Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כבל AUX ברכב Kia Ceed 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרדיו דיסק ברכב דיי מת ורק הרדיו עובד אז חשבתי לחבר את הפלאפון לחיבור הAUX

רק שאין חיבור כזה ברכב..

אז רציתי לשאול אם יש אפשרות עדיין להפעיל שירים מהפלאפון מבלי להחליף את כול הרדיו

חשבתי לקנות את זה - http://www.ebay.com/itm/3-5mm-AUX-Audio-To-USB-2-0-Male-Charge-Cable-Adapter-Cord-For-Car-MP3-fad-new-/221571119510?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3396aaf996

אבל אני לא בטוח אם זה יעבוד

יש חיבור USB ברכב

פורסם

בפעם ה-77,000, כבל כזה הוא שקר אחד גדול.

אין המרה ישירה בין פלט/קלט אנאלוגי (יציאת אוזניות) לבין פלט/קלט דיגיטלי (USB).

אופציה 1: לרכוש דיסק און קי פשוט ולשים עליו שירים. לאור העובדה שקיימת כניסת USB ברכב, אני מניח שתהיה שליטה ישירה מהר"ד.

אופציה 2: לעיתים ניתן להגידר את הזכרון בטלפון כ-Mass Storage או משהו בסגנון, ואז חיבור שלו משקע טעינה/מידע עם כבל מתאים לרכב אמור לעבוד בדיוק כמו דיסק און קי.

בלי קשר, מוזר לי שקיימת כניסת USB אבל לא AUX.

פורסם

אני מניח שיש לכבל הזה שימוש כלשהו כי בתוך הUSB יש -5V,GND,D+,D שזה לא בעיה להלחים אותם לפלאג של 3.5mm עכשיו התעלומה היא מה זה עושה כי לנגן שירים,זה לא ינגן.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בעמוד המכירה הוא מתייחס לדור שני של אייפוד שאפל, ובמבט דרך תמונות בגוגל, נראה שאכן יש שם סידור שמשתמש ביציאת האוזניות גם לצורך טעינה והעברת שירים.

כנראה שמדובר במשהו ייחודי שאני לא בטוח כיצד הוא עובד. גם כאן מניחים שהוא מחליף מודים של פעולה בצורה כלשהי מבלי לפרט.

פורסם
בפעם ה-77,000, כבל כזה הוא שקר אחד גדול.

אין המרה ישירה בין פלט/קלט אנאלוגי (יציאת אוזניות) לבין פלט/קלט דיגיטלי (USB).

אופציה 1: לרכוש דיסק און קי פשוט ולשים עליו שירים. לאור העובדה שקיימת כניסת USB ברכב, אני מניח שתהיה שליטה ישירה מהר"ד.

אופציה 2: לעיתים ניתן להגידר את הזכרון בטלפון כ-Mass Storage או משהו בסגנון, ואז חיבור שלו משקע טעינה/מידע עם כבל מתאים לרכב אמור לעבוד בדיוק כמו דיסק און קי.

בלי קשר, מוזר לי שקיימת כניסת USB אבל לא AUX.

אני לא בטוח אם הUSB קשור לרדיו אבל אני משתמש בחיבור בעיקר כדי להטעין את הפלאפון

kia-ceed-hybrid.jpg

אצלי פשוט יש רק חיבור USB אחד

פורסם (נערך)

אופציה 1 שרשמתי היא הכי פשוטה לבדיקה.

דיסק און קי קטן, USB 2.0, בנפח של נגיד עד 8GB (לא גדול יותר מפאת ספק לגבי תאימות), מפורמט ל-FAT32, אמור לעשות את העבודה היטב.

אני מכיר את המצב בסיד 2010 שבה כן קיימת כניסת AUX בסמוך לכניסת ה-USB. אם אתה אומר שאין, אני מאמין לך, זה רק מפתיע אותי.

מתוך סקרנות, אם יצא לך, תוכל להעלות תמונה של החיבור אצלך ברכב (ולא משהו מגוגל)?

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם (נערך)
אופציה 1 שרשמתי היא הכי פשוטה לבדיקה.

דיסק און קי קטן, USB 2.0, בנפח של נגיד עד 8GB (לא גדול יותר מפאת ספק לגבי תאימות), מפורמט ל-FAT32, אמור לעשות את העבודה היטב.

