Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוקל לקנות גולף GTI דלתות 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין לקנות 2014 GOLF GTI הציעו לי 3 דלתות אדומה, רציתי לדעת האם זה חיסרון בעת מכירת הרכב? (הצבע ובעיקר שזה 3 דלתות ולא 5)

קראתי את הדברים שנאמרו פה, http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?205735-%D7%A8%D7%9B%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%A2%D7%9C%D7%99-3-%D7%93%D7%9C%D7%AA%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%94-%D7%94%D7%99%D7%AA%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA

אך לא קיבלתי תשובה.

ד"א נסעתי ב 5 דלתות, האם הנסיעה היא שונה בין ה 5 דלתות ל 3 דלתות?

תודה

פורסם

עשו לי הנחה של 12000 וטרייד אין במחיר מחירון אם אני אקח אותה לפני 2015, וכמו שבטח אתה יודע הם כמעט ולא נותנים הנחות. לגהי ידני לא רלוונטי.

למה אמרת לחכות ל 2015?

האם למישהו היה נסיון במחירת GTI עם 3 דלתות, אני חושש שבמכירה זה יהיה בעייתי (למרות שזה יהיה עוד 4 שנים)

פורסם
עשו לי הנחה של 12000 וטרייד אין במחיר מחירון אם אני אקח אותה לפני 2015, וכמו שבטח אתה יודע הם כמעט ולא נותנים הנחות. לגהי ידני לא רלוונטי.

למה אמרת לחכות ל 2015?

האם למישהו היה נסיון במחירת GTI עם 3 דלתות, אני חושש שבמכירה זה יהיה בעייתי (למרות שזה יהיה עוד 4 שנים)

אם עיניין המכירה מעניין אותך אז לא תיהיה לך בעיה למכור את ה3 דלתות. הGTI זהו רכב נישה ומי שמחפש לקנות אותו בדר"כ זה מישהו שמעוניין בנישה שבה היא נמצאת אם תיהיה שמורה אין סיבה שלא יחטפו אותה. (למעט בעלי משפחות שעניין ה5 דלתות קריטי בשבילם).

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם (נערך)

למה אמרת לחכות ל 2015?

בדרך כלל שאתה עושה טרייד אין עם החברה, הם לוקחים את שנת הרכב, אצלם אין דבר כזה ״חודש עלייה לכביש״, ככה שמבחינתם רכב שעלה בינואר 14 או דצמבר 14 המחירון שלו יהיה אותו הדבר, כמובן שאני מדבר על טרייד אין עתידי, ככה שתמיד עדיף לקנות רכב בינואר/פברואר, שאתה קונה עכשיו אתה כביכול ״מפסיד שנה״ בחודש אחד (כמובן שאני מדבר רק על טרייד אין עם החברה, בחוץ לא יהיה הבדל גדול במחירון בין ינואר לדצמבר אלא רק למי שאכפת משנת העלייה לכביש).

אבל אם נותנים לך מחיר טוב לך על זה הבחירה כולה שלך.

ובקשר ל 3 דלתות, אני מאמין שחובבי ה gti האמיתיים, יעדיפו אותה תמיד ב 3 דלתות, השאלה מה נוח לך ? אתה נהג יחיד ? מתחתן בקרוב ? תבחר לפי הצורך שלך ולא לפי הצורך של הקונה הבא של הרכב.

שאלה נוספת, הרכב הוא רכב תצוגה ? בגלל זה הבחירה של הצבע היא שלהם וההנחה הזאת גדולה ?

עריכה אחרונה על ידי IdoCuper
פורסם
בדרך כלל שאתה עושה טרייד אין עם החברה, הם לוקחים את שנת הרכב, אצלם אין דבר כזה ״חודש עלייה לכביש״, ככה שמבחינתם רכב שעלה בינואר 14 או דצמבר 14 המחירון שלו יהיה אותו הדבר, כמובן שאני מדבר על טרייד אין עתידי, ככה שתמיד עדיף לקנות רכב בינואר/פברואר, שאתה קונה עכשיו אתה כביכול ״מפסיד שנה״ בחודש אחד (כמובן שאני מדבר רק על טרייד אין עם החברה, בחוץ לא יהיה הבדל גדול במחירון בין ינואר לדצמבר אלא רק למי שאכפת משנת העלייה לכביש).

אבל אם נותנים לך מחיר טוב לך על זה הבחירה כולה שלך.

ובקשר ל 3 דלתות, אני מאמין שחובבי ה gti האמיתיים, יעדיפו אותה תמיד ב 3 דלתות, השאלה מה נוח לך ? אתה נהג יחיד ? מתחתן בקרוב ? תבחר לפי הצורך שלך ולא לפי הצורך של הקונה הבא של הרכב.

שאלה נוספת, הרכב הוא רכב תצוגה ? בגלל זה הבחירה של הצבע היא שלהם וההנחה הזאת גדולה ?

בדיוק,זה רכב תצוגה, אני אישית תמיד קניתי לבן, חמש דלתות אבל כרגע אין. ינואר פברואר המחיר של הרכב שלי יירד, ובינואר הולכת להיות כנראה עליית מחירים ברכבים חדשים.

בוא נגיד ככה 90% מהזמן אני נוהג לבד, לגבי משפחה, לא מתחתן בקרוב אבל אי אפשר לדעת מה יהיה עוד שנתיים שלוש

פורסם

הבעיה שלך במכירה עתידית היא לא הגיר הידני ולא ה-3 דלתות. הבעיה שלך תהיה עם הצבע האדום ועם העובדה שהרכב הוא דצמבר 2014 ולא ינואר 2015.

