Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצטרף לאריק רק בדיעה שאתה צריך לבדוק קודם אם הp2 בתיבה מתאימה.

זה יהיה שווה בכלל להשקיע כסף על משהו שהוא לא 100%? מה יקרה אם אני ישקיע כסף על בניית תיבה לסאב ועדיין לא יהיה מרוצה? אני אומר לקנות סאב אחר בכדי שיהיה יותר סיכויים להיות מרוצה מהתיבה הבנוייה בהתאמה אישית יהיו יותר גבוהים.

כמובן שאני עדיין מחפש עצות, אולי תוכלו להגיד לי למה לנסות קודם את ה P2

פורסם

אם על התשתית הקיימת אתה תשדרג את הסאב, זה יהיה יותר גרוע!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עזוב עכשיו את התיבה.

אתה קודם צריך מגבר שמסוגל להגביר סאב כמו שצריך.

באיזו תיבה הp2 שלך?

תשמע אותו איך שהוא על מגבר נורמלי ומשם נתקדם.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

בסדר אז אם היא מתאימה לדרישות יצרן במידות ובגודל הפורט אז היא בסדר ואני לא רואה סיבה להחליף אותה כרגע, אם בכלל.

התיבות שהיצרן ממליץ עליהן, הן פשרה בין spl לבין sq, נגדיר את זה ככה.

כל תיבה אחרת שתבנה, משהו יבוא על חשבון משהו אחר, אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

לכן אני אומר תשמע את הסאב על מגבר נורמלי דבר ראשון, ואז תגיד לנו מה אתה חושב.

אם שמעת ולא אהבת, כנראה הסאב לא מתאים לדרישות שלך ותאלץ להחליף אותו, אבל אתה עדיין תצטרך מגבר טוב יותר/מונו.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
בסדר אז אם היא מתאימה לדרישות יצרן במידות ובגודל הפורט אז היא בסדר ואני לא רואה סיבה להחליף אותה כרגע, אם בכלל.

התיבות שהיצרן ממליץ עליהן, הן פשרה בין spl לבין sq, נגדיר את זה ככה.

כל תיבה אחרת שתבנה, משהו יבוא על חשבון משהו אחר, אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

לכן אני אומר תשמע את הסאב על מגבר נורמלי דבר ראשון, ואז תגיד לנו מה אתה חושב.

אם שמעת ולא אהבת, כנראה הסאב לא מתאים לדרישות שלך ותאלץ להחליף אותו, אבל אתה עדיין תצטרך מגבר טוב יותר/מונו.

האם כדאי למכור את המגבר הנוכחי ולרכוש אחד חזק? או לרכוש מונו לסאב הבא שלי?

בכללי אני ממוקד לכיוון ה JL AUDIO או INFINITY KAPPA PERFECT

פורסם

כדאי מונו.

צריך מגברי 4 ערוצים חזקים מאוד כדי להגביר w6.

את הקאפה אני לא מכיר אך אני מאמין שבשבילו צריך גם הספק לא נמוך.

העניין הוא שגם בגישור במגברי 4 ערוצים השליטה שלהם על הסאב היא פחות טובה ממגבר מונו, וגם רוב המגברי מונו הם קלאס d יותר נצילים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

התקציב שלו נמוך מאוד, שדרוג תיבה ובידוד מינימלי לדלתות הקדמיות יהיה הכי אפקטיבי בעיני.

סהכ יש לו את ה200 וואט הגברה לסאב אם אני זוכר נכון, במעבר לתיבה אטומה הוא ירוויח יותר שליטה על הסאב, יותר דיוק וטונאליות וגם חידוד של הפאנטש וזה יגמר במאות שקלים בודדים.

תיבה אטומה 1cf לא צריכה לעלות יותר מ300 שקלים, אני מתאר לעצמי שזה יהיה פחות או יותר הנפח לאטומה, לא יודע מה הן המלצות היצרן או נתוני הTS של הסאב, הימור מושכל נקרא לזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
התקציב שלו נמוך מאוד, שדרוג תיבה ובידוד מינימלי לדלתות הקדמיות יהיה הכי אפקטיבי בעיני.

סהכ יש לו את ה200 וואט הגברה לסאב אם אני זוכר נכון, במעבר לתיבה אטומה הוא ירוויח יותר שליטה על הסאב, יותר דיוק וטונאליות וגם חידוד של הפאנטש וזה יגמר במאות שקלים בודדים.

תיבה אטומה 1cf לא צריכה לעלות יותר מ300 שקלים, אני מתאר לעצמי שזה יהיה פחות או יותר הנפח לאטומה, לא יודע מה הן המלצות היצרן או נתוני הTS של הסאב, הימור מושכל נקרא לזה.

התקציב כמובן גמיש, אני יכול להרחיב אותו ל2000+, פשוט חשבתי שסאב יעלה עד 1000 ש"ח, כנראה שטעיתי :)

דרך אגב הוספת מונו לא ידרוש שדרוג למערכת החשמל הקיימת? (סיאט איביזה 2014)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)
התקציב כמובן גמיש, אני יכול להרחיב אותו ל2000+, פשוט חשבתי שסאב יעלה עד 1000 ש"ח, כנראה שטעיתי :)

דרך אגב הוספת מונו לא ידרוש שדרוג למערכת החשמל הקיימת? (סיאט איביזה 2014)

קצת מקפיץ את השרשור עם השאלה - נפתח לי תקציב למונו של כ-1000-800 ש"ח. פתוח ליד שנייה.

מה אתם אומרים על הסאב Infinity Kappa Perfect 10.1 בתיבה אטומה? אני שומע לרוב מוזיקת ראפ שצריך (לדעתי) באס ממש טונאלי ולא פלצני.

תקציב לסאב עד 1200, אפשרי חריגה של 200 ש"ח. פתוח ליד 2

אז לסיכום - יש לי את המגבר 400 וואט שהוא כנראה ילך להגביר את הסט הקדמי, והמונו החדש את הסאב החדש :-o

יש עצות? הכל מתקבל.

עריכה אחרונה על ידי Turbulence
  • תוכן חדש...