Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המגמה קיימת אבל עדיין יכולה להשתנות, אני מניח שתשובה אמיתית יותר תהייה סביב יום שני, כאשר כרגע נראה גשם כזה או אחר ביום שישי ושבת דווקא יחסית נקי (לפיGFS), אבל זה כמובן יכול להשתנות.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

• תגובות 798
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נכון, אבל שים לב ש- GFS מראה כרגע על גשמים בשישי, אבל גם בלילה שבין שישי לשבת (הכוונה כבר ב- 20 לחודש), וגם אם בבוקר הגשם ייפסק, עדיין הכבישים כולם יהיו רטובים מהלילה כי לא יספיקו להתייבש. זו בעיה שצריך לחשוב עליה.

אבל כן, צריך לחכות לעוד כמה עדכונים, זה יכול להקצין או להתמתן.

נ"ב

אם אתה כבר שם, תעיף מבט על המפות של 240, 252, 264, 276 (בשעות. כולם), ועל המפה האחרונה של טמפ' במפלס 850 של קצה הטווח 384 ש'. תשטוף קצת את העיניים לפני שזה ייעלם בעדכון הבא ;)

פורסם

אז אחרי כל הבבל"ת איזה מסלול הוא בחרתם?

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

stio - מכל המודלים - אתה מכיר תחזית אמינה ליותר ה-96-120 שעות?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא, כרגע הפעולה הכי אמינה שיכולה להיות היא לחכות לשבוע הבא ולהמשיך לעקוב. נכון לשעה זו נמשכת המגמה לגשמים שהאחרונים שבהם צפויים לרדת בלילה שבין שישי לשבת עד שבת בבוקר.

פורסם

כדאי לחכות למפות המשקים של EC\WRT לטווח של 48-72 שעות, הן מוצלחות השנה בצורה יוצאית דופן.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם
כדאי לחכות למפות המשקים של EC\WRT לטווח של 48-72 שעות, הן מוצלחות השנה בצורה יוצאית דופן.

איך אתה מצליח לגשת למפות משקעים של EC דרך טופ-קראטן? הסתבכתי משום מה. זה עובד דרך השמ"ט.

פורסם

הדיון בין קום לסטיו מבהיר לי איך דיון על רכבים ביני לבין חברה שלי נשמע לכל מי שנמצא מסביב.

הם עברו לדבר מנדרינית נראה לי.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

תיארתי לעצמי, נשתדל להמעיט בזה כאן, נראה.. אגב, כרגע יש עדיין נדנדה בקשר ליום שישי שבת בקשר לגשם (כרגעהאמת הוא נעלם פחות יותר), נחכה עוד יום יומיים להתבהרות העניין, בהחלט כבר בא טיול שוב !

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

חברים אל תשכחו לעדכן מה מזג האוויר אני לא סגור אם יש טעם לשטוף תרכב :D

ותעדכנו לגבי יום שבת.

אגב אין צורך שכל אחד יסחוב לי גלון דלק לאלרו כי לבסוף אני מעדיף בנסיעה לדרום להגיע עם היונדאי ;)

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

כרגע נראה שהגשם נעלם מהסופ"ש, נחכה לעידכונים נוספים היום בערב ומחר (תורו של stio).

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם (נערך)

חברים, חשבתי - במקום לבוא עם הסיטרואן C5 ששותה דלק, אולי שווה לשכור רכב פרקטי וחזק יותר.

לכמה שעות?

אם כן, יש המלצות ? גר באזור הקריות.

עריכה אחרונה על ידי UniqueZ

פורסם

איפה אלפא שימליץ לך על 106 סגולה שעברה ניתוח לשינוי מין שהוא כ"כ נהנה ממנה עד שהוא המשיך לישון ולא קם בבוקר מהחלמות עליה.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם (נערך)
איפה אלפא שימליץ לך על 106 סגולה שעברה ניתוח לשינוי מין

107*

אל תחמם סתם את אבי-אה.

ובשאיפה להגיע עם אחת אחרת בשבת. זריזה וחביבה בהחלט.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ

• תוכן חדש...