Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 798
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

כנראה שבסוף ארד מהרעיון של להשכיר רכב, אני בסה"כ בן 19 וכל החברות שמצאתי מבטחות בני 21 ומעלה.

בינתיים אני מתלבט אם להצטרף לטיול הזה או לחכות לטיול צפוני, בעיקר בגלל עניין הדלק (הרכב הוא סיטרואן C5).

עריכה אחרונה על ידי UniqueZ

פורסם
כרגע נראה שהגשם נעלם מהסופ"ש, נחכה לעידכונים נוספים היום בערב ומחר (תורו של stio).

באמת היה נראה שהגשם נעלם, אבל כרגע המגמה היא הקצנה במזג האוויר עד כדי כך שהסופ"ש כולו יהיה גשום.

פורסם
באמת היה נראה שהגשם נעלם, אבל כרגע המגמה היא הקצנה במזג האוויר עד כדי כך שהסופ"ש כולו יהיה גשום.

התנדנדות כמו שאנחנו מכירים, רק מראה שכלום עוד לא סגור. נתעדכן מחר.

בלי קשר נראית מערכת משמעותית ורצינית הרבה יותר באמצע שבוע הבא לתוך הסופ"ש הבא.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם (נערך)

מצמד, אם תמצא עצמך מהגר למרכז בבוקר, אתה מוזמן להתלוות ולאזן אותי קצת בפניות ולהוסיף עוד שניה בהאצה (ךםך).

אותך לדני רופ :cry:

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

כל הרעיון הוא שבטיול משתתפים אנשים שפעילים בפורום.

במידה ואין להם אפילו משתמש שיפתחו אחד או שפשוט יעלו איתך לרכב וזהו.

בנוסף יום שבת לא נראה מבטיח במיוחד על פי מחקר מקיף שעשיתי בגוגל Weather ;)

נראה שבשבת לקראת הערב ירד גשם והבוקר עדיין יבש.

נחכה עוד יומיים שיהיה מדוייק ואז נחליט אם הטיול יתקיים או ידחה.

Untitled.jpg

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

נחכה לStio ו Kom , הם יודעים את הנתונים הכי מדוייקים.

במידה וחוזים כבר מהיום גשם אפשר לדחות.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

כרגע יש כרגע יש מודל אחד שנותן גשם משבת בצהריים, ואחד (שמפוצל לשניים, גפס החדש והישן) שמשאיר אותנו יבשים. נצטרך לחכות לערב.

Stio מה דעתך ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה שאני הכי אוהב בתחזיות מזג האויר, שעד שלא מגיעים לאותו תאריך לא יודעים בדיוק מה יהיה מזג האויר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

נערך הטופס.

מתגבש קונספט למפגש טרום מרכז לילי בחמישי הקרוב, סביבות חצות, סיום בליווי רכבי פינוי האשפה וחלוקת עיתונים, יש קפה בשקל אז אין תירוצים. נס הרים והסביבה (הירוקה, לא החבלנית).

מה שאני הכי אוהב בתחזיות מזג האויר, שעד שלא מגיעים לאותו תאריך לא יודעים בדיוק מה יהיה מזג האויר.

באופן כללי להיות חזאי זה מקצוע מעולה, ככל הנראה היחידי בעולם שאין בו צורך לקחת אחריות על העבודה שלך. זה וחבר כנסת בישראל.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

בגלל זה אני לא חזאי, אלא חזאי חובב :)

בעניין חמישי נשמע מעניין שגיע. בא לי טוב אויר קריר.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

• תוכן חדש...