השנתית בתחזוקה של רכבים כאלה?

פורסם

הגיר זהה.

עלות התחזוקה השוטפת יקרה במעט מהרכב הנוכחי שלך, אבל לא משהו שיגרום לך לפשוט רגל.

הבעייה האמיתית היא במקרה של תקלות ובהיעדרה של אחריות. מהי העלות המלאה? -- גבוהה.

פורסם

s40 מנוע 2 שנת 2010-2011 בהחלט מומלצת עם 145 כ"ס

צריכת דלק 1-10 בעיר1-12 בחוץ

גיר 6 הילוכים מדהים , נוחות

מאובזרת( מזגן מפוצל, בקרת שיוט, כסא חשמלי ועוד..)

שווה ומומלץ מניסיון

פורסם

אני לא אוהב את העיצוב הפנימי של הוולו, זה בעייה קצת

נראה לי שאני אלך שוב על ספיריט אבל חדשה יותר 2011 , אבל מוזר שהיא פחות מהירה מהצורה הישנה יותר

• תוכן חדש...