Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים ערב טוב.

בשבוע שעבר זה היה "יותר קפה ופחות מכוניות אספנות" וזאת לנוכח מזג האוויר ההפכפך.

מחר לעומת זאת ,צפוי מזג אוויר שמתאים לאוורור רכבנו :גם לדואגים למטר מלמעלה וגם לדואגים

מהשלוליות מלמטה.. .

ההרשמה לאלבום ה 30 והזמנת שעוני מועדון נמשכת גם מחר.

נפגשים כרגיל בקפה GREG חוצות המפרץ החל מהשעה 16:00 ועד בכלל.

להתראות מחר .

איתמר

מישהו (שאינו מהמפגש הצפוני של מועדון ה 5) זיהה את הרכב בטאבלט שג'קי מחזיק ביד?

IMG_6164.jpg

תמונה 044.jpg

פורסם

מישהו (שאינו מהמפגש הצפוני של מועדון ה 5) זיהה את הרכב בטאבלט שג'קי מחזיק ביד?

[ATTACH=CONFIG]405227[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]405225[/ATTACH]

"רכב שודים" ואפילו כחול

נתראה מחר :lol:

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם (נערך)

לי דווקא מזכיר "ווקסהול ויקטור" משנות החמישים.

כזה:Vauxhall Victor F.jpg

עריכה אחרונה על ידי ofurst

עודד

פורסם

דרור כתב "השמש לכבודנו :smile: " אז

Ami 8 ואני נגיע בכף

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

בוקר טוב ושבת שלום

ראשית, "חוב "קטן לגבי הרכב בטאבלט של ג'קי: 2 נקודות צפוניות לעודד על הזיהוי של הווקסהול ,פרטים נוספים בבוא העת ע"י ג'קי.

המפגש אתמול הייה כרגיל רגוע וחברותי , ברכנו את אילן קלדרון להולדת נכדו הראשון והחלפנו חוויות על נזקי גשמי הברכה השבוע.

לצערנו שוב תאונה אם כי קלה כשרכב שלא ציית לתמרור עצור פגע בשברולט קפריס של נעם בעת שהיה בדרכו מנהריה למפגש בGREG.

הנזק לא גדול ולמרות עוגמת הנפש (הטבעית מאוד בתחביבנו ) נעם הגיע למפגש ודאגנו לשפר את מצב רוחו.

בהעדר גידרון צלם הבית, שמעלה תמונות איכותיות ומזוויות שונות התמונות הללו הן מהמצלמה "הסופר משוכללת" באייפון אספנות שלי.

דרך אגב, היום כ"ט בנובמבר יום חשוב בהיסטוריה של מדינת ישראל.

תהנו ונתראה בשבוע הבא.

איתמר

IMG_6248.jpgIMG_6249.jpgIMG_6250.jpgIMG_6251.jpgIMG_6252.jpgIMG_6244.jpgIMG_6245.jpgIMG_6247.jpg

פורסם

איתמר תודה על השיתוף.

התמונה של השברולט הכחולה מלאת חיים ומוצלחת!

נ.ב. לא יצא לי להגיע מפאת מחויבות משפחתית.

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...