Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשמחה, אני תמיד בעד דיון.

ברשותך אתייחס בנקודות.

- ניסיתי לנפח מעל הגדרת יצרן (הגדרת היצרן היא 32psi לסרן האחורי, 35psi לסרן הקדמי, אחרי נסיונות מספר, האופטימום אשר הגעתי עליו הוא 38 לסרן הקדמי ו 34 לאחורי)

-לדוגמא כיכרות במהירות אפסית (סרן אחורי מתחיל להחליק) ותחילת תנועה בעליה (פרפור). למען הסר ספק, אני נהג סופר רגוע, ממש לא הטיפוס המפרפר.

-אני הנהג היחיד על הרכב, לא הייתה פגיעה בעצם זר, לא כניסה מהירה לבור לא מפגש עם מדרכה ולא שום דבר דומה. ברור לי שזה יכול לקרות בכל צמיג של כל יצרן, אני מתרעם על השירות של הפנצ'ריה והיבואן (היבואן מאד רלוונטי עבור רוכשים אחרים, הפנצ'ריה לאו דווקא) עבור מוצר לא זולל כלל שבעת שיווקו הדגש העיקרי ששמים הוא על מרחק הבלימה הקצר שהצמיג כביכול מספק. לא לטפל בתקלה בטיחותית במוצר שמשווקים אותו ע"י דגשים כמה הוא בטיחותי, זה די מסריח.

-בפירוש לא. זה צמיג ירוק ואני לא מצפה ממנו לביצועים ספורטיביים, אני ציפיתי לצמיג נוח, שקט ועמיד קיבלתי יחסית נוח, לא שקט. לגבי העמידות עדיין לא יודע.

- כ8500 ק"מ

-לפני חודשיים לא היו גשמים. כמו שציינתי, בעיות האחיזה הן ברטוב.

למען הסר ספק, אין לי שום קשר לשום יבואן, מותג, פנצ'ריה וכו.

אני פשוט לא אוהב בלופים שיווקיים מגעילים. בד"כ הייתי בולע את הגלולה, מוצא את הדרך היותר בטוחה וזולה לפתור את העניין אבל כאן מטעים אנשים ומסכנים אותם עבור כמה גרוש רווח. מאד פסול לטעמי.

פורסם (נערך)

תודה על הפירוט.

אכן, יש חשיבות להתנהלות היבואן במידת הצורך, והבעייתיות בתחום הצמיגים ידועה (לא שזה ממש עוזר).

הביקורת שלך מעניינת מאחר והיו מספר ביקורות פה שדווקא משבחות את הצמיג באופן כללי ולמטרות לא ספורטיביות, וגם ברשת ניתן למצוא שלל כאלו (למרות שכמו לכל מוצר תמיד יהיו גם חוות דעת שליליות).

אני תוהה גם אם העובדה שאתה גר בצפון (אם זכור לי נכון משרשור אחר), והטמפ' היחסית נמוכה אולי, משפיעה על רמת האחיזה שלהם.

אגב, אם איני טועה הצמיגים אסימטריים,לא? ואם אכן כך, האם הם כולם מותקנים נכונה?

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

חחחח תודה רבה לכולם החלפתי היום באוטודיפו של מישלן וואלה לא זוכר איזה דגם עלה 1500 בדקתי את התאריך והוא יוצר בסוף 2014 לפני חודשיים אני חושב ובשביל אמא שלי שהיא נוסעת לעבודה ובוקושי יוצאת, לא חושב שהיא צריכה יותר מזה

אבל תודה בכל מקרה ממש עזרתם לי

פורסם

תתחדשו. סביר שמדובר בדגם אנרג'י כלשהו.

הפנה את תשומת ליבה לעובדה שבמאות ק"מ הראשונים קיימת שכבת הגנה על הצמיגים ולכן עליה לנהוג בזהירות יתרה, בעיקר כשהכביש רטוב.

סעו בדרכים טובות.

פורסם
תודה על הפירוט.

אכן, יש חשיבות להתנהלות היבואן במידת הצורך, והבעייתיות בתחום הצמיגים ידועה (לא שזה ממש עוזר).

הביקורת שלך מעניינת מאחר והיו מספר ביקורות פה שדווקא משבחות את הצמיג באופן כללי ולמטרות לא ספורטיביות, וגם ברשת ניתן למצוא שלל כאלו (למרות שכמו לכל מוצר תמיד יהיו גם חוות דעת שליליות).

אני תוהה גם אם העובדה שאתה גר בצפון (אם זכור לי נכון משרשור אחר), והטמפ' היחסית נמוכה אולי, משפיעה על רמת האחיזה שלהם.

אגב, אם איני טועה הצמיגים אסימטריים,לא? ואם אכן כך, האם הם כולם מותקנים נכונה?

הם אכן א-סימטריים אך ללא כיוון גלגול מוגדר, הם כולם מותקנים נכון (אני מקפיד לשבת על הראש של הבחור בתקריה כאשר ההרכבה מתבצעת).

בקרוב אסיים לשפץ סט חישוקים אשר רחבים יותר ממה שמורכב אצלי כרגע (7.5 אינץ' לעומת ה6.5 אינץ' שהגיעו על הרכב), בתקווה שהמצב ישתפר לאחר ההחלפה.

פורסם

לצמיג אסימטרי במהותו אין כיוון גלגול מוגדר (שרלוונטי לצמיג כיווני), אלא צד שמוגדר כחיצוני ובהתאם אחד שמוגדר פנימי.

המעבר לחישוק הרחב יותר (אגב, "7.5 זוהי המגבלה העליונה למידת הצמיגים שלך) בהחלט אמור לתרום לענין הדפנות לפחות.

פורסם

טוב לדעת.

אני יודע שזאת המגבלה העליונה לצמיג (אלא אם הולכים לכיוון של סטרצ'ינג), זה בדיוק למה אני מעוניין ברוחב הזה :)

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם. מנצל"ש את השרשור לטובת המחפשים העתידיים.

אני זקוק להמלצה לצמיגים לקורולה 2014.

הדרישות- רק יצרנים מובילים. מישלין וכאלה. אני רוצה משהו איכותי. לא מאוד קריטי המחיר.

הרכב נוסע בעיקר על כביש 6. נוסע גם מעט בעיר.

יש המלצות?

• תוכן חדש...