Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

RCD510 של פולקסווגן לסקודה

matanff
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

מצאתי למכירה RCD510 ואני כנראה ארכוש אותו, המוכר טוען שיש צורך בקאנבס (מה זה בכלל?) והוא מוכר את זה ביחד במחיר שמתאים לי, השאלה שלי היא:

האם אין בעיה להתאים את זה לסקודה ראפיד החדשה? לפי מה שהבנתי זה דגם מקביל לBOLERO או לCOLOMBUS (לא בטוח איזה) של סקודה, האם כשאני מפעיל את המסך יהיה לוגו של פולקסווגן? לא ניתן לשנות לסקודה?

מה לגבי GPS ומצלמת רוורס אחורית? האם ניתן להוסיף את זה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר לרכוש בעבורו בנפרד BT, מצלמת רוורס, USB עדיף בחול (Ebay או Aliexpress) כי בארץ זה עולה המון !

אבל... יש לי בגולף RCD510, למה שתרצה לרכוש אותו ?! הוא מיושן עם סאונד גרוע, לא שולט על מגבר ואין לו שום פונקציה מובנית.

לדעתי - תקנה din2 אחר, תומך עברית, תהנה ממנו הרבה יותר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אוהב את המראה המקורי, איך שהוא יושב , ומצאתי אחד משומש כחדש ב1000 ש"ח, יש משהו במחיר הזה שעדיף? ואם לא אז אני אשמח להמלצות ב2000 ש"ח, פחות חשוב לי הסאונד, אני מעדיף פיצ'רים כמו בלוטוס מצלמת רוורס וGPS

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במכשיר הזה אין אפשרות ניווט. בשביל אפשרות ניווט אתה צריך לקנות RNS510. (לדעתי עדיף WAZE אבל זה סוביאקטיבי)

תבין, RCD510 זה מכשיר סנוב. כל תוספת עולה מאות/אלפי שקלים

תחפש משו כזה - http://www.carpc.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=3937749

נראה לי עדיף (לא מנסיון אישי, זה סתם מחיפוש קטן בזאפ)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...