Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חסר שמן בגלל שכול רכב צורך במידה מסויימת שמן מנוע.

לא בכל רכב. דוגמא- פיג'ו 307 1.6 שבבעלותי, לרכב 177k ק"מ וב-20 האחרונים לא הוספתי טיפה אחת (וגם המפלס נשאר בדיוק כשהיה).

פורסם

למה אתה מזלזל? ברוב הרכבים לא נדרש להשלים שמן בין טיפול לטיפול, אתה יודע, לא כולם נוסעים ברכבי VAG :wink:

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
למה אתה מזלזל? ברוב הרכבים לא נדרש להשלים שמן בין טיפול לטיפול, אתה יודע, לא כולם נוסעים ברכבי VAG :wink:

איתמר

+1

גם אני מעולם לא הוספתי שמן בין טיפולים בשום רכב\אופנוע שהיו ברשותי..

יום טוב גם לך

פורסם

כולכם צודקים :)

יש הבדל בין מנועים מוגדשים לאטמוספריים.

מנועים מוגדשים - רובם ככולם מאבדים שמן במידה מסויימת

מנועים אטמוספריים - זה יותר עניין של כשל תכנוני במנוע (ע"ע VAG) או בלאי מצטבר

פורסם

אני עם VAG (פולו 2005), מנוע 1.9 דיזל, ומעולם לא הייתי צריך להוסיף שמן בין טיפול לטיפול.

הרכב עבר 265 אלף ק"מ, אגב.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם (נערך)

איתמר

כתבתי שכול מנוע צורך שמן במידה כזו או אחרת ולא תמיד ניתן להבחין בכמות השמן שהמנוע צורך. קשה להבחין בבדיקה של מפלס השמן בעזרת מדיד השמן בצריכה של 20 מ"ל ל-10K.

גם ברכב שלי לא זכור לי שהייתי צריך להוסיף שמן מנוע בין טיפול לטיפול אבל זה עדיין לא אומר שהמנוע לא צורך שמן.

איתמר,עכשיו כולם התעוררו ויכתבו שהמנוע שלהם לא צורך שמן בכלל.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

יש לי רכב (עם מנוע טורבו, קבוצת פיז'ו דיזל), עד איזור 200.000 ק"מ הייתה צריכת שמן 0.

באיזור 250.000 ק"מ התחילה צריכת שמן של כ 300 סמ"ק ל 10.000 ק"מ.

• תוכן חדש...