Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למשפחה עם 3 ילדים ( 8 - 6 - 3 )

פחות חשובה לי צריכת הדלק שכן מדובר ברכב משני אשר ישרת לטובת נסיעות קצרות (בין עירוניות)

השאלה היא מבחינת עלויות אחזקה (טיפולים / תיקונים / ביטוח וכו' )

מי משתיהן עדיפה ?

לחילופין - הצעות לדגם אחר בסביבות ה 35000 יתקבלו בברכה

פורסם

המטריקס נחשבת זולה יותר לתחזוקה, עם זאת הסקודה מתקדמת יותר ולדעתי תא הנוסעים שלה עדיף ולזכותה גיר אוטומטי מתקדם יותר.

לזכות היונדאי תחזוקה זולה יותר ופשוטה יותר. (בסקודה מנוע 1.6 ותיק ואמין וגיר 6 הילוכים אוטומטי שגם הוא בסדר גמור)

אם יש אפשרות עדיף לבצע נסיעת מבחן והכי חשוב - לראות האם הכסאות של הילדים נכנסים לרכב בצורה נוחה.

אפשר לחפש רנו סניק. עדיף ידני אם אפשר. אולי ניסאן נוט תתאים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

דווקא מהניסיון שלי - כמעט כל תאי הנוסעים של הרומסטרים שראיתי היו מפורקים. משענת היד נשברת, הפלסטיקים תופסים צבע מוזר וכו... אני הייתי הולך על המטריקס בלי לחשוב פעמיים. הרבה יותר מרווחת וגם תנוחת הישיבה יותר גבוהה. מעבר לכך אין סיבוכי dsg אלא מכלולים אמינים ומוכחים.

פורסם

דניאל, זה אוטומט 6 הילוכים בשנתונים הרלוונטים לתקציב שלו. לא DSG.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

חבל שמי שלא נהג על המטריקס ממליץ עליה. רכב מאוד פשוט בפנים, מרווח סבבה אבל זאת לא הבעיה אלא שהיא עגלה שעומדת במקום גם כשהיא נוסעת. מצטרף בחום להמלצה לנסות להשיג נסיעת מבחן לפני שמחליטים. הרכב הכי עצל שלי יצא לנהוג עליו.

פורסם

ומאיפה החלטת שלא נהגתי על המטריקס? כמו שהבנת הרכב מיועד להסיע ילדים. לא צריך בשביל זה מטוס. יותר מעניין שיהיה מרווח מאחור מאשר עוד שנייה במיאוץ ל100.

פורסם

מנסיון עם שני המכוניות (לפני הרבה זמן) המטריקס אומנם יותר פשוטה ופחות מודרנית אבל היתה טיפה יותר מרווחת,

סה"כ הם דומות מאוד הסקודה הרבה יותר מודרנית צריכת דלק (בנסיעה רגועה) תהיה טובה יותר, אבל האחזקה הכללית תהיה יותר יקרה (ביטוח וטיפולים),

במטריקס יש ESP בכל השנתונים, הסקודה יותר בטוחה.

בהצלחה

• תוכן חדש...