Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת מחשבות בכל רם.

כבר חודשיים שאני מחפש לעצמי טלפון ממוגן עם סוללה גדולה שלא תגמר לי אחרי חצי יום עבודה.

וכל מה שאני מוצא זה טלפונים סיניים מחברות לא מוכרות וידועות.

השאלה היא למה, למה חברות גדולות כמו סמסומג,LG, סוני,HTC לא מייצרות טלפונים בעלי סוללות גדולות, עם החומרה האיכותית שלהם.

לדוגמה הייתי מאוד שמח לקנות מכשיר מחברה מוכרת עם אימא ואבא.

במקום להיסתפק במכשיר סיני שלא בטוח איך הוא יתנהג (בנתיים בסדר כי הוא בהטענה)

כנ''ל גם טבלטים, יש אולי טבלט אחד או 2 סיניים, שגם מוגנים מכל כיוון.

הרי יש דרישה, לא כולם עובדים במשרד ולא תמיד יש מטען לידך.

ברור שאפשר לקנות נוקיה 3310 ב 100 שקל בקושי באייבאי ( עשיתי גם את זה) ולדבר בו שבוע רצוף. אבל זאת אל הפואנטה.

יש לי הרבה חברים שרוכבים, עובדים בשטח, מדריכי רכיבה שכן מחפשים מכשירים כאלה.

יש למישהו הסבר הגיוני לנושא הזה?

וזה המכשיר, SNOPOW M8

350 גרם למכשיר את המידות רואים בתמונות, מגיע עם 2 סוללות של 3000 מיליאמפר.

זמן דיבור של יותר מעשר שעות.

זמן המתנה שבוע +-

מופעל על אנדרואיד, אין מצלמה טובה והמסך לא ברזולוציה טובה אבל זה מספיק למיילים וכמה תמונות וואצאפ וGPS

וכל זה במחיר לא רע של 1150 שקל+-

IMAG0723.jpg

IMAG0724.jpg

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

הסבה. גם אני חיפשתי מכשיר ממוגן הרבה זמן, הבנתי שכולם ג'אנק סיני וחבל על הכסף,

קניתי LG SU6200 (מקביל לגלקסי 3) - משומש מאייבי ב-250 ש"ח. קייס אוטרבוקס איכותי (200) + מטען נייד 9,000 מיליאמפר

מחיר הגיוני. מכשיר ממוגן.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם
היה את ה defy אבל כנראה אין לזה ביקוש מספיק

ה-DEFY היה עמיד, אבל בתור סמארטפון הוא היה זבל.

לסמסונג יש את GALAXY ACTIVE:

samsung-i9295-galaxy-s4-active-ofic.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כי ניראה אין דרישה למכשירים הללו,במיוחד כשהכבדים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה בדיוק העניין.

לסמסונג יש את סדרת אקטיב,יצאה גם לגלקסי 4 וגם ל5. הסדרה עומדת בתקן מחמיר של עמידות לאבק מים וספיגת השוק ממכות ונפילות.

הבעיה של ייצור מכשיר העומד בתקן גבוה של עמידות זה דבר יקר.

מצד שני יש כל כך הרבה מגינים כאלו וחברות שמתמחות במגינים עמידים כך שהעלות הרבה יותר נמוכה.

לכן,רוב הצרכנים מעדיפים לרכוש מכשיר רגיל ולקנות לו מגן עמיד וסוללה יותר גדולה או כל אביזר אחר כדי להתאים אותו לצרכיהם.

תנסה לחפש מגינים לפי התקן MIL-STD-810G certified.

בנוסף הגלקסי S4 אקטיב אמור להיות זול להזמנה מחו"ל,פחות מ1000 ש"ח. לא הייתי מתפתה לרכוש מכשיר סיני לא ידוע במחיר כזה.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם
זה בדיוק העניין.

לסמסונג יש את סדרת אקטיב,יצאה גם לגלקסי 4 וגם ל5. הסדרה עומדת בתקן מחמיר של עמידות לאבק מים וספיגת השוק ממכות ונפילות.

הבעיה של ייצור מכשיר העומד בתקן גבוה של עמידות זה דבר יקר.

מצד שני יש כל כך הרבה מגינים כאלו וחברות שמתמחות במגינים עמידים כך שהעלות הרבה יותר נמוכה.

לכן,רוב הצרכנים מעדיפים לרכוש מכשיר רגיל ולקנות לו מגן עמיד וסוללה יותר גדולה או כל אביזר אחר כדי להתאים אותו לצרכיהם.

תנסה לחפש מגינים לפי התקן MIL-STD-810G certified.

בנוסף הגלקסי S4 אקטיב אמור להיות זול להזמנה מחו"ל,פחות מ1000 ש"ח. לא הייתי מתפתה לרכוש מכשיר סיני לא ידוע במחיר כזה.

מכסה אחורי על קליפסים. גאוני למכשיר שאמור ליהיות עמיד בלפני מים, כמה נפילות ולא יהיו קליפסים.

פורסם

~

עניין של סדרי עדיפויות כנראה, צריך לתעדף את השקעת תקציבי הפיתוח ופוטנציאל המכירות בטלפונים מוקשחים אינו גבוה מספיק. אותו דבר קורה למשל עם טלפונים כפולי סים, לכאורה פיצ'ר שימושי מאד אבל כמעט לאף אחד מהיצרנים הגדולים אין מכשיר עדכני שתומך בזה. רבים מהטלפונים הסיניים מציעים את האפשרות הזאת כעניין של מה בכך וממלאים את הנישה שהותירו היצרנים הגדולים.

לענייננו - חברת TECMOBILE (תכנון בריטי, יצור סיני) מציעה מספר דגמים מוקשחים עם מפרט מבטיח. בזמנו היה להם יבואן בארץ, לא יודע אם הוא עדיין מתעסק בזה אבל שווה בדיקה אם זה מעניין אותך.

פורסם
~

עניין של סדרי עדיפויות כנראה, צריך לתעדף את השקעת תקציבי הפיתוח ופוטנציאל המכירות בטלפונים מוקשחים אינו גבוה מספיק. אותו דבר קורה למשל עם טלפונים כפולי סים, לכאורה פיצ'ר שימושי מאד אבל כמעט לאף אחד מהיצרנים הגדולים אין מכשיר עדכני שתומך בזה. רבים מהטלפונים הסיניים מציעים את האפשרות הזאת כעניין של מה בכך וממלאים את הנישה שהותירו היצרנים הגדולים.

לענייננו - חברת TECMOBILE (תכנון בריטי, יצור סיני) מציעה מספר דגמים מוקשחים עם מפרט מבטיח. בזמנו היה להם יבואן בארץ, לא יודע אם הוא עדיין מתעסק בזה אבל שווה בדיקה אם זה מעניין אותך.

ראיתי את הטלפונים האלה בדיוק באייבאי תחת מותג אחר או שם אחר...

פורסם
FAT BASTARD

לא נו זאת בדיחה חמודה לא טלפון עבודה.

הסוללה שלו רגילה לחלוטין. תישען עליו והוא ישבר לך.

אף סמסונג שהיה לי לא נשבר עד עכשיו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...