Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לא ידעתי בדיוק איפה לפתוח את השרשור, אבל היות ואני שואל מתוך רצון לשמור על צבע הרב, פתחתי פה.

הרכב עוד לא חודש אצלי, אך בשעה טובה התחדשתי בשריטה על דלת אחורית (לא חמישית) באדיבות אבן שניתזה מהכביש ככה"נ מהגלגלים שלי.

הרכב הוא נסאן מיקרה 2014, נוסע על אספלט 100% מהזמן, אבל באופן קבוע גם על דרכים שיש כורכר בצידן, או דרכי גישה לאזה"ת ששם עוברות משאיות שמשאירות "מתנות קטנות".

גם כשאני נוסע לאט עדיין אני שומע את הצלילים של האבנים הקטנות ניתזות מהפח. כמובן שזה גם מג'ייף את הרכב ברמה יומיומית.

האם להתקין מגיני בוץ? לא ראיתי שזה נושא שעולה יותר מידי. יש לזה חסרונות? נוטים לעוף? עושים רעש על כביש מהיר? מה אתם אומרים?

תודה רבה

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

יש מגני בוץ אסטתים ויפים מפלסטיק תבדוק ברשת אם יש לרכב שלך. מגנים מהסוג הגומי המתנפנף לא הייתי מרכיב

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...