Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב כבר זמן מה, ומעולם לא ראיתי המלצה כולשהי על סיטרואן. ביד 2 לדוגמא סיטרואן סי 4 מתומחרת במחיר זול יחסית למשפחתיות אחרות מאותו שנה. האם הסטיגמה נכונה? או שההפך?

אשמח לשמוע דעות של אנשים שמחזיקים צרפתיות (מכוניות כמובן ולא נשים) :)

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצטרף,

אני ספציפית שואל לגבי C4 מודל 2008 צפונה (אחרי מתיחת פנים עם המנועים החדשים, 1.6 ו1.6 טורבו).

ראיתי שהאבזור טוב, מרווח פנים טוב, מנוע משופר, בטיחות טובה וגיר מעפן (כנראה).

מחפש את הסיבות "למה לא" לקנות...

פורסם

כלל ברזל - אל תקשיב לסטיגמות !!!

אני נוהג על צרפתייה- מגאן 2 04 , אין שום בעיות!

רכב זהב.

אני מאודד אוהב את ההתנהגות של הגיר .

סיכום שנתי שכתבתי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?527406-סיכום-שנה-וחצי-מגאן-2-2004-אוט

*מצורף תמונה של הצרפתייה הסקסית שלי :)

20141208_135052.jpg

פורסם

אני בכלל לא מקשיב לאף אחד כי שום דבר מהסטיגמות לא נכון !

אני (ואחרים) יוצאים מרווחים מכול בחינה אפשרית.

מי שיוצא מופסד זה כול אותם האנשים שהולכים אחרי העדר.

הרכב שלי למרות שהוא 2004, הוא נראה כמו רכב שנת 2010 .

אני אישית לא צריך שום דבר אחר :).

פורסם

דווקא ה-C4 די מומלצת בפורום, וודא רק שהמכונית טופלה כמו שצריך. מנוע ה-1.6 110 כ״ס מתוצרת PSA מוצלח יותר מהחדיש יותר מתוצרת BMW.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אני חושב שבגיל מופלג שכזה (14 שנה בחיי מכונית שקולים לגיל 70 בחיי אדם ������) אין שום חשיבות למוצא, אלא איך תחזקו את המכונית ואיזה חיים היא עברה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

כנראה מי שנכנס לפוסט שלי הוא פרו צרפתיות כי לא ראיתי כאן אדם שחושב אחרת - ״יפניות בלבד רק יפניות הכי טובות!!!״

השיקול מבחנתי הוא אך ורק בעניין תקלות, שם בצד עלות קנייה ומכירה. חשוב לי למזער תקלות שהן מעבר להחלפת משאבת מים אחרי זמן מה או רדיאטור עקב עייפות חומר.

פורסם

בתור אחד שהיתה לנו במשפחה C4 2008 אחרי מתיחת פנים אבל עם המנוע הישן, אחרי 5 וקצת שנים, לא היו בעיות אמינות למינהן וחוץ מזה שהרכב איטי..(וצריכת דלק קצת לא משהו-בכל זאת AL4 והרבה משקל ומעט כח יחסית) אחלה של אוטו, אמינות טובה, חלפים זולים, טיפולים היו זולים, נוחות מעולה ובטיחות טובה ביחס לשנתון. והגה טבור כיפי:)

פורסם

בוא אני אספר לך משהו קטן...

אנשים שנותנים חוות דעת שלילית, או שהם ניזונים משמועות או שהם נפלו על רכב שלא טופל כמו שצריך.

נכון שיש בעיות פה ושם כמו בכל רכב אבל גם לזה יש פתרון.

בתור אחד שמגיע מצרפתיות (106 ראלי 1995) ומחפש עכשיו גם 205 2 דלתות לפרוייקט , לא חושב שיש משהו שמשתווה להתנהגות המדהימה למשל של הספורטיביות הישנות.

נסעתי במשך כמעט שנתיים 100 ק"מ ביום עם הראלי , אין לי שום דבר רע לומר. נהפוכו.

פורסם

אסף,

מה שאתה אומר על האנשים "ההם", הם אומרים עלייך ואחרים - "מי שימליץ לך על צרפתיות, רכב זה תחביב\מקצוע שלו, הוא חי את עולם הרכב, מסדר לבד דברים שלך יעלו פי 3-4" וכמובן יש "מי שממליץ נוהג רק על ידני", ו- "מי שממליץ יש לו קרוב משפחה מוסכניק".

אז כמו שנאמר 1000 פעם, גולשי קארספורום, שעוד לפחות מתעניינים, הם בלשון המעטה, לא מגדם מייצג של בעלי מכוניות, שרוצים מכונה שתביא אותם מא' לב' בנוחות, במחיר הכי נמוך לקילומטר (עלות תפעולית כוללת).

באופן אישי, אני מכיר (ואוהב) בעיקר מכוניות מנהלים ומשפחתיות יפניות. עם זאת, אם הייתי הולך הפעם על סופרמיני לא ידנית, זאת כנראה הייתה צרפתייה, או אולי פורד פיאסטה. כשראיתי באיזה מחירים נמכרים אקזמפלרים שמורים של פיג'ו 207/8 הייתי בהלם. וה207 השחורות שבולעות את הצבע של מגיני הפלסטיק המכוערים - רכב מהמם.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

בתור חובב צרפתיות ידוע אני רק יכול לומר לך להתרחק ממנועי bmw עם או בלי טורבו. 207 יש גם עם מנוע 1400 , c4 רק עם המנועים של psa בעדיפות ל 2000 בגלל סחיבה טובה יותר. מבחינת אמינות גם ה 1600 וגם ה 2000 סמק מצויינים.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...