Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Sold by XYZ and Fulfilled by Amazon. - מכס בכניסה לישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באחד השרשורים הקודמים הוזכר כי אם רוכשים דרך אמאזון, כאשר המוכר הוא אמאזון - אז אמאזון דואגים לכל סוגיות המכס / מס בכניסה לארץ.

האם זה המצב גם כאשר המוכר הוא חנות אחרת, אבל המכירה והמימוש שלה ע"י אמאזון (Fulfilled by Amazon)?

.We apologise for the inconvenience

פורסם

אתה לא מתחמק ממכס / מס קניה / מע"מ , אתה משלם את אותו לאמאזון , שהיא מעבירה אותו לחברת השילוח שמשלמת למכס.

היתרון הוא שאין כל מני עמלות שקר כלשהוא.

בתהליך ה checkout אומרים לך בדרך כלל אם אתה משלם כולל מיסים בארץ היעד או לא

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

ברור לי שאמאזון לא עוזרת לי להעלים מכס - הכוונה היא שאמאזון היא זו שדואגת לכל הבירוקרטיה מול המכס, ולא אני.

זה השרשור המקורי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?531714-%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%91%D7%A8-%D7%9E-AMAZON-UK-%D7%A2%D7%9D-%D7%9E%D7%A9%D7%9C%D7%95%D7%97-%D7%9C%D7%90%D7%A8%D7%A5

.We apologise for the inconvenience

• תוכן חדש...