Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לפני שאני קונה HTPC שיחובר לטלוויזיה החכמה בסלון ויריץ xbmc

אני רוצה לנסות להקרין את התוכן מ xbmc במחשב בחדר, לטלוויזיה בסלון.

יש לי חיבור אלחוטי לאינטרנט.

לפני מספר חודשים הצלחתי להעביר סרט מהמחשב לטלוויזיה בצורה אלחוטית אך הסרט היה שמור במחשב.

כעת המשימה שונה כי התוכן יגיע משרתים, יוצג במחשב בעזרת תוכנת xbmc ואני רוצה להעביר אותו לסלון.

אודה לעזרה

פורסם

תחבר את יציאת הוידאו מהמחשב למסך בסלון

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

חפש בפייסבוק kodi israel זו קבוצה שמתמחה בעיניין. עם המלצות למחשבים קטנים עם אנדרואיד במחיר של 200-300 ש"ח.

יש שם מדריכים להכל.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

אצלי המחשב מתחת לטלוויזיה ובכל זאת קניתי מחשב קטן רק לOpenELEC (שזה מערכת הפעלה ממש קטנה, יש בה רק KODI)

זה הרבה יותר נוח, לא צריך לחבר כלום, לא לפתוח תוכנות, לא לשחק עם ההגדרות מסכים במערכת הפעלה, רק מדליק את הטלוויזיה וזהו פשוט יש לי KODI.

פעם הייתי עובד עם מחשב אחד ל2 הפעולות אבל זה היה פשוט לא נוח.

יש בALIEXPRESS מחשבי INTEL חדשים בכ500 שקל כולל משלוח מהיר, שאם מתקינים OpenELEC אז אפשר להתקין על כונן USB של 4GB, ככה שכונים מחשב בלי HDD או SDD, יותר זול. (עם כזה דבר אני עובד)

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

תודה על ההמלצה , האם אפשר להוסיף למחשב הזה גם HDD כדי להתקין יובונטו או WIN 8.1?

OPENELEC מתאימה לקודי (על פי מה שקראתי ,אין לי ניסיון איתה ) והיא תהיה מושלמת כאשר יהיה בה גם דפדפן מלא

חבל שעדיין אין.

הקודי שמותקן אצלי במחשב ,לפעמים נתקע ,לעיתים מאוד רחוקות אני לא מצליח למצוא סרטים מסוימים ואז בגוגל אני מוצא אותם.

הייתי רוצה פתרון כולל יותר , נגיד 70:30 לטובת קודי.

פורסם (נערך)

בOpenELEC שלי התקנתי שרת להורדת טורנטים (transmission service) ואז אני ניגש אילו בממשק WEB ומביא לו טורנטים שאני בכלל מוצא במחשב בבית או בעבודה אפילו. או שלפני זה הייתי מוריד מהמחשב הראשי ישר להארדיסק שמחובר למחשב הקטן.

בשביל גלישה יש לי מחשב וטלפון...

לטעמי מערכת הפעלה מלאה זה סתם מקור לסיבות למה שתפעיל את הטלוויזיה תצטרך להתעסק בעוד כמה דברים לפני שפשוט תבחר את הפרק\סרט ותתחיל לראות.

אבל כמובן שאפשר לחבר הארדיסק (או לקנות מראש עם הארדיסק) ולהתקין מערכת הפעלה נורמלית, זה היה אמור להיות הצורת עבודה של המחשבים האלה, אני זה שמיוחד.

עריכה אחרונה על ידי liorwohl

פורסם

באיזו טלוויזיה מדובר?

אני משתמש ב PLEX על מנת לארגן את המדיה על המחשב (תוכנת שרת + תוכנת קליינט), ואפליקציה של PLEX על הטלוויזיה כדי להסטרים את המדיה לסלון (SAMSUNG)

!AWDSOME

פורסם (נערך)

גם אצלי יש סמסונג :)

הפלקס ,אם אני לא טועה "מושך" תכנים מהזכרון של המחשב ומציג אותם .

הרעיון שלי הוא להציג את מה שהמחשב מציג ז"א במחשב מופעל קודי ,קודי מציג תכנים משרתי טורנטים (בעזרת ההרחבות ) והטלוויזיה מציגה את התמונה מהמחשב.

רעיון הרבה יותר מסובך מחיבור מחשב מכל סוג שעליו יהיה מותקן הקודי .

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11
פורסם

הרעיון שלך מאד מסורבל, מה שאתה רוצה בעצם זה משדר HDMI, יש כאלה דברים רק שזה עולה סביב 200$ ומיותר לגמרי במקרה שלך. זה גם לא עובד דרך קירות.

קנה מכשיר ייעודי שישב בסלון מחובר לטלויזיה ישירות, כשKODI עושה את כל העבודה. יש היום תוספים כמו GENESIS שמזרימים לך טורנטים בלייב, בלי לחכות שכל הסרט יירד קודם למחשב, כולל תרגום עם הורדה אוטומטית, וזה עובד יפה.

לי יש מכשיר מבוסס אנדרואיד שהחלפתי לו מערכת הפעלה לOPENELEC, וזה עובד מעולה. המחיר רק כ-50$, ממליץ בחום (זה נקרא MX2 בקיצור). כן, יגידו שיש מכשירים עם ארבע ליבות ובלה בלה, אבל הם גם עולים כפול ופשוט אין צורך כי הוא עושה מה שצריך במהירות, נוח ויציב.

http://www.aliexpress.com/item/MX-TV-Box-Midnight-MX2-XBMC-Fully-TV-Killer-Android-4-2-XBMC-Midnight-Preinstalled-Amlogic/1781689789.html

אפשר לקנות כזה עם OPENELEC מותקן כבר מראש למי שלא רוצה להתעסק (למרות שזה לא מסובך בכלל) :

http://www.aliexpress.com/item/1pc-OpenElec-Linux-XBMC-TV-Box-1G-RAM-8G-ROM-WiFi-Sports-Adults-Linux-XBMC-Coldsnake/1926171858.html

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

בקבוצת קודי בפייסבוק לא ממש ממליצים .

כמו שהבנתי יצאו עכשיו מכשירים חדשים (תוצרת סין,איך לא :) ) בשם פיפו-http://www.aliexpress.com/item/Pipo-X7-Mini-PC-TV-Box-Intel-Z3736F-Quad-Core-Windows-8-1-With-Bing-OS/32271802206.html

מהמחשבים ש-LIOR המליץ , מצאתי מחשב אחר עם נתונים דומים (או אף זהים ) לפיפו באותה רמת מחירים של הפיפו

http://www.aliexpress.com/item/Plam-size-mini-computer-micro-pc-desktop-Intel-Celeron-N2810-directx-11-xbmc-nettop-mini/2051963224.html

פורסם

הפיפו הזה נראה אחלה, אפילו יותר טוב, אבל אין לו usb 3 שזה דיי חשוב.

במחשב כמו שלי שקישרת, נראה לי שזה בלי ram - תזהר עם האופציות שם זה דיי מטעה. הram של המחשבים האלה הוא מסוג ממש חדש ויקר אז אל תקנה בלי ram.

• תוכן חדש...