Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים,

לאחרונה אני מחפש רכב מסוג אלפא רומיאו 147 ידנית.

לא סוד כי בשנתונים האלה(2002) קשה מאוד למצוא אחת במצב טוב.

אשמח לשתף אותכם לגבי המקרה שקרה לי ממש היום,כמו כן להזהיר אנשים שמחפשים את הרכב בדיוק כמוני.

בדפדוף ביד 2 מצאתי אלפא רומיאו 147 ידנית ,שנת 2002,שחורה עם קלומטראז מפתה של 84000 בלבד.

יצרתי קשר עם הבעלים קבענו להפגש ומהתרשמות ראשונית שלי החלטתי לקחת לבדיקה (למרות דהיה רצינית של הגג והמכסה מנוע).

אמרתי לו שאני מוכן לקחת את הרכב רק למוסך של מומחים לאלפא (איציק/מיכאל/אבי) בהתחלה הוא סירב,והתעקש לקחת את הבדיקה למכון בדיקה רגיל,יום למחרת התקשר אלי ואמר שהוא מוכן לקחת את הרכב לבדיקה לאצל איציק אלפא ברחובות.

קבענו להיום (28/11/14) איציק הרים את הרכב על הליפט והתחיל לבדוק בקפדנות את הרכב (חייב לציין שמדובר במקצוען אמיתי!) ונמצאו נזילות שמן ועוד מספר תקלות אבל סה"כ השילדה נקיה,מאיזה שהיא סיבה בעל הרכב היה מאוד מאוד לחוץ אפילו איציק עצמו שאל אותו על מה כל העיניין.

כל הסיפור המעניין התחיל כאשר איציק בא לבדוק את המנוע,איך שהוא רצה להוציא את הפלגים לבדיקת המנוע בעל הרכב פשוט סירב בתוקף להמשיך את הבדיקה!,שאלתי אותי לפשר הדבר,האם יש לו מה להסתיר הוא בתגובה לא אמר פשוט כלום,הסברתי לו שאני לא מוכן לקנות רכב מבלי שיבדקו לי את מצב המנוע.

בסוף נגמר בזה שפשוט הפסקנו את הבדיקה והתפזרנו איש איש לדרכו.

הבעלים סיפר לי שכבר מישהו לקח את הרכב לבדיקה במכון בדיקה רגיל ומסיבה לא ברורה לא הסכים לקנות ממנו את הרכב.

אני כותב את הפוסט לא בשביל שהבחור לא יצליח למכור את הרכב, אני כותב את הפוסט בשביל שאם מישהו החליט ללכת לבדוק את הרכב

שיקח את כל מה כתבתי בחשבון:

1.הגג (פנים הרכב) שקוע כמו אוהל

2.הרכב בתמונות ביד 2 נראה מצויין,בפעול הרכב דהוי בגג ובמכסה מנוע ,עם לא מעט מכות פח.

3.הבעלים של הרכב הוא איש מוזר מאוד,פשוט לא נותן למקצוען לבדוק את הרכב,ומתנהג בצורה לא רציונלית.

אני לא אפרסם את הלינק הישיר לרכב,אני בטוח שבעבור אלו שמחפשים אלפא מדגם 147 ידני ימצא לבד על מה אני מדבר.

עריכה אחרונה על ידי GATO
  • אחראי פורום
פורסם

הקוסמטיקה זניחה, רואים כבר בתמונות, סטנדרטי בשנים האלה.

מן הסתם שהיה כשל מכאני כלשהו אבל טפשי מצידו לא לתת לאיציק להתקדם,

כי יכול להיות שזה עניין שיפתר בעלות לא גבוהה, או משהו שהיה מקובל עליך עם הורדה במחיר.

בכל מקרה זה מחיר גבוה מאוד עבור דגם ה-105, גם אם היא שמורה מאוד.

עבור הלאה. המכונאים שציינת לעיתים מכירים מכוניות טובות עוד לפני שיוצאות למכירה, שווה לבדוק.

היתה לי 3.5 שנים 2 ליטר ידנית, מכונית מצויינת ומהנה מאוד.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
הקוסמטיקה זניחה, רואים כבר בתמונות, סטנדרטי בשנים האלה.

מן הסתם שהיה כשל מכאני כלשהו אבל טפשי מצידו לא לתת לאיציק להתקדם,

כי יכול להיות שזה עניין שיפתר בעלות לא גבוהה, או משהו שהיה מקובל עליך עם הורדה במחיר.

בכל מקרה זה מחיר גבוה מאוד עבור דגם ה-105, גם אם היא שמורה מאוד.

עבור הלאה. המכונאים שציינת לעיתים מכירים מכוניות טובות עוד לפני שיוצאות למכירה, שווה לבדוק.

היתה לי 3.5 שנים 2 ליטר ידנית, מכונית מצויינת ומהנה מאוד.

ברור שאני אעבור הלאה,לחצתי לו את היד הודתי לו שביזבז לי את הזמן,ונסעתי.

יש מצב גדול שאני בכלל ירד מההרפתקה הזאת של ה147,נדיר למצוא אחת במצב טוב,למרות שהרכב מהנה מאוד.

