Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעייה שהמשק הזה לא נפתח למתחרות חדשות כי שמים להם רגל, רוב המשפחות העשירות הנ"ל מקומבנות מהת*ת, תראה מה קורה לחברות שמנסות להכנס לשוק עם מחירים נמוכים ומוצרים טובים - להלן "פרי ניב" שהתחילו להמציא עליהם שהסחורה שלהם ברמה נמוכה / לא איכותית או טעימה / מלוכלכת ומזוהמת וכל מיני שטויות כדי שאלו לא "יפגעו" בפרי מור, שגובים ממך על בקבוק 2 ליטר מיץ מפוסט של תפוזים 26 ש"ח ללא בושה (פרי ניב עושים זאת ב 17 ש"ח). וניסו בעצם להכנס לרשתות הגבוהות וגם שם - שמו להם רגליים כיוון והמונופול שולט.

Opel Adam S 2017

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
ייתכן ועוד איך ייתכן, ראה ערך "מציאות". משכורות שפעם היו נחשבות גבוהות מאוד, היום מאפשרות רק להשתכר "בכבוד" וגם זה ייעלם בעוד מספר שנים.

מה כן יעזור? הכנסת שחקנים חדשים לשוק - לשבור מונופולים, לפתוח את דלתות היבוא ולהוריד מכסים על כל מיני מוצרים, דבר שיכניס שחקנים חדשים לשוק ויאפשר לך לרכוש קוטג' ב3 ש"ח ולא ב5.9 או ב7.1. מדינה שסגורה מבחינה הרמטית בגלל קשרי הון שלטון למיניהם, יוצרת מצב שאין כל כך תחרות במשק. מתי לאחרונה רכשת מוצר חלב של חברת "זיבי" כלשהי? לא רכשת. למה? כי מי ששולטת בשוק זה תנובה ואחריה יש את טרה ושטראוס וכו', שהן אגב, תלויות באותה תנובה (במוצרי חלב).

תפתח את המשק, תן לשחקנים החופשיים בשוק להתחרות אחד בשני ותראו איך פלאים יתחוללו ומחירים יתחילו לצנוח.

תפרישו קרקעות לבנייה ותשנו חוקים ותקנים (כמו למשל הפקעה של עד 40 אחוז משטח הקרקע מיזם, ללא תמורה). כל אלו יטיבו עם הצרכנים.

תייעלו ארגונים ממשלתיים (אהמ אהמ ביטוח לאומי, רשות מקרקעי ישראל, משרד החינוך והרשימה נמשכת). כאשר יש כמות ענקית של עובדים שמשתכרים לפחות "בכבוד" והתפקיד שלהם לא כולל שום דבר בעצם, נוצר נטל ועומס על המדינה.

תפסיקו לשטוף לאנשים את הראש עם שלל שביתות ומשברים ובולשיט כזה או אחר, שכל אלו לא יותר מסתם אחיזת עיניים.

זה צד אחד של הבעיה.

כנראה שלמונופולים ולשלטון ההון יש חלק מרכזי בבעיה. (ולא נראה שלמישהו יש חשק להתעסק איתם, אבל זה כבר נושא אחר)

בתור מי שממוקם באמצע העשירון התשיעי מבחינת הכנסות, שני ילדים, נאבק כדי "לגמור את החודש".

אתה רוצה לומר שלכ-90% מהאנשים במדינה יותר קשה מאשר לי?

אני פשוט לא מצליח להבין, איך מישהו, לא בתחתית הסולם, אלא מה שהוא "מעמד הביניים" האמיתי, כלומר עשירונים 5-6, אתה יודע מה? אפילו 7, מצליח לשלם משכנתא/שכירות ,חשמל,מיסי עירייה, חוגים לילדים, לקנות אוכל,ולמלא דלק.

זה הרי "מעמד ביניים", לא מישהו שאמור לחיות בדיור ציבורי ולהתקיים מלחם שחור ובצל.

משהו כאן בטוח דפוק בחישובים. הרי לפי מדד ג'יני, אנחנו נמצאים במקום הלפני-אחרון בOECD (רק מקסיקו פחות שוויונית מאיתנו) ומקום 70 מתוך 135(נדמה לי, אל תתפוס אותי במילה) בעולם.

