Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 412
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

על הדרך תבדוק את עצמך למחלות מין.

בזמן שהייתם בקשר היא שכבה עם גברים אחרים (לך תדע כמה) בלי הגנה. מקווה בשבילך שלא השאירה לך מזכרת מהם

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

היא כרגע מבשלת מזכרת ממשהו.

אז הפתעות אחרות יכולות לבוא ממנה.

בכל מקרה. תחתים אותה על מסמך שהיא רוצה את הילד. והיא תחזיר תשלומים עתידיים. במידה והיו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

כולם עסוקים בענייני כסף, מחלות מין ומזונות ומתעלמים מהמשמעות של ילד בשר מבשרך שמגיע לעולם.

האם אתה יכול להתנתק מילד שהוא שלך? לא תרצה להיות חלק מחייו? יש לזה משמעות אדירה מלבד הפן הכספי, שלדעתי הוא שולי.

דמיין שאתה נכנס למערכת יחסים רצינית ולבת הזוג נודע שיש לך ילד... זה משמעותי מאוד.

כרגע אין הרבה מה לעשות מלבד לחכות ולראות אם באמת הילד שלך.

אם כן... תתחיל לחשוב איך אתה הופך להיות אבא שלו, תרצה או לא תרצה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)
קודם כל תרגע!!!!!!!!!!!!!

אם היחסים בינכם תקינים והיא הגונה אזי במקרה שזה

יוכח כילד שלך היא תקבל מזונות מביטוח לאומי,אתה תוכל

להמשיך לתמוך,אבל אכן אתה בבעיה לא פשוטה,

אני לא הייתי מנתק מגע אתה, לא נלחץ ומחכה לתוצאות,

אם אכן אתה האבא,קח אחריות כי הוא גם שלך,תכיר בו

(אפילו ללא נישואין) ותהנה ממנו. שלא תחשוב על הפלה

חלילה או שכנוע מיותר,

רק,אל תילחץ זה לא מוסיף כלום.

תגיד, אתה טבעוני במקרה?

אני שוראל סתם מתוך סקרנות. לא משהו בגנותך.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

סוף סוף הגיעה התגובה האנושית שציפיתי לה,

כל הכבוד לסולל הדרך.

למי שהעיר לי קדם,אזי כן אני לחוץ שאני שומע שמישהו

מתכוון לעשות מעשה שלא יעשה מתוך לחץ (שמח שבינתיים חזר בו)

אני גם מאד לחוץ מכך שמתייחסים לילד עתידי כאל ''קולב או חוט מאריך''(ציטוט הגשש החוור)

אגב,אני אבא לשני ילדים קטנים.

עכשיו ראיתי,טבעוני? ממש לא

משתדל קצת להמעיט באכילת בשר מסיבות שונות

מה הקשר?

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

לסולל דרך אני יודע מה ההשלכות של זה ולכן אני רוצה הפלה, אני מאמין שאם היא לא עושה הפלה אני לא יתחתן בחיים כי אני לא אשקר לאישתי כל החיים שאין לי ילד ומצד שני אף אחת רווקה נורמלית לא תתחתן עם מישהו שיש לו ילד. יוסי אני מאמין שאם הייתה במצב שלי היית תומך בהפלה כי זה הורס לך ולילד את החיים, להכיר בו בטור אבא מצטער אבל אני לא יכיר בו והאמא יודעת את זה ועדיין היא בוחרת בטוב שלה שיהיה לה עוד ילד מאשר שתעשה הפלה ותביא ילד מבן אדם שרוצה בו.

פורסם

תרגיע ומהר.

מיליון בחורות יתחתנו עם גבר שכשהיה בן 24 הכניס מישהי להריון מזיון ונולד ילד. מכאן ועד לראות את הסוף של החיים שלך המרחק גדול מאוד.

