Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לשדרג את הרדיו דיסק ברכב לדאבל דין.

ראיתי שיש מין תא כזה שנשלף ואז אפשר להרכיב דאבל דין.

אני לא מעוניין בgps או ב די וי די אלא רק במערכת שמע

למישהו יש מושג מה העלות של אחד כזה והאם זה שווה החלפה בכלל?

תודה.

פורסם

התקציב שלי הוא 1000 ש'ח בערך.

מה שחסר לי כעת הוא איכות שמע נטו.

הרדיו דיסק של פנסוניק בתוספת רמקולים לא איכותיים מספק איכות מאוד נמוכה כרגע.

פורסם (נערך)

לדעתי אפילו מכשיר כמו פיוניר DEH-X6650BT, שנמכר סביב 700 ש"ח, או המודל החדש 6750, שנמכר בקרוב ל-800 ש"ח יהוו קפיצת מדרגה משמעותית ויכללו גם כניסת USB ודיבורית BT.

אפשר גם לכוון גבוהה יותר לעבר סדרות גבוהות יותר במסגרת התקציב, או למתוח את התקציב עוד קצת לתחום ה-1200-1400 ולמצוא מכשירים שיכילו גם פונקציית תיקוני זמן (Time Alignment).

אופציה נוספת תהיה לחפש מציאות ביד שניה ולהשיג מכשיר עדיף בפחות כסף.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם (נערך)

זה לשיקולך ויכול לבוא בנפרד מהחלפת הר"ד.

אילו רמקולים מותקנים ברכב כעת?

נסה לתאר יותר במדויק מה חסר לך בשמע.

אגב, האם יש ברכב מגבר?

אין משהו מיוחד לספר על הר"ד הנוכחי שלך לדעתי. מדובר במכשיר שיצא בערך בשנת 2006-07, כולל כניסת AUX קדמית, 2 יציאות למגבר וכניסה לחיבור ייעודי להרחבת אפשרויות (ציינג'ר, כבל אייפוד, דיבורית מוגבלת).

אם אתה מנסה להוזיל עלויות, גם סדרה 4 של פיוניר תעשה את העבודה (קצת פחות מ-600 ש"ח), ואם אתה מוכן לוותר על דיבורית BT, אז גם סדרה 2 (קצת פחות מ-400 ש"ח). אני משוכנע שיש אפשרויות נוספות גם מבית קלריון, אלפיין, קנווד וכד' בתמחורים דומים פחות או יותר.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • תוכן חדש...