Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 412
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה הצגת את זה כבחירה שלה בלבד (מה שנכון) ושלפותח האשכול אין זכות לומר דבר ושהוא לא רשאי לקבוע לה מה לעשות. אני סה"כ אמרתי שזה עובד גם לכיוון השני - אם הוא לא רוצה את הילד, למה שהיא תכפה עליו אותו, על כל הכרוך בכך? אני לא אמרתי בשום מקום שהוא צריך לגרום לה להפיל בשום צורה שהיא.

כן, אחריות וכל זה בלה בלה בלה. אני בסה"כ אומר שהטענה עובדת גם ההיפך.

אולי לא הובנתי נכון, כמובן שידברו ביניהם ויחליטו על מה שטוב להם. אני התכוונתי שאסור לו לעשות מעשה חד-צדדי.

בטח כזה שהוא לא הפיך ולמעשה סיכוי גבוה שהוא גם לא קשור לסיפור הזה, ולמעשה קבע החלטה גורלית כשאין לו צד בכלל בסיפור.

פורסם

''בגדה בו''?

למה,היתה נשואה לו בכלל? מה קשור עו''ד,יש איזה חוזה בינהם?

אשה בשנות ה- 30 לחייה לא תמהר לעשות הפלה וזה ברור,

ואז אם תעשה הפלה ולא תוכל להכנס להריון,יש לי בת דודה שלקח

לה 10 שנים להיכנס ורק אחרי טיפולים קשים הצליחה.

יש הרבה השלכות מהכיוון השני לסיפור הזה.

פורסם

אז יש'ך בת דודה, SO?

יש לי זוג חברים שעשו הפלה ואחרי שלושה חודשים החליטו להביא ילד ותוך עקיצה אחת כבר היו בהריון.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אז יש'ך בת דודה, SO?

יש לי זוג חברים שעשו הפלה ואחרי שלושה חודשים החליטו להביא ילד ותוך עקיצה אחת כבר היו בהריון.

יש לי הרבה.

כוונתי אחרי הפלה בגיל הזה יכולה להתקשות להכנס,לא תמיד זה פשוט,

גיל 35+,הפלה,מקטינים סיכויים,

האשה הזו רצתה יותר הריון מסקס זה בטוח

פורסם

בגלל זה היא הזד**נה עם מאה גברים ככל הנראה, העיקר שאיזה זרע יפרוץ את הסכר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני מוכן לנדב את אשתי שתדבר איתה ותוריד אותה מהרעיון. עם בעל תומך ומובטל שיושב בבית, העסק של תינוק מתיש אותה. לא מסוגלת לדמיין בכלל את העומס על חד הורית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אין דבר כזה חוזה שפוטר אותך מאחריות.

כל חוזה שהוא עומד בניגוד לחוק בטל ,ולכן אם הילד הוא שלך אתה תהיה חייב לשלם מזונות כחוק.

תנסה לא להיות לחוץ כי זה כבר לא בידיים שלך ,מעבר לזה ילד זה דבר שיכול להוסיף לך הרבה לחיים לא הייתי מתיחס לזה כאסון.

אין לך מה לחפש את הבחור השני {או השלישי לך תדע} ,כל מה שחשוב זה שאתה לא\כן האבא וניתן לבדוק את זה רק בבדיקת אבהות.

בשלב זה הייתי ממליץ לך פשוט לא לעשות כלום וכמובן לא לקחת אחריות עד שיבוא הילד לעולם ותתבצע בדיקת האבהות.

באם תגיע תביעת אבהות מצד האם רצוי מאוד שתקרא את הדבר הבא:

http://www.newfamily.org.il/parenting/fatherhood/

פורסם

חוכמת ההמונים אמרה לו מה לעשות , ומה לא לעשות

אתם יודעים כמה אבות מגדלים ילדים שלא שלהם מבלי שהם יודעים על כך או שהם משערים שהוא לא שלהם ולא רוצים לפרק את המשפחה.

פעם לפני כל הטכנולוגיה ולפני שבבתי החולים היו מחליפים תינוקות אמרו חז"ל

אמהות ברי אבהות שמא.

ובתרגום לאידיש מדוברת

מי האמא ברור מי האבא לא ברור

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אין דבר כזה חוזה שפוטר אותך מאחריות.

כל חוזה שהוא עומד בניגוד לחוק בטל ,ולכן אם הילד הוא שלך אתה תהיה חייב לשלם מזונות כחוק.

http://www.newfamily.org.il/parenting/fatherhood/

חוזה שהוא עושה עם אותה אישה שיחייב את האישה לשלם כל אגורה שהוא צריך לשלם לילד ( אם הוא שלו ) כמזונות הוא חוקי בהחלט.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה, חוקי כן אבל קל מאוד לצאת ממנו.

הרי ברור שאחרי ההיריון אף אישה שפויה לא תחתום על מסמך כזה ואם חתמה היא תמיד תוכל לטעון שנכנעה לאיומים ואז שופט יבטל את המסמך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אני מוכן לנדב את אשתי שתדבר איתה ותוריד אותה מהרעיון. עם בעל תומך ומובטל שיושב בבית, העסק של תינוק מתיש אותה. לא מסוגלת לדמיין בכלל את העומס על חד הורית.

יש לה 2ילדים והיא עובדת מ7 בוקר עד 7 בערב ואחרי זה מתארגנת ויוצאת בד"כ אז אני לא כזה דואג לעומס.

אני אנסה לדבר עם עוד עו"ד אבל לפני זה אני אנסה לשכנע אותה לחתום לי על הטופס שהיא מסכימה לשלם כל מה שידרשו ממני, כי היום שדיברתי איתה על זה היא חזרה בה ואמרה לי שהיא לא חותמת על כלום ושלחה לי הודעה שהיא לא רוצה ממני שום דבר לא כסף ולא שאכיר בילד ושאני ישמור את ההודעה בטור הוחכה .

פורסם

אם הוגשה תביעת אבהות ונימצא כי אתה האבא אתה תשלם מזונות ,שום חוזה לביטול או החזר כספים לא יעזור לך.

הסיכוי היחיד שלך לא לשלם מזונות זה שלא תוגש נגדך תביעה כזו.

רצוי שתקרא גם את זה:

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3610162,00.html

פורסם

יש לי חבר שאחרי שהתחתן כי חברה שלו הייתה בהריון, חברה קודמת שלו שלפה לו ג'וקר שהילד שלה ממנו. עשו בדיקה וכך היה. היא לא סיפרה לו. היא בכלל תמהונית כזאת. בחור משלם מזונות וממשיך בחייו. את הילד הוא לא ראה מימיו. ההורים שלו, לאומת זאת מכירים בילד ותומכים בו הרבה מעבר למזונות שהוא משלם. הם אוהבים אותו כמו את שאר הנכדים שלהם, למרות שאבא שלן - הבן שלהם לא מכיר בו.

יש כל מיני תרחישים ואתה לא יודע לאן הרוח תנשב ומה יהיה.

שום דבר לא נגמר בחיים. לא קרה כלום ואין לך מה להלחץ. מה שכן, נתק איתה מגע ושתדבר איתך עוד 9 חודשים. לאחר מכן תחליט.

• תוכן חדש...