איפה כל העניים האלו? יכול להיות שיש עניים בעשירונים 5-7? זה נראה למישהו הגיוני?

ואיך חיים אנשים מהעשירונים 1-3? כולם נתמכי עמותות סיוע? הרי 30% מ8 מליון זה 2.4 מליון. יש כאן 2.4 מליון נתמכי עמותות?

מעוורים אותנו עם כל מיני נתונים סטטיסטיים.

ומצד אחד אני רואה את הכתבות מכווצות-הבטן, על ילדים שמחפשים ירקות בפחי הזבל בשוק, ובאותה מהדורה שומע על נתב"ג שקורס תחת עומס התיירים היוצאים, ועל עליה ברכשית דירות יוקרה, רכבים ומוצרי מותרות.

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

עשירונים (בעיקר התחתונים) זה מאוד מוטה, יש הרבה כסף שחור שמסתובב (ולכן לא מופיע בעשירונים שהם מנתוני הלמ"ס), וזה בעיקר בעשירונים התחתונים.

וזה מתקשר לדיון אחר שהיה בנושא, שם מישהו כתב לי בתגובה שזה בסדר ש-70% מהאוכלוסיה בכלל לא יכולים לחשוב על בית בבעלותם (יענו על תחילת המשכנתא).

לדעתי האישית (ולא בדקתי) בעשירונים 5-7 אין עניים, יש רק אנשים ש"מגלחים" להם מותרות כל פעם בטיפין טיפין, והם שורדים, אוכלים, שותים, אבל לא חיים מעבר לזה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
מסכים איתך לחלוטין.

שוב, זה נכון כשיש לבנק חייב אחד, אבל אין לבנק חייב אחד, כי במשבר יש לו 30K חייבים רגילים (וזה מספר צנוע) ועוד 4-5 חייבים ענקיים (משמע טייקונים).

אתה מתעלם לחלוטין מהאפקט המצטבר שהוא הקריטי.

תוסיף לזה עוד 600K, תחלק ל-600 תשלומים, זה יעזור לבנאדם שאין לו הכנסות להפליץ לך 2000 שקל בחודש?

אחרי שפינית את הבנאדם (נניח שזרקת לרחוב, אפס עלות לבנק), נניח שנשאר לו עוד חוב, גם כי עלות משכנתא היא לא עלות הקרן אלא עלות הקרן + ריבית, וגם כי נניח מחיר הדירה ירד מאז הקנייה.

אז נניח שנשאר חוב של 350K, נניח שפרסת אותם, בהסכמת הבנק או דרך הוצאה לפועל.

נניח שלקחו לו מהבית את המחשב, את הטלוויזיה את התנור והמקרר וכו', נשאר חוב של 330K לפרוס.

נניח שפרסו ל-20 שנה את החוב הנותר, ללא ריבית מדברים על 1375 ש"ח לחודש, שזה בדיוק 1375 שקל לחודש שלאותו בנאדם אין.

3 חודשים מקבל אבטלה ומצליח לשלם, שזה בערך 4000 שקל, אחרי זה מה? נאדה.

נניח שהוא אקדמאי ומקבל אבטלה 6 חודשים, שילם 8000 שקל, מה הלאה? נאדה.

נניח שצבר חוב 9 חודשים שזה 12000 שקל, אין לו מאיפה לשלם (בהנחה שקיבל 3 חודשים אבטלה)

נניח שצבר חוב של עוד 6 חודשים, שזה 8000 שקל, אין לו מאיפה לשלם (בהנחה שקיבל 6 חודשים אבטלה).

נניח שהאוכלוסיה בזמן משבר מורכבת מחצי-חצי אקדמאים ולא (אנחנו יודעים שזה לא נכון, יש יותר לא-אקדמאים מאשר אקדמאים), כלומר שנה מתחילת המשבר יש לך 15K חייבים שחייבים 12K ועוד 15K שחייבים 8K, סה"כ 300 מיליון שקל של חוב מצטבר (יחסית לזמן התשלום, לא חוב כללי) לאותו בנק, בהערכות מאוד מאוד צנועות, ורק בתחילת המשבר.

