Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היי, יצא יפה, יישר כח.

כמה עולה ה- ONR הזה?

ומקקוה שאתה לא ירושלמי כי עכשיו יורד גשם ומוריד איתו את כל האובך.

מיכל של 1 ליטר ONR כחול - 83 ש"ח

גלון 3.7 ליטר - 217 ש"ח

אפשר להזמין טלפונית אצלנו 03-5370031 052-4077786

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

לאחר ששכחה הסופה ופסק גם הגשם שטפתי עם ONR בדלי גדול עם כפפה ו2 גריט גארד מולבשים אחד על השני.

לפני השטיפה עם הכפפה ריססתי פרה ווש עם מרסס לחץ 2 ליטר ו40CC חומר.

את התערובת עם הכפפה הכנתי מראש כדי שהכפפה תספוג את החומר.

הליכלוך לא היה כבד למרות שעברו 4 חודשים מהשטיפה האחרונה(בגלל הגשמים).

יש מעט אזורים שצריך לעבור עם פלסטלינה עקב ליכלוך שנתפס.

סה"כ השטיפה עברה חלק.

נעזרתי במגבות הקוריאניות הירוקות והצהובות וכן מגבות סופר פשוטות לניקוי אזורים קטנים וחלונות ולייבוש בנוסף לווטרמגנט.

כמו כן מברשות שונות לניקוי הטמבון.

צמיגים לא נגעתי.לא רואה טעם כל עוד יש שלוליות ובוץ.

לקח יותר זמן מהרגיל עקב החול שהצטבר אך עכשיו הרכב מבריק ללא סווירלים נראים לעין.

השתמשתי ב 15 מגבות ו2 כפפות.

20150214_194920.jpg

20150214_194809.jpg

עריכה אחרונה על ידי nit_zan
פורסם
לאחר ששכחה הסופה ופסק גם הגשם שטפתי עם ONR בדלי גדול עם כפפה ו2 גריט גארד מולבשים אחד על השני.

לפני השטיפה עם הכפפה ריססתי פרה ווש עם מרסס לחץ 2 ליטר ו40CC חומר.

את התערובת עם הכפפה הכנתי מראש כדי שהכפפה תספוג את החומר.

הליכלוך לא היה כבד למרות שעברו 4 חודשים מהשטיפה האחרונה(בגלל הגשמים).

יש מעט אזורים שצריך לעבור עם פלסטלינה עקב ליכלוך שנתפס.

סה"כ השטיפה עברה חלק.

נעזרתי במגבות הקוריאניות הירוקות והצהובות וכן מגבות סופר פשוטות לניקוי אזורים קטנים וחלונות ולייבוש בנוסף לווטרמגנט.

כמו כן מברשות שונות לניקוי הטמבון.

צמיגים לא נגעתי.לא רואה טעם כל עוד יש שלוליות ובוץ.

לקח יותר זמן מהרגיל עקב החול שהצטבר אך עכשיו הרכב מבריק ללא סווירלים נראים לעין.

השתמשתי ב 15 מגבות ו2 כפפות.

[ATTACH=CONFIG]413788[/ATTACH]

כל הבכבוד, יש סיכוי לתמונה?

רועי

פורסם

ציפופו, רצוי להשאיר את הכפפה בדלי עם ONR ללילה לפני? הדלי לא יכול להזדהם במהלך הלילה?

ושאלה נוספת, מהי הטמפ' מיים הרצויה בדלי? קר,פושר,חמים? או שלא משנה בכלל ?

פורסם

אני תמיד משרה את הכפפה שלי לילה לפני השטיפה (כששוטף עם onr).

ולמה שיזדהם? אני לא משאיר את הדלי במיון בתל השומר.

זרוק מעל הדלי מגבת כלשהי או שקית, ככה לא יכנס שום דבר לדלי, תשאיר את העסק במקום סגור כמובן.

טמפרטורה בגדול לא משנה, נאמר בעבר שמים חמימים מנקים יותר טוב במעט, ניסיתי ולא שמתי לב ליכולת ניקוי מוגברת.

יכול להיות שיש אפקטיביותגדולה יותר במקרים מסויימים, אבל שוב, אני לא שמתי לב.