אבל אלו בעיות שאפשר לפתור בקלות - כסף! אתה מקבל עכשיו 12 אלף ₪ הנחה, אבל השאלה היא כמה ₪ הנחה תצטרך לתת כשתרצה למכור כדי לשכנע בן אדם לקנות רכב אדום. וידני. וכזה שהוא מודל 2014.

אם אתה מאמין שכל זה שווה פחות מ-12 אלף ₪ - תקנה, נפלת על מציאה נדירה.

אבל חוץ מזה, זה אחלה רכב!

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
בדיוק,זה רכב תצוגה, אני אישית תמיד קניתי לבן, חמש דלתות אבל כרגע אין. ינואר פברואר המחיר של הרכב שלי יירד, ובינואר הולכת להיות כנראה עליית מחירים ברכבים חדשים.

בוא נגיד ככה 90% מהזמן אני נוהג לבד, לגבי משפחה, לא מתחתן בקרוב אבל אי אפשר לדעת מה יהיה עוד שנתיים שלוש

לדעתי תזמין רכב מעכשיו ותבקש שיגיע בינואר/פברואר, בצורה שאתה רוצה בצבע שאתה רוצה, אח שלי אתה מוציא 230-240 אלף שקל על רכב, אז למה להתפשר ? גם אם תשלם קצת יותר, עדיף שיהיה רכב לטעמך ובצורה שאתה רוצה, ולא רכב שהם מנסים להתפתר ממנו, אתה בעל במאה אז גם תיתן את הדעה ואל תתפשר ! זאת דעתי, תעשה מה שבא לך.

פורסם
הבעיה שלך במכירה עתידית היא לא הגיר הידני ולא ה-3 דלתות. הבעיה שלך תהיה עם הצבע האדום ועם העובדה שהרכב הוא דצמבר 2014 ולא ינואר 2015.

אבל אלו בעיות שאפשר לפתור בקלות - כסף! אתה מקבל עכשיו 12 אלף ₪ הנחה, אבל השאלה היא כמה ₪ הנחה תצטרך לתת כשתרצה למכור כדי לשכנע בן אדם לקנות רכב אדום. וידני. וכזה שהוא מודל 2014.

אם אתה מאמין שכל זה שווה פחות מ-12 אלף ₪ - תקנה, נפלת על מציאה נדירה.

אבל חוץ מזה, זה אחלה רכב!

נק' למחשבה, תודה. ד"א הרכב הוא DSG ולא ידני

פורסם
לדעתי תזמין רכב מעכשיו ותבקש שיגיע בינואר/פברואר, בצורה שאתה רוצה בצבע שאתה רוצה, אח שלי אתה מוציא 230-240 אלף שקל על רכב, אז למה להתפשר ? גם אם תשלם קצת יותר, עדיף שיהיה רכב לטעמך ובצורה שאתה רוצה, ולא רכב שהם מנסים להתפתר ממנו, אתה בעל במאה אז גם תיתן את הדעה ואל תתפשר ! זאת דעתי, תעשה מה שבא לך.

סבבה, תודה, כמו שאתה יודע הבל גדול בין 213 ל 235 וכמו שאמרתי

ינואר פברואר המחיר של הרכב שלי יירד, ובינואר הולכת להיות כנראה עליית מחירים ברכבים חדשים.

פורסם

בשוק היד השניה הפרטי מחשבים את המחיר לפי חודש העליה לכביש וכך יוצרים את המחירון המשוקלל.

הטרייד-אין שהם מציעים לך הוא לא באמת במחיר מחירון כי הוא לא מדוייק מכיוון שהם לא מכניסים את חודש העליה לכביש.

תיקח את העסקה שהם הציעו לך (12K הנחה זה יפה) וכשבעתיד תרצה למכור תנסה קודם לפרסם בשוק הפרטי, אני מאמין שאם רכבך יהיה שמור תוכל לקבל מחיר טוב שיתחשב במחירון המשוקלל.

אני פחות רואה בעייתיות בצבע האדום, זו-GTI ולא-GLI... תמיד יהיו אנשים שירצו רכב חם בצבע חם :-D

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
סבבה, תודה, כמו שאתה יודע הבל גדול בין 213 ל 235 וכמו שאמרתי

ינואר פברואר המחיר של הרכב שלי יירד, ובינואר הולכת להיות כנראה עליית מחירים ברכבים חדשים.

העליית מחירים המדוברת, לפי כתבת חדשות 2 היא בערך של 2000 שקל בגלל המס על הרכבים, שאמור לעלות.

אני מאמין שחברות שמוכרות רכבים במחירים האלו ״יספגו״ את העלייה הזאת כדי לא לפגוע בעסקאות גדולות כמו שאתה ואפילו אני עושים.

וכן אתה צודק יש הבדל, אבל לדעתי אם כבר אתה מוציא סכום כזה וההפרש בין רכב שדוחפים לך ואתה לא שלם איתו, לבין אחד שכן הוא ״רק״ 20 אלף שקל, לדעתי לך עם הרצונות שלך.

פורסם

תשאל תאריך יצור של הרכב. לדעתי רכב לפני מעבר יד (12 חודש), לכן ההנחה וה"לחץ" על 2014.

אם אתה נעול על הרכב+צבע- זה יכול לשחק לטובתך.

אחרת, בדוק מה יש עוד במלאי ומה ההנחה לתשלום כעת וקבלת הרכב ברישוי ינואר.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם
תשאל תאריך יצור של הרכב. לדעתי רכב לפני מעבר יד (12 חודש), לכן ההנחה וה"לחץ" על 2014.

אם אתה נעול על הרכב+צבע- זה יכול לשחק לטובתך.

אחרת, בדוק מה יש עוד במלאי ומה ההנחה לתשלום כעת וקבלת הרכב ברישוי ינואר.

צודק בכל מילה

• תוכן חדש...