אני מכיר את המצב בסיד 2010 שבה כן קיימת כניסת AUX בסמוך לכניסת ה-USB. אם אתה אומר שאין, אני מאמין לך, זה רק מפתיע אותי.

מתוך סקרנות, אם יצא לך, תוכל להעלות תמונה של החיבור אצלך ברכב (ולא משהו מגוגל)?

הרכב כרגע לא בבית אז אני יעלה עוד שעה +-

מה שכן

רק עכשיו נזכרתי שגם חיבור USB מובנה אין

אנחנו מחברים את המתאם USB לרכב

יכול להיות שאני טועה והוא מוסתר

אני יערוך שוב שאני אציץ ברכב

עריכה אחרונה על ידי מר חומוס
פורסם

נשמע שמדובר במטען USB שמחובר למצת הרכב.

זה כבר נשמע לי יותר הגיוני.

ואם כך הדבר, אכן אין קשר לר"ד.

במקרה כזה אפשר לבדוק אם הוא תומך בכל זאת בכניסה כלשהי - AUX ואז כבל מתאים אמור לעבוד או צ'ינג'ר ואז לחפש מכשיר כמו Yatour.

* אין צורך לצטט הודעה אחת מעל.

פורסם

כמו שחשדתי.

אבל, יש כפתור CD/AUX ברדיו, שעשוי לבשר טובות.

צריך לבדוק מה ניתן לחבר אליו. אולי בסה"כ מדובר בצמת חוטים מתאימה.

פורסם

ממצאי ברשת:

לקיה יש יחידת ממשק לטובת ה-USB/AUX - זו דוגמה למק"ט של יחידה כזו שמקומה מתחת לידית ההילוכים - 961201H700.

blok_elektronnyy_upravlenyya_usb_kia_ceed_07_12_oe_961201h700__24692692m.jpg3371d1233398140-ipod-aux-usb-jack-how-install-clip_image002.jpg

אליה תחובר הקופסה (וכמובן הרדיו) שמכילה את את שקעי ה-AUX וה-USB - מק"ט לדוגמה - 961201H200.

4d3b45cfe9af3f352515b4c22c5029bf.jpg3370d1233397232-ipod-aux-usb-jack-how-install-clip_image002.gif

שים לב!

המק"טים הנ"ל הם רק דוגמאות, ואינן בהכרח מתאימות לרכבך.

אם אתה רוצה להיכנס לפרויקט כזה, יש לוודא מה הדגם של הר"ד אצלך ומשם לנסות לאתר אילו מק"טים מתאימים.

יתכן וקיים מוצר אפטרמקרט שיספק את אותה התוצאה בצורה פשוטה יותר - מתקין טוב שמכיר את הרכב עשוי לדעת יותר.

פורסם

נשמע סיפור

יש אפשרות לפרק את החיבור (החיבור שצילמתי)

ובמקומו או בנוסף אליו להוסיף חיבור USB וAUX?

אם לא כבר יעלה לי רדיו דיסק בסיסי (USB,AUX,MP3 Support) כולל התקנה?

פורסם (נערך)

החיבור שצילמת הוא שקע מצת. רק חשמל יוצא ממנו ואין שום קשר לרדיו.

חפש פרויקט של גבי שהגיב פה בשרשור לגבי התקנת ר"ד דאבל דין (מולטימדיה) בקיה פורטה.

ר"ד בסיסי רגיל יעלה כ-350 ש"ח. בתוספת כ-200 ש"ח כבר תקבל ר"ד עם דיבורית BT.

מערכת מולטימדיה בסיסית שכוללת את כל הנ"ל תעלה סביב 1400 ש"ח.

תצטרך להוסיף עוד קצת עבור מסגרת רדיו והתקנה כמובן.

נראה שזו מסגרת לדוגמה עבור סינגל דין: http://www.caraudiodirect.co.uk/ct24ki07-facia-plate-for-kia-cee-d

וזו עבור דאבל דין: http://www.caraudiodirect.co.uk/install-adaptors/kia/cee-d/ct23ki05a-double-din-facia-plate-for-kia-cee-d-pro-cee-d-cee

יש לוודא כמובן התאמה מוחלטת, ולקחת בחשבון שאולי ידרש איזשהו מתאם עבור חיבור האנטנה כמו גם מתאם חיווט אם אין ברצונך לחתוך את החיווט המקורי ברכב.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • תוכן חדש...