Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני איתם^, אם נס יהיה עמוס אז נוותר עליו, או שנסע אותו מנהלתית.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

• תגובות 798
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

בנוגע למזג אוויר:

עדכוני מודלים שבראשם גפ"ס (למי שמבין, כבר נתקלתי בחבר קארס-פורום בפורום מזג אוויר בתפוז), מראים על התקדמות מערכת גשם חלשה יחסית לכיוון החופים.

המערכת תיכנס מחר בעוד כ- 30 שעות פלוס מינוס, ותמטיר גשמים מקומיים שיכולים להיות חזקים באופן מקומי.

בעוד 36 שעות רואים התגברות של הגשמים בעיקר באזור המרכז והדרום.

בעוד 42 שעות (13 לחודש) המערכת תדעך משמעותית, והגשמים הקלים עד טפטופים צפויים להתרכז באזור הרי ירושלים. בשאר הארץ ללא גשם. מצ"ב מפת משקעים לנקודה זו כדי שתראו איך זה נראה (ישראל בצד ימין למטה).

בעוד 60 שעות, בערב של יום שבת הגשמים יתגברו שוב בעיקר בצפון ובמישור החוף. הגשמים יתפשטו לשאר אזורי הארץ ויירדו לעיתים רחוקות עד יום שני כולל.

ב- 20 לחודש צפויים טפטופים קלים במישור החוף. לא רואה משהו רציני יותר כרגע.

*נכון לתאריך 11.12 בשעה 16:16 (המודלים מתעדכנים 3 פעמים ביום).

Rtavn424.gif

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם

למי שאמר לקום ב-4 לפנות בוקר, זה סיוט, מנס אפשר מקסימום לשחרר.

stio, זה GFS החדש או הישן ? :) מה EC אומר ? חח איזה הזוי שאתה גם בכל הדברים האלה.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם
אז אולי בכל זאת רק 458?

stio, אתה עושה גם תחזיות זריקת אבנים?

יש לי איתו בעיה בשעות הלילה\מוקדמות, זה דיי עמוק לא בשטחים לא "מוכרים" בלשון המעטה.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם
למי שאמר לקום ב-4 לפנות בוקר, זה סיוט, מנס אפשר מקסימום לשחרר.

stio, זה GFS החדש או הישן ? :) מה EC אומר ? חח איזה הזוי שאתה גם בכל הדברים האלה.

ואיי, חבל שלא אמרת שגם אתה מבין בזה :)

יש לי תחנה מטאורולוגית מאז 2007, פעם היה לי טור חודשי בעיתון, בחורף 2011 אפילו שלחו צוות צילום מערוץ 1 ל"מבט" לעשות עליי כתבה בטלוויזיה. גם ברדיו התראיינתי... בקיצור יש לנו על מה לדבר.

בכל מקרה נראה אם אגיע, יש עוד זמן עד ה- 20 לחודש וכמו שרשמתי גם בראשון אני בירושלים. נראה אם יהיה לי כוח.

פורסם

שומי, ברבע לשש בקושי הצלחנו לקום והיינו מעוכים, על מי אתה עובד :p

סטיו עכשיו אתה בטוח בא! נוכל לדסקס על המודל החדש של יניז, אתה נגדו או בעדו, זה הויכוח החם בארץ עכשיו חח (NOA):)

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

• תוכן חדש...