Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי במגאן RS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתחדש, אני בטוח שתהנה מהרכב. נשמח אם תרשה לנו גם להנות מהרכב ותצרף תמונות.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

תתחדש! קנית רכב מיוחד ומאוד מהנה. כמובן כמה תמונות לא יזיקו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תתחדש!!

רכב שהוא פשוט חוויה!

היה חזק מאוד ברשימה שלי לפני מספר חודשים כשהחלפתי רכב.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מברוק מר בחור :)

מצטרף למבקשי התמונות (ובזמנך הפנוי,תקרא מה ששלחתי לך בשיטבוק)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

חברים תודה רבה !! כרגע אין לי באמצע השבוע טיפת זמן אני בקושי רואה את הבית ואת הרכב ולכן רק ביום שישי הקרוב אצלם אותה חוץ ופנים ואעלה לכאן.

עכשיו שמתי לב שבכותרת כתבת מגאן RS ובהודעה עצמה כתבת שראית מודעה של מגאן RS CUP.

האם זו גרסת ה-CUP באמת?

הדגם הוא אכן CUP 265. :-)

אחת המכוניות שהכי התלהבתי בשנים האחרונות. לטעמי, אחת ההוט האטצ' הכי טובה בכל הזמנים.

רכב נדיר שמסכן את הרישיון ומאתגר את הנהג.

אתה תהנה ממנו, תתחדש.

ובצדק לחלוטין הייתי אומר :-D

אגב, המגאן היא לא רכב טוב ללוחמה עירונית, מכיוון שדורשת מהירויות גבוהות בהרבה כדי להתחיל להפתח... 8)

יש לי גם הרגשה שהדגם הזה של המגאן הוא אחרון שלא מתפשר, יתכן שבדור החדש של המגאן שצפוי להיות מוצג בשנה הבאה, הם ילכו בכיוון הקליאו RS 4, במטרה כמובן לפנות לא רק לחולי הגה אלא למכנה רחב יותר.

אגב, היבואן בארץ גם לא יודע לשווק את הרכבים האלה, לא ראיתי באף סוכנות של רנו, גם לא המרכזית בחיפה (לאיזור הצפון) לוגו של רנו ספורט בחוץ, או לחילופין, אתם מתחרים במירוצי פורמולה ? איפה איזה דגם של מכונית פורמולה באולם התצוגה עם כל הסמלים של רנו ? או אפילו אזכור לכך... ושלא נדבר על נסיעות המבחן, לא הסכימו להביא לי רכב לנסיעת מבחן בטענה שרכב המבחן נמצא במרכז...

אתה מוכר?

לכל דבר יש מחיר :lol:

עריכה אחרונה על ידי Liran xsi

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

תתחדש ותהנה. מכונית פצצה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
ובצדק לחלוטין הייתי אומר :-D

אגב, המגאן היא לא רכב טוב ללוחמה עירונית, מכיוון שדורשת מהירויות גבוהות בהרבה כדי להתחיל להפתח... 8)

יש לי גם הרגשה שהדגם הזה של המגאן הוא אחרון שלא מתפשר, יתכן שבדור החדש של המגאן שצפוי להיות מוצג בשנה הבאה, הם ילכו בכיוון הקליאו RS 4, במטרה כמובן לפנות לא רק לחולי הגה אלא למכנה רחב יותר.

אגב, היבואן בארץ גם לא יודע לשווק את הרכבים האלה, לא ראיתי באף סוכנות של רנו, גם לא המרכזית בחיפה (לאיזור הצפון) לוגו של רנו ספורט בחוץ, או לחילופין, אתם מתחרים במירוצי פורמולה ? איפה איזה דגם של מכונית פורמולה באולם התצוגה עם כל הסמלים של רנו ? או אפילו אזכור לכך... ושלא נדבר על נסיעות המבחן, לא הסכימו להביא לי רכב לנסיעת מבחן בטענה שרכב המבחן נמצא במרכז...

לכל דבר יש מחיר :lol:

אתה צודק, רנו לא יודעים לנצל את היכולות של חטיבת הספורט שלהם וההצלחה של רד בול. היה מזמן שלט פרסום של מגאן RS עם הכותרת "שווה גט". אבל מאז כלום ושום דבר.

אין שום דבר גם בסניף בריב"ל או בסניף בראשון.

לגבי הכיוון השפוי של הקליאו RS מול מגאן, אני דווקא שמח שהם עשו את זה. רציתי את המגאן אבל היא בלתי אפשרית כרכב ראשי ועוד עם בת זוג. הקליאו עם ה-5 דלתות והגיר האוטומטי שלה פשט הייתה תפורה למה שחיפשתי

תתחדש ותשתף תמונות!

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

רכב מאוד יפה ומעניין, ראיתי RS CUP על הכביש רק פעם אחת. זוכר בעיקר את הצליל כי הרכב נעלם די מהר.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

לירן, אומר לך שוב - להתחדש ולהנות.

אני חושב שהגיע הזמן שתיתן גיחה למרכז, עכשיו יש סיבה טובה מתמיד לטייל קצת.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בחירה מצויינת! תתחדש!

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...