מה שכן, זה הרבה יותר נעים להכניס את היד לדלי עם מים פושרים/חמימים בחורף.

"יאללה בירי".

פורסם

סבבה תודה, עד עכשיו השתמשי בדלי עם מים, אני אשים את יעטוף את הדלי בשקית... הפחד שלי שיכנס אבק\יתושים לדלי, ואז הלכו המים עם ONR.

12 שעות מספיק?

פורסם

אתה יכול גם לשעה ויהיה בסדר גמור.

אין המלצה מוגדרת, מעבר לאפקטיביות והבטחה שהכפפה מושרית היטב זה גם עניין של נוחות, הכל מוכן לשטיפה.

קרה גם שהשארתי ליומיים (סתם כי לא יצא לשטוף).

לא יקרה כלום לא לנוזל, לא לדלי, ולא לכפפה, כל עוד אתה עוטף את הפתח של הדלי תהיה בטוח שהמים המדוללים יהיו מוכנים לשטיפה מידית, ושהכפפה תהיה ספוגה ומסוככת ככל שניתן.

"יאללה בירי".

פורסם
לאף אחד לא מפריע הבידינג המוגזם שהחומר הזה גורם?

ה ONR לא כזה גורם לבידינג חזק אלא ממש עדין, אבל זה דווקא להיפך ומראה שההגנה סוג של קיימת

Opel Adam S 2017

פורסם

מעוניין לשטוף את הרכב בפעם הראשונה עם ONR:

1) איזה לקנות את הירוק (עם הווקס) או את הכחול? (כרגע יש לי ציפוי כלשהו על הרכב אז רצוי שONR לא יפגע בציפוי)

2) מגבת לייבוש יש לי של אובר,מה לגבי מגבות לניקוי עצמו ? האם כפפה אחת תספיק או לקנות כמה מגבות מיקרופייבר מהקוריאני?

3) האם צריך לקנות מרסס ?

4) האם דלי אחד יספיק או שחייב שתיים ?

תודה

פורסם

1. לא משנה. שניהם לא פוגעים והוקס יתן לך קצת יותר ברק.

2. כפפה אחת מספיקה. צריך לשטוף אותה אחרי כל פאנל שאתה שוטף (חפש את שיטת שני הדלאים)

3. בשביל מה? פרי-ווש? רצוי. יש לך גישה לצינור מים או לא?

4. אחד יספיק בשביל שיטת המטליות, אם אתה שוטף רגיל רכב מלוכלך אז רצוי שני דלאים (אחד עם סבון ואחד בלי- שוב, שיטת שני הדלאים)

ONR לא כזה מומלץ לשטיפות שבועיות. יוצא יקר מידי לתוצאה הסופית

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

האנקדוטות שלי.

1. אכן לא משנה, אני מניח שאם יש לך ציפוי אז הרכב עבר הכנה טובה קודם (פוליש) ואין לך צורך בתוספת ברק, לך על הכחול.

2. קנה כפפת נודל איכותית (למשל הירוקה של קארפלאן מאוטוסטור) לשטיפות הרגילות, ובנסוף, את המטליות הירוקות (לשיטת המטליות - מעולה לקיץ).

3. מצטרף לתגובה של ig.

4. לשיטת המטליות לא צריך דלי, ולא מים, רק מרסס ידני ומטליות כאמור.

לשיטה הקלאסית - דלי אחד, גדול, שיכנס בו grit guard, אין צורך בשני דליים בשיטפה עם onr, למה?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?558007-%D7%A9%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%94-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99-%D7%94%D7%90%D7%95%D7%91%D7%9A-%D7%94%D7%A0%D7%95%D7%A8%D7%90%D7%99-ONR-%D7%9E%D7%A0%D7%A7%D7%94-%D7%94%D7%9B%D7%9C&p=4647883&viewfull=1#post4647883

לגבי התוצאה הסופית והיוקר שלה, בתחום שכולו מותרות (וחלילה לא נכנס לכיס של איש), לקנות ליטר ב79 שקלים שמספיק ל35 שטיפות בערך, לא ביג דיל.

לטעמי המוצר הזה, במיוחד לנוכח המחיר הנוכחי, שווה כל אגורה.

(שלא נדבר על מחיר של גלון).

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...