Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי הידוע לי רון נותן הצעות מחיר לתיקון ללא שום התחייבות או תשלום

פורסם

אני מקווה שמוסך כלשהו יסכים לתת חוות דעת בכתב , אפילו תמורת תשלום . אבל , אולי יש מישהו כזה וזה יפתיע אותי .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

עזוב חוות דעת בכתב, קודם תמצא מה הבעיה!

פורסם (נערך)

אני חושב שאתה צריך להשאיר לו את הרכב ליום יומיים ולהבהיר שאתה נותן הזדמנות אחרונה (בצורה מכובדת ולא באיומים).

אם לא יצליח לתקן, תיקח את הרכב לספי, תכניס את הרכב לתיקון ותיקח אותו לבית משפט.

הכל כמובן מתועד, בכל צעד שלך אתה מיידע את המוסך כך שאתה מתנהל מולו בצורה הכי ישרה.

עריכה אחרונה על ידי לאון
פורסם

בעל המקצוע בסופו של יום בן אדם , אני בטוח שהוא לא נהנה לראות את הלקוח חוזר שוב ושוב למוסך , אך הוא כנראה לא יודע מה הבעיה .

אני במקום משפץ הגירים במוסך - "אדמונד עשה לי טוב" , היית לוקח את הרכב למכון גירים ע"מ למצוא את הבעיה , ואז או שהוא יתקן בעצמו או שישאיר לבעל המקצוע אשר אבחן לתקן.

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

לפעמים אחרי שיפוץ גיר יש בהחלקות שהולכות ונעלמות עם ספיגת המצמדים החדשים בשמן גיר.

תקלתי בזה עם גירים ששיפצתי וגם ברכבים חדשים שרק נמסרו ללקוחות !

יש לזה שתי אפשריות או שזה יחמיר ואז המוסך יעלה על זה בקלות הרי עד עכשיו לא אימתו את התלונה שלך האחרונה) ויתקן מה שדרוש תיקון או שזה ילך ויעלם!

בינתיים אתה לא תקוע הרכב נוסע ויש לך אחריות על העבודה הרי לא תיקנת אצל סתם חבר'ה במדרכה ליד הבית...

פורסם

יחמיר ?

אחריות על השיפוץ יש חצי שנה , בחודש הראשון נתקלתי כבר ב 2 תקלות שלא היו אמורות להיות אחרי שיפוץ ( ולקח למוסך 4 ביקורים כדי למצוא ולתקן )

ומה אחרי החצי שנה ? כל העיניין פה זה לצאת עם גיר תקין , כמו שאמרת לא תיקנתי במוסך מידרכה

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

קורה... מה לעשות? לא כל תיקון מצליח פעם ראשונה וגם ליצרן הרכב עם כל המעבדות ופס היצור המלוטש שלו יש תקלות וכאלו גם לא פשוטות.

אם יחמיר זה יקרה די מהר.

בכל מקרה אם לקראת תום תקופה האחריות עדיין תרגיש החלקות כמובן שתתעקש שיתקנו לאלתר וגם אולי יסכימו להאריך את האחריות בתקופה נוספת.

כל ניסיון ללכת למקום אחר מבלי לתת צ'נס למוסך המקורי שביצע את השיפוץ לא יקדם אותך לכוון פתרון ורק יגדיל את הוצאותיך.

כרגע איפה הדברים עומדים מול המוסך?

פורסם
לפעמים אחרי שיפוץ גיר יש בהחלקות שהולכות ונעלמות עם ספיגת המצמדים החדשים בשמן גיר.

לא משרים את המצמד בשמן לפני ההתקנה?

באופנועים ישנה המלצה גורפת להשרות את המצמד בשמן מנוע 72 שעות תרם ההתקנה.

מעולם לא שמעתי תלונות של רוכב על כך שהקלאצ' מחליק כי הוא חדש, ההפך.

הקלאצ' החלופי שלי שוכב בתוך שמן כבר יותר משנתיים 8)

יום טוב גם לך

פורסם

משרים אבל עדיין לא תמיד יש ספיגה מלאה של הרפידה ויש החלקות קלות עד הספיגה והתאמה מלאה.

זה משהו לא שכיח אבל קיים.

פורסם

מספר הנסיעות שבעל הרכב ביצע זה מספיק זמן לספיגת השמן ברפידות. בתיקון האחרון הוחלף המוח לכן לעניות דעתי זה כבר לא קשור לספיגה שאתה מדבר עלייה.

7 פעמים הבחור ביקר במוסך ועדיין הגיר מחליק הדבר בהחלט מצביע על חוסר מקצועיות וגם מריחת הלקוח בסיפור של כיוונונים שיש צורך לבצע לגיר לאחר מספר חודשים מבחינתי הסיפור לא מריח טוב.

במקרה אני מכיר יופי טופי את התיבה של פותח האשכול מסוג 01M אשר מותקנת גם בגולף דור 4 ולעולם לא שמעתי על סיפור שנמשך זמן כה רב בנסיונות של תיקון התיבה.

ותאמין לי אני מכיר מספר בעלי מקצוע שמכירים את התיבה הזו ולעולם לקוח לא חזר 7 פעמים למוסך לאחר תיקון של התיבה.

איזה כייף לי :)

פורסם

לא שילמתי על ההחלפה , כמו כן רציתי לדעת , למה יש חובה להחליף שמן גיר לאחר 3 חודשים ?

לפני כשבע שנים עשיתי שיפוץ למיצובישי שלי ( הרכב הקודם ) אצל ספי , ולא זכור לי שחזרתי כדי להחליף שמן גיר

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

• תוכן חדש...