פורסם

מדי פעם עולים למכירה אקזמפלרים שמורים, תמשיך לעקוב ביד2 ובפורומים של אלפא.

אקזמפלרים שמורים נמכרים ברגע, יאשר זאת איתי שעד שהתחלתי לחשוב על רכבו כבר פורסמה הודעה שנמכר, בערך תוך יומיים.

להמשיך לעקוב ולא להתייאש, זה נכון לכל רכב מיוחד.

Miata ND2

• אחראי פורום
פורסם (נערך)

זה היה אפילו קצר מזה, פרסמתי בלילה, בבוקר יצר קשר הבחור שלבסוף קנה אותה,

אבל לא יכולנו להתקדם כי היה חג. תו״כ החג קיבלתי עוד כ-20 שיחות.

אלפות טובות עפות מהלוחות. בגלל זה אני אומר שמי שרציני צריך קצת להתערבב עם אנשים מה״סצנה״.

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
זה היה אפילו קצר מזה, פרסמתי בלילה, בבוקר יצר קשר הבחור שלבסוף קנה אותה,

אבל לא יכולנו להתקדם כי היה חג. תו״כ החג קיבלתי עוד כ-20 שיחות.

אלפות טובות עפות מהלוחות. בגלל זה אני אומר שמי שרציני צריך קצת להתערבב עם אנשים מה״סצנה״.

איתי האם קורה מצב שבעל אלפא מפרסם את רכבו למכירה מפה לאוזן לחברי המועדון ולא מפרסם בשום לוח?

Miata ND2

פורסם

סיפור הזוי, פעם ראשונה שאני שומע שמוכר שכבר הסכים לבדיקה, עוצר אותה באמצע ומתנהג ככה.

כל הכבוד לך על האיפוק, לא יודע אם הייתי סבלני כזה על בזבוז הזמן, לפחות היית משאיר אותו בתוך הרכב גבוה על הליפט :-)

קשה למצוא-147 במצב טוב והרכבים האלה לדעתי גם לא מזדקנים הכי יפה...

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
סיפור הזוי, פעם ראשונה שאני שומע שמוכר שכבר הסכים לבדיקה, עוצר אותה באמצע ומתנהג ככה.

כל הכבוד לך על האיפוק, לא יודע אם הייתי סבלני כזה על בזבוז הזמן, לפחות היית משאיר אותו בתוך הרכב גבוה על הליפט :-)

קשה למצוא-147 במצב טוב והרכבים האלה לדעתי גם לא מזדקנים הכי יפה...

ברור שהיו הרמות של הטונים במוסך,לחיצת היד הייתי צינית כמובן,מדובר בליצן שנסע 40 דקות עם הרכב עד המוסך בשביל לעצור את בדיקת המנוע ושוב לא למכור את הרכב(אחרי שכאמור אני האדם השני שלקח את הרכב לבידקה).

פורסם
איתי האם קורה מצב שבעל אלפא מפרסם את רכבו למכירה מפה לאוזן לחברי המועדון ולא מפרסם בשום לוח?

בוודאי. רוב הרכבים הטובים נמכרים בלי להגיע ללוחות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
כנראה שהוא יודע שיש בעיה במנוע ולא רוצה שתגלה, בתכלס בהתנהגות שלו הוא עשה לך טובה ענקית!

כנראה שלפי התקלות שכבר התגלו ומצב בצבע והגג,הוא הבין שאני הולך להריד אותו חזק במחיר וכנראה ממשיך לחפש את הפראייר שיתן לו 20K על הרכב,

כשאמרתי לאיציק שהוא רוצה 20K הוא חייך ואמר שזה יותר מדי בלי שהספקנו לבדוק את כל הרכב ולגלות את כל הליקויים.

על הרכב הנ"ל הייתי מוכן לתת (בנחה לא היו מוצאים תקלות משמעותיות ) בין 12-14 אלף.

פורסם

צריך להבין שזה צד אחד של הסיפור, יש המון מחפשי מכוניות וקונים שההיתנהגות שלהם מחפירה וחושבים שמותר להם הכל.

פורסם
צריך להבין שזה צד אחד של הסיפור, יש המון מחפשי מכוניות וקונים שההיתנהגות שלהם מחפירה וחושבים שמותר להם הכל.

מסכים עם החלק הראשון של התגובה שלך,זה אכן הצד שלי בסיפור.

אבל שים לב שלא אני זה שבדקתי את הרכב אלא אציק,איש סופר מקצועי בכל הקשור לאלפא אני והמוכר סתם הסתכלנו מהצד מנוטרלים מהסיטואציה,שוב אני מדגיש שלא מדובר בעלילת דם שלי נגד המוכר פשוט קחו בחשבון את כל מה שכתבתי היה ויש מישהו באמת ובתמים שרוצה לקנות את הרכב ולא לבזבז זמן יקר וכסף .

פורסם

מה דעתך על הסנריו הבא: המוכר ביקש סכום מסוים של כסף על הרכב לאחר שראיתה את כל הליקויים. לקחתה אותו לבדיקה במטרה להוריד את הסכום, הוא הבין את זה באמצע הבדיקה והחליט שהוא לא רוצה לימכור לך את הרכב, ושלום ולא להיתראות.

• תוכן חדש...