אתה חייב עזרה מקצועית. (פסיכולוג + עו"ד)

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
פורסם
לסולל דרך אני יודע מה ההשלכות של זה ולכן אני רוצה הפלה, אני מאמין שאם היא לא עושה הפלה אני לא יתחתן בחיים כי אני לא אשקר לאישתי כל החיים שאין לי ילד ומצד שני אף אחת רווקה נורמלית לא תתחתן עם מישהו שיש לו ילד. יוסי אני מאמין שאם הייתה במצב שלי היית תומך בהפלה כי זה הורס לך ולילד את החיים, להכיר בו בטור אבא מצטער אבל אני לא יכיר בו והאמא יודעת את זה ועדיין היא בוחרת בטוב שלה שיהיה לה עוד ילד מאשר שתעשה הפלה ותביא ילד מבן אדם שרוצה בו.

קודם כל אל תצא בהצהרות שאתה לא תכיר בו או כן תכיר בו. אם הוא שלך אני בטוח שאתה תרצה ואפילו תילחם על זכותך להכיר אותו ושיכיר אותך. מה שכן, בטוח שתילחם על זכותך לבדוק אם הוא באמת שלך.

לגבי חתונה, אם לא תכיר בו אז באמת לא תתחתן ולמען האמת גם לא בטוח שיהיו לך חברים אבל לא בגלל שאתה אבא אלא בגלל שאתה חרא של בן אדם. מהצד השני בחור צעיר שעשה שטות ולוקח עליה אחריות עם דאגה אמיתית לילד שלו זה TURN ON רציני לבחורות בשלות למערכת יחסים ממוסדת (באמצע-סוף שנות העשרים).

בקיצור, שתה כוס מים וחכה שהיא תמליט. רק אחר כך תתחיל לתכנן. ההערכה שלי זעוד מעט יבואו דרישות כספיות למימון כל מיני בדיקות וציוד לתינוק ואחרי שהוא יוולד תגלה שהוא בכלל לא שלך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

השתגעת ? אתה מדבר כאילו נגמרו החיים. אני יכול לספר לך מקרה מהמשפחה המורחבת שלי - אחת הנשים התחנתה עם גבר שיש לו ילד ממקרה דומה לשלך (היא כמובן ידעה על זה כשהקשר ביניהם נעשה רציני). לא רק שזה לא הרתיע אותה, אלא היא זו שדחפה אותו להיות בקשר עם הילד, ומאוחר יותר כשנולדו להם ילדים הם סיפרו להם שיש להם חצי אח, והם בקשר רציף איתו ועם אימו. נוצרה ביניהם ממש משפחה מורחבת. והסידור שם עובד מעולה.

וזה לא המקרה היחיד שאני מכיר של משפחה במבנה לא סטנדרטי.

פורסם
זה יהיה קצת קר מצידי אבל אין מה לעשות.

תתייעץ עם עורך דין לגבי חוזקו של מכתב שפוטר אותך מאחריות. במידה והילד באמת שלך והיא תחליט לבוא אליך בטענות לתשלום מזונות כשהיא פתאום תיקלע לקשיים, צריך לדעת האם המכתב הזה באמת פוטר אותך מאחריות או לא.

בנוסף, תדבר איתה שוב על זה שהיא בגדה בך, ושיש סיכוי שהילד ממנו, ותקליט אותה. לא יודע אם זה יעזור, אבל להזיק זה לא יכול.

למיטב ידיעתי, בדיקת אבהות זה באמת רק אחרי הלידה אבל אני לא מומחה בתחום. נסה לשאול את ד"ר גוגל.

זה לא שאם היא תגיד לך שהיא רוצה את הילד ואתה לא רוצה, אז יש לך מה לעשות בנדון. אתה לא יכול לבעוט לה בבטן בתקווה להרוג את העובר.

בקיצור, תכין הכל מראש ליום פקודה. עדיף שיהיה לך הכל ולא תשתמש בזה מאשר שתצטרך את זה ולא יהיה לך.

שיהיה המון בהצלחה.

עו"ד!!!!

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

חבר'ה נראה לי שפותח השירוש הבין את המסר (עו"ד!!!) אפשר להרגע ולשבת על איזו כוס קפה.

נשמח לעדכונים כדי להמשיך לצעוק לך מה לעשות.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...