תוסיף לזה את חובות הטייקונים ו"חובות אבודים" (תספורות בלשון העם).

מה תעשה עם החוב המצטבר הזה? תלך לאנשים האלה שבאותו רגע יכולים לגור בתוך קרטון ו...? תעקל להם את הקרטון?

במצב כמו שאתה מנסה לצייר הבנקים יהיו הבעייה הכי קטנה שלך.

מפולת כמו שבנית (דיור יורד לפחות מחצי ואבטלה של יותר מ 30% למשך יותר מחצי שנה) זו קריסה טוטאלית כולל ייצור מזון, תחבבורה, שירותים וכו'.

אם תלך לתסריט היותר מציאותי אז תגיע אולי לאחוז אחד מבעלי המשכנתאות שהחוב שלהם יהיה יותר משווי הדירה ועם אחוז כזה הבנק לא יקרוס ואפילו לא יפסיד יותר מידי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

Natco, כאחד שעובד בקרית גת אני יכול להגיד לך היכן אותם אנשים נמצאים - בהרבה ערי "פריפריה", בשכונות סוג ז', בישובים רחוקים ועוד. יש כל כך הרבה אנשים שעובדים ב"היי טק" (בד"כ בחברות אלקטרוניקה בינוניות) ושמחים לקבל 5K. בשבילם, זה לא פשוט למצוא משהו יותר טוב כי הם כבר לא בני 25 עם תואר דנדש בהנדסה אזרחית...רואה את זה בכל מקום.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם (נערך)

רבותיי,נא לא להסתמך על נתונים סטטיסטיים. כל אותן סטטיסטיקות שמפורסמת ע"י הלמ"ס או גופים ממשלתיים למיניהם, מורכבים בעיקר ממרכיב אחד - בולשיט.

אתם יודעים שמפרנס נחשב מי שעבד פעם אחת לפחות בשלושה חודשים האחרונים?

מלבד זאת, יש המון נתונים שמציגים המון אנשים כמסכנים וזה לא נכון. הרבה אנשים שמוצגים כאילו מרוויחים משכורת מינימום או צריכים לקבל השלמה לכך, בעצם מרוויחים המון מעל המינימום כאשר רוב המשכורת שלהם מורכבת מתוספות שונות למיניהן, רק שכר הבסיס נמוך מהמינימום.

יש את אלו שמציגים אותם בכתבות למיניהן והם מפגינים פה ושם ויוצא לך לשמוע על איזה פוסט זועם בפייסבוק ליאיר לפיד או נתניהו שצובר אלף לייקים, כאשר הם אולי באמת לא חיים ממש טוב או נקלעו לחובות כאלו או אחרים, והם באמת חושבים שהעלאת המשכורת שלהם תעזור במשהו. על חוק ה20 אחוז מישהו שמע? תמיד יותר זה יותר טוב. אז לא, לא תמיד. אם תקבל יותר כסף אבל הוא יהיה שווה פחות, אז לא קיבלת כלום, אלא להיפך - יכול להיות שפגעת בעצמך ובאחרים.

יש את אלו שהם באמת מסכנים שעליהם לא תשמע בטלוויזיה לרוב, אותם לא תראה בעיתון, אותם אתה תפגוש בחדר מדרגות אצל סבתא בבניין הישן, אותם אתה תראה בשעות הסגירה של הבנק כשהם באים לנקות, להם אתה תחייך יפה במשרד כשתצא להפסקה שלך והם יבואו לנקות בזמן הזה, אותם אני אפגוש בתור בחנות המחשבים אייבורי כשהם באים לרכוש מחשב ב1900 ש"ח שבקושי יש להם אבל הם צריכים אותו כנראה כי צריך לדבר עם המשפחה בחו"ל בסקייפ והמוכר ידחוף להם I5 עם נתונים של מעבורת למרות שהם לא בדיוק צריכים את זה. אלו אותם אנשים שבאמת זקוקים לעזרה - אבל לא ע"י שכר מינימום גבוה יותר, אלא על ידי עזרה סיעודית, הבטחת הכנסה שבאמת תדאג להם לחיים רווחים וטובים.

