Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחליפים את החלק הקטן המתברג או את כל הגומי שתפוס בג׳אנט?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התקנה הזו מדברת על חובת הצמיגאי להחליף את הונטיל בכל החלפת צמיגים, היא לא מדברת על הפן הכלכלי, כלומר זכות הצמיגאי לתמחר ככל העולה על רוחו. ישראבלוף במיטבו.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

באתרים הנפוצים של השוואת צמיגים מצוין בפירוש שהמחיר כולל התקנה, איזון ומע"מ. אין שום תת סעיף שכולל החלפת ונטיל בתשלום נוסף.

פורסם

לי נראה הזוי שהמחיר יכלול צמיג + התקנה ולא יכלול וונטיל שהוא חלק בלתי נפרד מהנ"ל.

לא ניתן לבצע התקנת צמיג ללא וונטיל ומאחר שמשרד התחבורה מחייב החלפת הוונטיל הישן מכאן שהמשתמע הוא שהמחיר חייב לכלול את עלות הוונטיל.

פורסם

כל הסיפור הזה של עלות החלפת ונטיל התחיל כי יש מקום אחד בודד שמבקש על זה כסף.

אם יורידו אותם מזה - הם ייקחו כסף על איזון. על משקולות. על הברגת גלגל - לא משנה מה.

בגדול - עדיף לשלם עוד 100 ש"ח וללכת למקום הגון והוגן

פורסם
התקנה הזו מדברת על חובת הצמיגאי להחליף את הונטיל בכל החלפת צמיגים, היא לא מדברת על הפן הכלכלי, כלומר זכות הצמיגאי לתמחר ככל העולה על רוחו. ישראבלוף במיטבו.

איתמר

התקנות גם מדברות על סגירת הברגים עם מד מומנט ;-)

פורסם

שיטת ניצול מכירה של אתרי אינטרנט, שלפעמים מציעים צמיגים בזול יותר בהפרש מינמלי,שלאחר מכן מתברר שהמחיר שגובים על הונטילים(בלפים) בפנצ'ריה זהו ההפרש של המחירים משאר הפנצריות

לכן עצה טובה לסכם הכל מראש

פורסם (נערך)

כמו שאמרתי, ברוב המקרים שנתקלתי מצוין מפורשות שהמחיר כולל עבודה.

ספציפית לאתר Tires4U שכולל את הפנצריה "האהודה" יש פירוש מדויק למה זה כולל:

מחירי העבודה כוללים: פירוק והרכבה על הג'נטים ועל הרכב, איזון גלגלים ממוחשב לכל גלגל שמחליפים, ושסתומים חדשים.

באתר TireClub:

מחירי הצמיגים המופיעים באתר הם המחירים הסופיים, והם כוללים הכל – פירוק, איזון, התקנה וכמובן מע"מ. למחירים אלה אין צורך להוסיף תשלום כלשהו בעת התקנת הצמיגים.

באתר TireDeal:

מקבלים תוצאה של מגוון רחב של צמיגים ממותגים מובילים ומיבואנים שונים. שימו לב: רק אצלנו המחירים באתר כוללים איזון, הרכבה ושסתום.
עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

מדובר בשיטת מצליח של הפנצ'רייה הסוררת המדוברת.

לאור הציטוטים שהעלה Tom_22 מהאתרים השונים, מוזר ש Tires4U טרם פעלו

לשינוי המצב או להפסקת העבודה עם הפנצ'רייה הנ"ל.

מאוד קשה לי להאמין שהאתר טרם נחשף למקרים הרבים.

פורסם

לא יאומן איך הפורום הזה כל פעם מלמד אותי משהו חדש. להגיד את האמת, מבלי להידרש לתקנות או לנוהג ההגיוני של החלפת שסתומים עת החלפת הצמיגים, הייתי מעלה תמיהה אם בעל המקצוע היה מבקש ממני סכום נוסף על השסתומים. טוב לדעת שניסיון כזה, מעבר לעובדה שהוא סתם מגעיל, הוא גם לא חוקי.

תודה,

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

לפני כמה שבועות שלחתי הודעה ספציפית ל-Tires4U אודות "העוקץ האיטלקי" של הפנצ'רייה הנ"ל ועד היום לא קיבלתי תשובה מהם. הפנצ'רייה עצמה עדיין מופיעה באתר.

אני מקווה שהם לכל הפחות יצרו עמם קשר ודרשו את הפסקת התופעה.

פורסם

החלפת צמיג בגלגל עם 5 ברגים עולה יותר מכזה עם 4?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...