Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל העוזרים

קיבלתי מחבר שתי DVD סינים ללא שם שנראים אותו הדבר ההבדל ביניהם שלאחד יש GPS ולשני אין

בשתיהם מותקנת אותה התוכנה בלוק כזה של ורוד לבן שחור בכלל התצוגות

יש לי שלוש שאלות שמאוד מעניינות אותי כי כבר השתגעתי בחיפושים:

1. איך אני משנה בהדלקת המערכת את הסמל של החברה שיש שם, למשל לסמל הרכב שלי כי זה לא קיים בהגדרות?

2. איך אני יכול לשנות את תוכנת ההפעלה של המערכת הזאת למשהו יותר רענן?

3.בגלל שאני לא מבין במערכות כלל האם צריך כבל מיוחד להתחבר למערכת עם מחשב או משהו?

$_57.JPG

תודה מראש לכל העוזרים.

פורסם

סבלנות חביבי, זה שיש צפיות בשרשור לא מעיד כלום.

מעבר לכך, אסור להקפיץ הודעות אלא לאחר 24 שעות.

שינוי לוגו/רקע ועדכון חומרה/תוכנה מתבצע בדר"כ ע"י שקע ה-SD או חיבור דיסק און קי לחיבור ה-USB כשעליהם הקבצים המתאימים.

לגבי האיך, זו שאלה טובה כי זה משתנה בין מכשירים ולך תמצא הוראות למכשיר סיני עלום.

הסיכוי הכי טוב שלך למצוא מענה נמצא בגוגל (באנגלית), או חיפוש בפורום למקרים דומים.

פורסם
סבלנות חביבי, זה שיש צפיות בשרשור לא מעיד כלום.

מעבר לכך, אסור להקפיץ הודעות אלא לאחר 24 שעות.

הפנמתי...

שינוי לוגו/רקע ועדכון חומרה/תוכנה מתבצע בדר"כ ע"י שקע ה-SD או חיבור דיסק און קי לחיבור ה-USB כשעליהם הקבצים המתאימים.

הלוואי והייתי יודע באיזה קבצים מדובר ואיך אני מסיר את הקובץ הקיים בקובץ אחד קטן...

לגבי האיך, זו שאלה טובה כי זה משתנה בין מכשירים ולך תמצא הוראות למכשיר סיני עלוב.

הסיכוי הכי טוב שלך למצוא מענה נמצא בגוגל (באנגלית), או חיפוש בפורום למקרים דומים.

אין מקום שלא חיפשתי באנגלית בסינית גוגל ועוד... הבעיה היא שאני לא יודע איזה קובץ איזה מכשיר יש לי ומה הדגם זה כל הסירבול כולו

ושוב תודה מראש

פורסם

זה פועל יוצא של דגמים מחברות לא מוכרות וללא תמיכה טכנית של ממש.

חפש double din logo/background/wallpaper change וכד'.

יש גם כמה סרטונים שעוסקים בזה.

לגבי התוכנה, נדמה לי שרובם מפעילים גרסה כלשהי של WinCE. לא יודע איך ולמה מעדכנים זאת.

בכל מקרה צריך להיות איזשהי אינפורמציה בסיסטם אינפו, או על המארז החיצוני אולי לגבי הדגם/חומרה/תוכנה שבעזרתם אולי ניתן למצוא מידע נוסף ברשת.

פורסם
הקרדיט לכותב המדריך. בכל מקרה ברר איזו גרסא של ce יש לך וחפש לפי זה.

אני ממש לא יודע...

בנוסף אני לא יודע גם איך לבדוק את זה

המערכת די עם הגדרות בסיסיות ככה שלא ניתן לדעת מה היא או איזה קבצים יש בתוכה

פורסם

יש מדבקה על המערכת עם מספר דגם? אולי מאחורה או מהצד, צריך לשלוף אותה מהרכב.

אם מצאת צלם וצרף את התמונה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...