Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ותודה מראש

יש ברשותי טויוטה קורולה 2004 1600 מנוע

יש רעש המגיע מכיוון המנוע, מין רעש הדומה לגרגור לא בריא(אם נגדיר ככה) או לחילופין רעש של רצועה לא תקינה, הרעש קיים גם בסל"ד ניטרלי אך מתגבר בעת נתינת גז, הרעש אינו בדציבלים גבוהים וטיפה קשה לשים לב אליו.

הלכתי למוסך שהבנתי מביקורות שהינו אמין ונאמר לי שהתקלה היא גלגל תנופה סדוק ועלות התיקון ללא מעמ היא 2300 שח

בנוסף ישנה נורית כתומה דולקת באופן קבוע(לא לחץ שמן אלא נורית בצורת צינור), נאמר לי שהתקלה הזו לא קשורה.

האם נשמע סביר?

פורסם

גלגל תנופה סדוק.... אני לא מאמין שאמרו לך את זה, נא ציין שם המוסך כדיי שנדע לאן ללכת...

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם (נערך)

פתח מכסה מנוע באור ותניע, תראה מאיפה מגיע הרעש המדובר, מאיזה איזור?

כמה הק"מ? כמה זמן הרכב אצלך? האם אי פעם הוחלפה רצועת אביזרים? למה שלא תלך למוסך מורשה לקבל חוות דעת מקצועית ומהימנה?

עריכה אחרונה על ידי subaru_loyale

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם (נערך)

ק"מ 165K, הרכב אצלי כשנתיים ובזמן שהוא אצלי לא הוחלפו רצועות

מסיבה פשוטה, אני רק בזמן האחרון גר בב"ש, אני לא מכיר פה מוסכים טובים של טויוטה(גם אם זה מורשה).

הרעש מגיע מהחלק הקידמי אמצעי של המנוע

עריכה אחרונה על ידי bolenat14
פורסם

"מסיבה פשוטה,אני רק בזמן האחרון..." היה תשובה ללמה לא הלכתי למוסך מורשה, כבר נתקלתי במוסכים מורשים שלא יודעים לאבחן תקלות כמו שצריך

אתם מכירים מוסך טוב של טויוטה באיזור ב"ש?

פורסם

צריך לשים לב , לפי מה שנכתב שהרעש הוא כמו של רצועה , אזי יש חשד יותר

מסביר שבמנוע יש הרבה בוצה ויש צורך להוריד אגן ולנקות את המסננת.

• תוכן חדש...