Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני מוכר את הבובה שלי, מדובר ביונדאי אקסנט 2 דלתות דגם נדיר שנת 2001, 191 אלף ק"מ, אוטומט.

נתחיל מכך שחיצונית ופנימית הרכב במצב לא פחות ממושלם:

הדשבורד שלם נקי ויפה, המזגן- אין דברים כאלה :) כל הכפתורים במקומם ומתפקדים יופי, אין חורים בשום מקום ברכב כתוצאה מהתקנות כאלה ואחרות הכל מקורי כמו מהיום שיצא מהחברה, חיצונית הרכב עבר צביעה לא אגיד הכי טובה בעולם אבל בהחלט שהרכב נראה יפה,

אין מכות חניה שריטות וכאלה..

הרכב שנה אצלי ועבר עם הקניה ישור קו רציני:

מנוע הוחלף כולל רצועת טיימינג, משאבת מים ורדיאטור חדש בגלל שהרדיאטור הקודם נזל והמנוע התחמם אז נאלצתי להחליף הכל, מאז המנוע החדש פועל יופי ולא אוכל גרם שמן, מאז ההחלפה כל יום בדקתי שמן ומים.

גיר אוטומטי שופץ במכון גירים עקב כך שהאוטו לא היה נכנס לרוורס והיו מכות בהילוכים עכשיו פועל יופי.

מבחינת טיפולים אני משתמש בשמן ליקויד מולי 10W40 חצי סינטטי, אני מחליף אותו לבד כל 5 אלף קילומטר כאשר ההחלפה האחרונה בוצעה לפני 1000 קילומטר.

מאז ההחלפה שמתי נוזל קירור ירוק ברדיאטור החדש תמיד.

4 צמיגים מלפני חודשיים במצב חדש.

מערכת חדשה של פיוניר זה אומר רדיו דיסק עם USB כמובן ואפשר לקבר אותה ישירות לאייפון או לגלקסי, בדלתות מקדימה יש רמקולים חדשים של Teac עם טוויטרים ומאחורה Jbl 6/9 210W גם כן חדשים שאני שמתי הכל בעלות של 1500 ש"ח יש קבלות על הכל.

טסט עד 7/15

בקיצור הרכב באמת במצב מצוין ונמכר בצער רב מאוד מהסיבה שיש לי כבר קטנוע וכל הקטע של להחזיק רכב כבד עלי מאוד ואני רוצה לחסוך קצת, עקב כל ההשקעה המחיר שאני דורש הוא 12 אלף, יש על מה לדבר..

החלפות וכאלה לא בא בחשבון אלא מזומן בלבד.

תמונות יש לי כרגע בעיה להעלות אז מי שמעוניין שידבר איתי בפרטי ויקבל בהודעה בwatsapp, תודה ויום טוב :)

11,000

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...