Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

 

מפגש אודיו

דרום

יתקיים ביום שישי הקרוב, בתאריך ה 28.11.14 החל מהשעה 12:00.



שימו לב- שעת המפגש הוקדמת ל 12:00 בגלל שעון החורף, כדי לתת למפגש עוד "אורך נשימה" כמובן שהמפגש יארך כרגיל כמה שעות טובות, וגם מי שעובד ויכול להגיע רק ב 14:00-15:00 יוכל להגיע ועדיין להנות מהמפגש. מאידך, אנשים שמגיעים מרחוק יוכלו גם כן לטעום מהמפגש ולהספיק להגיע למחוז חפצם בשעה סבירה.

 

מיקום המפגש יהיה ב"פארק תעשיות כנות" (צומת כנות). המיקום יהיה קצת לפני הכניסה ל"אושר עד", בצד ימין (במקום צד שמאל), בדיוק כמו המפגש האחרון

 

:smile:



המפגש פתוח לכולם, בין אם יש או אין לכם מערכת (אבל אם יש לכם- תבואו איתה).



כיבוד קל ושתייה קרה יתקבלו בברכה.





כל המגיעים- נא להירשם.



מה שקורה זה שנרשמים מספרק אנשים בודדים, ובפועל מגיעים 20 רכבים. חלק מהאנשים שמתלבטים אם "יהיה מה לשמוע" מקבלים רושם הפוך ולא מגיעים. חבל.



 

1. ישראל- מביא שתיה וכוסות.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

×
×
  • תוכן חדש...