Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הנעתי את הרכב ומתחילת הנסיעה הרגשתי שמשהו לא בסדר אם הנסיעה והרכב לא מאיץ כמו שצריך לא הצלחתי לעבור את ה95 ... ופתאום נדלקה לי הנורה הזאת http://www.fiatclub.co.il/forum/attachment.php?attachmentid=8740&d=1398103226

כבתי את הרכב לכמה דקות והמצב חזר לקדמותו הנורה נכבתה והרכב נסע חלק מה לעשות חברים

(נסעתי בערך 7 קילומטר 10 דקות ..) ?

תודה מראש

פורסם

אתה צריך לסרוק את המחשב. מה היה רשום בצג? לי קרה משהו דומה, האצתי ופתאום נדלקה הנורה עם הודעה על זיהום אוויר. מבדיקה במוסך היה רשום תקלה במצערת. האוטו נסע כרגיל, גם בעת התקלה וגם לאחר שבמוסך איפסו את התקלה. זה לא חזר לאחר מכן. בכל מקרה עדיף לסרוק את המחשב ולדעת מה הכיון.

פורסם

המחשב שומר את התקלות בזכרון שלו וניתן לקרוא אותן עם סורק תקלות יעודי. התעלמות מתקלה עלולה להחמיר את המצב ולגרום לנזק חמור שבעתיים.

במקומך הייתי מתייצב במוסך בהקדם האפשרי.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)

אם היתה תקלה הנורה הייתה ממשיכה לדלוק לא ? דיברתי עכשיו עם המוסך של פיגו ואמרו לי שאם לא נדלקה שוב הנורה אני יכול להמשיך לנסוע... הוא אמר לי שהם יכולים לבדוק לי ללא עלות למה נדלקה הנורה ..

עריכה אחרונה על ידי orispok
  • ספונסר פורום
פורסם

אז מה ההתלבטות? גש למוסך ובדוק ללא עלות מה התקלה.

אם אין בעיה - אז אין בעיה, תמשיך לנסוע.

אם יש בעיה - תוכל להחליט אם לטפל בה או לא לטפל בה ולקוות שלא תיתקע עם הרכב בעתיד.

פורסם

תודה רבה על היעוץ עשיתי כמו שאמרת לי .. הלכתי למוסך והוא אמר לי להמשך הבדיקה צריך להחליף 4 פלאגים והוא רצה ב250 שח והוא אמר שזה יכול לפתור את הבעיה מה אומרים ?

• ספונסר פורום
פורסם

נשמע הגיוני. יכול להיות שיש בעיה בהצתה ואז זה בדרך כלל או פלאגים או כויילים. הכויילים יקרים יותר ולכן אפשר להתחיל בפלאגים שהם זולים יחסית ולשלול את הבעיה.

• תוכן חדש...