Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך המלצה לפאבלט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבחור הגדיר תקציב 1000 ש"ח. הנקסוס יעלה פי 3 לפחות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה רבה.

האסוס נראה מעניין מאוד. הוא גם בתקציב.

הסיניים יוצאים יותר יקר בהנחה שייתפסו ואני מניח שגם ידרשו גיור...

האם יש כאן למישהו ניסיון לאורך זמן עם האסוס?

תודה רבה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

התקנתי היום לחברה בעבודה עברית במכשיר שהיא קנתה בחול המחיר הוא huawei ascend mate 2

ממש הופתעתי לטובה מהמכשיר איכות בניה מעולה חומרה טובה מסך מעולה 6.1 אינצ' נראה בהתחלה גדול אבל מתרגלים ממש מהר .כמובן דור 4 4G

המסך של ה S4 שלי נראה ככ קטן לידו.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון:

נקנה אסוס foneped במבצע של מחסני חשמל.

המכשיר בסדר אבל, הוא קצת איטי ביחס למה שציפיתי.

יש השהייה במעבר בין מסכים ולוקח לאפליקציות כמה שניות טובות לעלות

האם המכשיר בעייתי או שהוא עגלה ביחס למה שמקובל היום?

הטאבלט 7 הסיני שהומלץ כאן מרגיש זריז לעומתו.

המכשיר בא עם אנדרואיד 4.4.2 מס' דגם K012

תודה

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• תוכן חדש...