תאמינו לי שאם להוריד את כל העלוקות מהגב של המדינה (ולא, אני לא מדבר על דתיים וכו', אני מדבר על אותם אנשים שהתפקיד שלהם בחברה ממשלתית לא באמת הכרחי, על אותם אנשים שיושבים במקומות מסוימים כי מישהו היה חייב טובה למישהו או בגלל קרבה כזו או אחרת, על אותם האנשים שמקבלים פנסיה מנופחת מהצבא והם בפועל לא באמת עשו שום דבר משמעותי בתפקיד שלהם, על אותם פקידים שעושים טובה שהם מתעוררים בבוקר ומגיעים לעבודה בחברה כזו או אחרת כשבפועל מישהו אחר היה יכול לעשות את מה שהם עשו, בנוסף לעבודה שלו - ואפילו לא לעבוד קשה תוך כדי (אני יודע שחזרתי פעמיים על אותו דבר) ).

אז תגלו איזה יופי פתאום לחיות במדינה שלנו. ולא, לא מדינת סוציאליזם. אבל יש כאלו שבאמת צריכים עזרה והם אלו שלא משמיעים קול. יש המון דרכים להשיג חיים רווחים יותר לכל התושבים, החל מהעניים והחלשים ועד האנשים האמידים עם משכורת גבוהה בהיי טק או מקצועות מכובדים אחרים. חבל רק שזה לא באמת יקרה. למה? כי לכל אחד בממשלה אכפת איזה כיסא הישבן שלו יחמם בשנים הבאות. במציאות הישראלית שלנו התייעלות פירושה לקצץ ולקצץ תמיד לא ייראה טוב בעיני מישהו. אף אחד לא רוצה לצאת ה"רע". למה? זה עלול לפגוע במשכורת שלי כשר, כחבר כנסת או כפקיד כזה או אחר בחברה ממשלתית. אז למה לי?

עריכה אחרונה על ידי Smiro
פורסם
אני אקח את עצמי כדוגמא - אם יהיה לי מנקה שאני יכול לבטוח בו ואהיה מרוצה מהעבודה שלו, אני בהחלט אהיה מוכן לשמור עליו. קשה למצוא אנשים כאלה. לשמור עליו הכוונה לתת את השכר ההולם. כן, לא אשלם לו 9 אלף בחודש, אבל בהחלט לא אפטור אותו ב23 שקלים עלובים לשעה. ממש לא. העולם יכול להתקיים בלי אותם נותני שירות, אבל יש אנשים ספציפיים שצריכים אנשים ספציפיים שיעשו דברים ספציפיים בשבילם, והם מוכנים לתגמל על זה כראוי. המטרה של כל אדם היא להיות ייחודי במקצוע שלו, לעשות עבודה הכי איכותית שאפשר ללא קשר לסוג המקצוע, וכך אתה תתקדם. אלו שלא מסוגלים לעשות עבודה טובה, שילכו לחפש אחרת. לא הלכו? ממשיכים לבצע עבודה מחורבנת בשכר עלוב? בעיה שלהם.

בנוגע לפרטים - אין מה להבין את כל התמונה. אני לומד כלכלה ומנהל עסקים באונ' העברית. לתואר אגב, אין קשר למה שאני כותב פה. עד כה כל מה שלמדתי במהלך התואר (שזה לא הרבה, בכל זאת רק חודשיים) זה דברים שוליים שלא באמת הוסיפו לידע שלי (חוץ מאולי איך לפתור משוואה כזו או אחרת פה ושם, ולחקור פונקציה).

רגע, למה לא לשלם לאותו המנקה 9 אלף? כי הוא מנקה ולא קלדן? או מהנדס?

למה כשאתה מגיע למקום העבודה שלך במקצוע שלך אתה דורש שכר שכר, ובגלל שהוא רק מנקה אתה לא מוכן לתת לו 9 אלף?

מצד אחד אתה רוצה מישהו שיהיה תותח במה שהוא עושה, מצד שני אתה לא רוצה לשלם לו את השכר שהוא רוצה.

