Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים מזוייפים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

האם קיימים צמיגים מזוייפים בשטחים? מישהו יודע מאיפה הם קונים?

קיבלתי הצעה לסט צמיגים של מישלן ב 400 ש"ח לצמיג בפנצריה בשטחים ,ואצלנו קיבלתי הצעה טובה ב 620 הכי זול כולל ניפוח גלגלים בהליום.

אני מתלבט אם לעשות עיסקה איתם או לא.

אשמח לבירור העניין.

תודה נועם

פורסם

ניפוח גלגלים בהליום? את זה אני שומע בפעם הראשונה. בכל מקרה קשה לי להאמין כי שסתום רגיל ("ונטיל") יתאים לגז כזה דליל.

מה המידות להן אתה זקוק? המחיר נראה גבוה, אפילו בהשוואה לצמיגים במידות גדולות. רק לסבר את האוזן, אתמול הרכבתי שני "פאלקן" דגם 914 בני 7 חודשים במידות 245/45R17 ב 458 ש"ח לאחד (כולל הכל). בדוק באתרי הצמיגים בארץ (http://tires4u.co.il, http://www.tireclub.co.il/) כדי למצוא את הזול ככל האפשר. ציין מי הוא יצרן הצמיג כאשר אתה מציין מחיר, אין דין יצרן מהשורה הראשונה מול יצרן סיני עלום.

אני לא ממש מתמצא בנושא הזיופים בשטחי יהו"ש אך אני יודע כי הם קיימים, חוץ מזיופים עלולות להיות בעיות נוספות כגון צמיגים משומשים הנמכרים כחדשים, צמיגים ישנים, צמיגי "בררה" הנפסלים ע"י הפנצ'ריות, צמיגים שאוכסנו שלא כראוי וכו'.

פורסם (נערך)

הליום! המכונית מרחפת כמה סנטימטרים מעל האדמה ולכן אין בלאי לצמיג. בנוסף, האגזוז מקבל צליל גבוה ומצחיק כזה.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

רוצה לגשת לשטחים לקנות צמיגים ? בבקשה קח סיכון, כן הצמיגים שם יהיו לך יותר זולים והשאלה האמיתית האם אתה מוכן להמר על הביטחון האישי שלך וגם במקרה הזה של הרכב. יש מצב שיש צמיגים חדשים יחסית שעולים פחות, לא חסר גם פנצ'ריות שמשתמשות בצמיגים של רכבים גנובים וזיופים ? לא חסר תאמין לי(ראה ערך בשמים של BOSS שבאותיות הקטנות רשום MADE IN NABLUS).

אישית הייתי עושה סקר שוק לבדוק איפה יותר זול וטוב ונוסע להתקין בארץ ולא בשטחים, אני יכול להמליץ על פנצ'רייה שנמצאת ממש ליד מוסך רון(זוארץ אם אני לא טועה) החלפתי 2 צמיגים אחוריים מיוקוהומה שאחד קיבל בליטה לדונלופ ב680 שקל לזוג.

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם (נערך)

שלום,

הליום אמרתי...{-: התכוונתי לחנקן ..

עשיתי סקר שוק נרחב וזו ההצעה הכי זולה שמצאתי למישלן.

אני גר בשטחים כך שאני לא חושש מהם ,אני חי איתם.

ערבי אחד סיפר לי שיש שתי אופציות או שהצמיגים מזוייפים או שהם מחדשים אותם. אני לא יודע אם להאמין לו.

בכל מקרה אני בהחלט דואג לביטחון ילדי ואישתי ובגלל שאני רוצה לשמור על קו מקוריות בטיפל הרכב [כמו שעשיתי עד עכשיו] לכן בחרתי בצמיג יקר שכזה. השאלה אם באמת יש הפרש כזה גדול בין האיזורים.

אגב ידוע בחו"ל שמוכרים צמיגי מישלן תוצרת סין ,כלומר מזוייפים או מחודשים.

נועם

עריכה אחרונה על ידי noamh23
פורסם
הליום! המכונית מרחפת כמה סנטימטרים מעל האדמה ולכן אין בלאי לצמיג. בנוסף, האגזוז מקבל צליל גבוה ומצחיק כזה.

צחקתי הרבה - עשיתה לי את היום

פורסם

לשטחים מגיע הרבה מלאי ישן של צמיגים שכבר אסורים במכירה בארץ. קח זאת בחשבון.

• תוכן חדש...