Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפעם אני אוותר עליה ואגיע עם היונדאי , היונדאי יותר אווירודינמית ביחס לאלרו וקצרה ממנה פי כמה, ככה לא אצטרך להאט בסיבובים ולקחת פניות של אוטובוס.

אבל אל תתרגלו ליונדאי זה חד פעמי רק כדי לראות איך היא מצליחה לשמור על קצב בדרכים האלו.

942141_4740319998148_216616112_n.jpg

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

• תגובות 798
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

+1 למי שאמר שהוא לא בא להתגרזן.

אני לא אעכב (אני מקווה.. :oops:), אבל המטרה שלי היא טיול לכיף בקטנה, זו הסיבה שמלכתחילה נרשמתי.

אגב, מה הגילאים שלכם? אני ממש ממש לא מכיר אף אחד?

ליאור.

פורסם

קיפוד אתה יכול להיות רגוע , הטיול האחרון לא היה קרוב בכלל להתרגזנות.

נסענו בקצב יפה אבל לא יותר מידי מהיר :)

לעקב אתה לא ממילא לוקחים מרווחי בטחון יפים כדי שלא יקרה מצב שהראשון יבלום ויתחיל באולינג רכבים.

הטיול האחרון נע בין גילאי 20-33 אם אני זכור נכון.

פורסם

הפעם, תעשו שהמהירים מקדימה והאיטיים מאחור. יערי, היונדאי לדעתי תהיה פרטנרית עדיפה.

(ויש כמה שכן יצא להם להתגרזן בקטנה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לכל הסיבובים והפניות החדות אכן היא פרטנרית עדיפה, והיא גם קצרה יותר - רק 4.30 במקום 4.80 באלרו.

אבל בכבישים בין עירוניים האלרו עדיפה על היונדאי בכמה רמות, שיוט של 130 קמ"ש מתבצע ב2400 סל"ד +- וכוח זמין לא חסר.

פורסם

נפתחה קבוצת מ'נצ'מע נסיונית של חברי המפגש. אם היא תהיה שקטה, מגניב. אם לא, הגפרורים עלי ונשרוף את המועדון.

טלפונים אפשר לשגר אלי בה"פ.

פורסם

נסענו בקצב יפה אבל לא יותר מידי מהיר :)

הטיול האחרון נע בין גילאי 20-33 אם אני זכור נכון.

מעולה, תודה.

בקשר לקבוצה, מציע להשתמש באפליקציה הזו סטייל מירס (יש גם לאייפון).

פורסם

אולי כדאי שביציאה הרכבים לא יצאו באופן אקראי כמו פעם קודמת, אלא שהמהירים יהיו בראש השיירה והאיטיים בסוף. ככה כל אחד יהנה בקצב שלו ולא יתבאס על מי שלפניו.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...