סופו של יום. אתה רוצה לקבל את המוצר הכי טוב, ואת השירות הכי טוב, אבל אתה לא רוצה לשלם עליו, למה?

בן אדם מגיע, עושה עבודה שלא הרבה אנשםי רוצים לעשות, וגם עושה אותה טוב! למה לא לשלם לו את אותם לדוגמה ה 7 נטו...

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

ענק לבן, אם יש את י שיעשה את אות העבודה באותה הרמה ב 7 אז אף אחד לא ישלם 9 בדיוק כמו שאתה לא תקנה אייפון ב 5 אם יש את אותו המכשיר ב 3.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
Big_White מסכים איתך במליון אחוז, אבל אין מה לעשות כי במקום אותו מנקה שמבקש 9000 יהיה סיני שב2000 ישמח עד הגג.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
ענק לבן, אם יש את י שיעשה את אות העבודה באותה הרמה ב 7 אז אף אחד לא ישלם 9 בדיוק כמו שאתה לא תקנה אייפון ב 5 אם יש את אותו המכשיר ב 3.

יפה אמרתה "אם" זאת מילת תנאי. אפילו בן אדם כמוני שלא סיים בית הספר יודע מה זה.

אם ואם ואם, ום י' לצורך העניין לא יעשה את אותה העבודה., אבל את העובד הקודם הוא כבר שלח הביתה, מה אתה חושב שיקרה?

ואם מדובר במקצוע שאנשים לא בדיוק ממהרים ללכת לעבוד בו, אני חושב שאתה מבין למה בדיוק אני מתכוון אבל אם לא, אני יסביר לך.

הכל שאלה של האם מישהו אחר יעשה את אותו הדבר בזול יותר?

slow ride

אז הינה אנחנו חוזרים עוד פעם לאותה הנקודה, שפשוט מעדיפים עובדים זרים על פני עובדים מקומיים,

אז כותבים כתבות על זה שאין מספיק אנשי מקצוע בארץ וכו. כן פה נימצאת הסיבה, למה לשלם לישראלי 9 נטו כשאפשר לשלם לסיני אלפיים שקל. אני עובד עם עובדים זרים בעבודה. סורי, ההבדל בעבודה ובתוצר הוא עצום...

עריכה אחרונה על ידי Big_White

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אבל זאת עובדה. ולא רק בעובדים זרים, אלא גם באזרחי המדינה. למשל מאבטחים. נראה לך הגיוני שמישהו יגדיל לעצמו את הסיכוי למות בפיגוע התאבדות או בשוד תמורת שכר מינימום? נשמע דפוק, אבל אנשים מוכנים לעשות את זה אז זה קורה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
אבל זאת עובדה. ולא רק בעובדים זרים, אלא גם באזרחי המדינה. למשל מאבטחים. נראה לך הגיוני שמישהו יסכים להסתכן למות ראשון בפיגוע התאבדות או בשוד תמורת שכר מינימום? נשמע דפוק, אבל אנשים מוכנים לעשות את זה אז זה קורה.

לרוב אלה סטודנטים שלומדים תוך כדי העבודה וכאלה, חיילים משוחררים, אנשים שבין עבודות, או מחפשים עבודה במקצוע שלהם (אם יש להם בכלל), אנשים מבוגרים שכבר לא יכולים לעבוד במפעל וכו.

גם אני עד לפני 4 שנים הייתי מאבטח, תמורת מינימום, כי הייתי חייל משוחרר, ואני יודע טוב מאוד מי עובד שם.

עד שלא קמתי יום אחד ואמרתי" טוב אני בן 21 ועדיין עובד תמורת 3400 שקל בחודש ואין לי מקצוע וצריך להיתקדם בחיים"

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אני עבדתי באבטחה וראיתי גם אנשים בני 30 ויותר מ40. כל 9 חודשים מפטרים אותם ומחזירים כדי לא לתת להם קביעות בחברה.

והם ממשיכים לעבוד בזה, כי פשוט אין להם משהו אחר.

