Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הגשם נעלם כלא היה מכל המפות כרגע (מה שמוצג זה EC שעוד היה הקיצוני מבחינת גשמים עד עכשיו), התכלת, אם תהיתם זה 0.1 מילימטר בשש שעות, אני מסיר מעצמי כל אחריות למזג האויר :), אבל זה נראה סבבה לגמרי, והמפגש יכול לחזור ליום שבת (stio, דעתך?), אני אישית עקב אירוע בשישי לא אוכל להגיע לטיול אם הוא יתקיים לפני 7, ועכשיו... מסלול! (לינק לטופס הערוך)

Capture.JPG

עריכה אחרונה על ידי KoM

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

• תגובות 798
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הגשם נעלם כלא היה מכל המפות כרגע (מה שמוצג זה EC שעוד היה הקיצוני מבחינת גשמים עד עכשיו), התכלת, אם תהיתם זה 0.1 מילימטר בשש שעות, אני מסיר מעצמי כל אחריות למזג האויר :), אבל זה נראה סבבה לגמרי, והמפגש יכול לחזור ליום שבת (stio, דעתך?), אני אישית עקב אירוע בשישי לא אוכל להגיע לטיול אם הוא יתקיים לפני 7, ועכשיו... מסלול! (לינק לטופס הערוך)

[ATTACH=CONFIG]407435[/ATTACH]

המודלים דיי סגורים על עצמם, נכון לעכשיו רואים גשמים מקומיים קלים לעיתים רחוקות ביום שישי, לתוך שבת אשר ייפסקו בשבת בבוקר כנראה עם הזריחה.

אני חושש שהכבישים עלולים להיות רטובים. בדקתי לפי EC ולפי GFS...

פורסם

להגיד לך את האמת בעידכוני בוקר לא ראיתי את זה. יהיה אולי מעונן ויכול להיות טיפטוף פה ושם. זה גם יכול להשתנות יום לפני. זה החלטה של האנשים כאן, אני גם ככה לא בא להתגרזן יותר מדיי, זה לא העניין העיקרי של הטיול הזה לדעתי.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

ועם הספינה הקטנה שלי אני אוכל לפתוח את המפרס ולחסוך בדלק בעזרת הרוח.

חוץ מזה קצת רוחות זה לא נורא.

כל זמן שזה לא מבול או טורנדו אני בעד.

אגב תתחילו לגבש איזה נקודת מפגש צפונית אפילו בחיפה \ תחנת דלק פז של יקנעם שמננה נצא שיירה מהצפון בבוקר.

אני מעדיף שנפגש ביקנעם בפז ונסע משם כולנו, זה בדיוק על הדרך.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

אני מגיע מאזור מעלות , יש פה כמה מהקריות ומחיפה.

אם חיפה היא הרחוקה ביותר בגזרה הצפונית אפשר להפגש בחיפה , במידה ויש חיים אחרי חיפה נפגש ביקנעם.

פורסם

אל תשכח שבטיול הקודם הגעתי עם האלרו, ה2400 שלה היה רעב מאוד אבל היה שווה כל טיפה של דלק ;)

• תוכן חדש...