אבל זה לא הגיוני ששמים על בן אדם כזאת אחריות ונשק ונותנים לו דמי כיס בתמורה. ובכל זאת אנשים מוכנים לעבוד בתנאים האלה. זאת המציאות.

פורסם
רגע, למה לא לשלם לאותו המנקה 9 אלף? כי הוא מנקה ולא קלדן? או מהנדס?

למה כשאתה מגיע למקום העבודה שלך במקצוע שלך אתה דורש שכר שכר, ובגלל שהוא רק מנקה אתה לא מוכן לתת לו 9 אלף?

מצד אחד אתה רוצה מישהו שיהיה תותח במה שהוא עושה, מצד שני אתה לא רוצה לשלם לו את השכר שהוא רוצה.

סופו של יום. אתה רוצה לקבל את המוצר הכי טוב, ואת השירות הכי טוב, אבל אתה לא רוצה לשלם עליו, למה?

בן אדם מגיע, עושה עבודה שלא הרבה אנשםי רוצים לעשות, וגם עושה אותה טוב! למה לא לשלם לו את אותם לדוגמה ה 7 נטו...

המטרה של אותו מנקה היא להוכיח שאין אף אחד שיעשה את מה שהוא עושה ברמה שהוא עושה ולכן מגיע לו ה9 אלף האלה. כך שכל אחד שיגיע ויציע לעבוד תמורת 7 אלף וגם יעשה את זה טוב, עדיין ירצו אותך ויהיו מוכנים לשלם עבורך.

פורסם (נערך)
גם אני עבדתי באבטחה וראיתי גם אנשים בני 30 ויותר מ40. כל 9 חודשים מפטרים אותם ומחזירים כדי לא לתת להם קביעות בחברה.

והם ממשיכים לעבוד בזה, כי פשוט אין להם משהו אחר.

אבל זה לא הגיוני ששמים על בן אדם כזאת אחריות ונשק ונותנים לו דמי כיס בתמורה. ובכל זאת אנשים מוכנים לעבוד בתנאים האלה. זאת המציאות.

כי זה האנשים שמוכנים ללכת לעבוד שם, כי אין להם משהו אחר, אין ברירה, לאכול הם צריכים.

למה? כי מתי פעם אחרונה ראיתה חרט,כרסם,רתך נהג משאית, שהוא גאה במה שהוא עושה? כל אחד יותר ממורמר מהשני.

לכל מקום מקום שהוא הולך מסתכלים עליו עקום.

אז מפה הגיע הזלזול הזה במקצועות הצוורון הכחול שבלעדיהם, חצי מסינה תיהיה מושבתת, מהנדסים יפוטרו וגם כל המנהלים וכו וכו וכו וכו.

אם בן אדם לא מכבד את המקצוע בו הוא עוסק, למה שיכבדו אותו בשכר מתאים?

גם עליי, ומתנופף לי על הרכב מאחורה כתובת god made welders so firefighters can have heroes too

וגם עליי מסתכלים עקום כשאני אומר שאני רתך

ככה גם מסתכל עליי המנהל, והראש צוות על " עוד מישהו שלא למד בבית הספר ולא היה לו שום דבר והגיע לעבוד במקצוע הזה"

המטרה של אותו מנקה היא להוכיח שאין אף אחד שיעשה את מה שהוא עושה ברמה שהוא עושה ולכן מגיע לו ה9 אלף האלה. כך שכל אחד שיגיע ויציע לעבוד תמורת 7 אלף וגם יעשה את זה טוב, עדיין ירצו אותך ויהיו מוכנים לשלם עבורך.

אין שום בעיה, אם אותו המנקה מוכיח את עצמו כמשישהו באמת מקצועי ואמין ונותן שירות מעולה, אז למה לא לתת לו שכר הולם יותר?

אם הוא עוד חאפר כמו כולם, לגרש אותו הביתה, אין לי בעיה עם זה, ואני בעד, או שתעשה כמו שצריך או שתילך הביתה.

weld like your life depends on it.

רק במקרה שלי לא החיים שלי תלויים בזה אלה חיים של אחרים.

עריכה אחרונה על ידי Big_White

• תוכן חדש...