Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני גר עם החברה כשנה בדירה שכורה.

כשנכנסנו לדירה סגרנו חבילת אינטרנט - ספק (012) + תשתית (בזק) במהירות 15 מגה ב-94 ש"ח לחודש.

בתום שנה, המחיר אמור לעלות (לא זוכר בדיוק כמה, אבל יחסית לא מעט).

אין לנו צורך בכבלים/לווין ולא בטלפון קווי, אלא אך ורק אינטרנט.

15 מגה מספיק לנו ולא צריכים יותר מזה.

עשיתי בירור קצר בהוט, שם יש תשתית בלבד, 100 מגה ב-100 ש"ח, או 30 מגה ב-89 ש"ח.

בתוספת ספק, המחיר הסופי יעלה בעוד כמה עשרות שקלים.

אז אפשר בכלל לשמור על מחיר החבילה בבזק?

או איך אפשר, אם בכלל, להשיג אינטרנט 15 מגה (גג 30.... לא צריך יותר מזה), במחיר של פחות מ-100 ש"ח.

יש חיה כזאת?

תודה מראש לעוזרים :)

פורסם

הוט זה זבל, כל הזמן יש ניתוקים באינטרנט.

השבוע עברתי לבזק, הצטרפתי דרך האתר שלהם, 85 ש"ח ל 40 מגה, רואטר\מודם חינם לשנתיים, התקנה 99 ש"ח וחודש ראשון חינם.

אם הם לא מסכימים לתת לך מחיר דומה פשוט תנתק את המנוי ותעשה מנוי חדש על שם חברה שלך.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

נשמע מחיר טוב, אבל זה כולל ספק? או רק תשתית?

ואם אני אעביר את המנוי לחברה שלי, הם לא יראו שמדובר באותה כתובת ובאותה דירה?

או שמה שמשנה להם זה רק שם הלקוח המנוי?

לגבי הראוטר חינם לשנתיים - זו הטעייה! אני כמעט נפלתי בזה שנה שעברה.

אתה משלם ומקבל החזר מלא על הראוטר, אם אני זוכר נכון, 20 ש"ח כל חודש במשך שנתיים.

אם תחליט להתנתק מבזק, תאלץ להמשיך לשלם על הראוטר את שאר הסכום שנותר.

במילים אחרות, הם מוכרים לך ראוטר במחיר מופקע של 480 ש"ח(!) במסווה של חינם - תמורת התחייבות לשנתיים.

פורסם

רק תשתית. ספק זה גג 20 ש"ח בחודש.

הראוטר\מודם חינם לשנתיים, אחרי שנתיים יש תשלום עבור השכרה 10 ש"ח בחודש. אם תיתנתק אתה מחזיר את הציוד והתשלום מופסק.

יש לך את כל הפרטים באתר של בזק.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

הבנתי, אז כ-105 ש"ח בחודש, זה באמת אחלה מחיר ל-40 מגה.

אני שמח עבורך שאתה לא מחוייב לבזק עם הראוטר כמו שרצו לחייב אותי בזמנו.

תודה!

פורסם

ליאב,

אתה יכול להיעזר באתר "כמהזה".

האתר עדכני, יש שם מידע שצוות האתר מפרסם, ובנוסף מידע שאנשים מפרסמים בתגובות. לקוחות.

אתה יכול לדעת לאיזה מחיר לכוון, לנסות לדרוש לקבל גם מחיר כזה.

אם אתה לא רוצה לראות הרבה אפשרויות, תסנן לך את החברות בהן את מעוניין + מהירות האינטרנט.

http://kamaze.co.il/Site/Internet/Default.aspx?FID=si

אתר שימושי מאוד, עם מידע אמין.

לאחרונה נחשפתי גם לאתר חדש, בו בעל האתר מפרסם כמה הוא משלם מדי חודש לשירותים כאלה ואחרים.

זה גם יכול לעזור. אתה גם יכול לעבור על הבלוג, ולראות פרסומים של החודשים האחרונים.

http://www.hashekel.co.il/blog/2457

פורסם

תודה סופר-מן.

באתר "השקל" באמת הוא מסביר בצורה מעולה איך הדברים עובדים שם מאחורי הקלעים, וגם עוזר להבין סדר גודל של המחירים.

Acejin,

האם מדובר במחיר של לקוח חדש? או לקוח וותיק?

כי זה אפילו זול יותר מהמחיר שמשלם Infinity.

כנראה שהכל תלוי בידע מוקדם של המחירים בשוק, יכולת מיקוח ועקשנות מול הנציגים...

פורסם (נערך)
איך אתה מקבל בבזק מחיר כזה?

תגלה לנו....

הייתי מנחש מבצע ישן שחודש לאחרונה באותו מחיר.

או אולי התמזל מזלו והוא מכיר מישו שמכיר מישו שארגן לו מחיר יפה :)

הכי זול ששמעתי על 100מגהביט תשתית (חוץ מהמבצע הקודם "100 ב100") היה 85ש"ח.

וגם על זה ממש צריך ללכת ראש בראש מול חצי מוקד נציגים ובמקביל לאיים על השימור (שנקרא ניתוק,וכמובן מוכחש ע"י המכירות שאין מוקד כזה..)

ואם כבר עסקינן,האם אתה מקבל באמת 100 בספידטסט ודומיו או קרוב לזה? (פעם התחייבו למינימום 60מגהביט,היום ירד ל50)

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

קיבלתי את המחירים בתור לקוח וותיק.

המחיר שאני משלם לב"ב יחסית סביר ביחס לספקיות אחרות, אבל המחיר לתשתית בהחלט זול בצורה חריגה, עשיתי את השדרוג באותה תקופה שבזק יצאו במבצע של שדרוג ל-100MB ללא עלות כספית, מבצע שהחזיק בערך יומיים עד להתערבות של המפקח על ההגבלים העסקיים. בהתחלה הייתי בכלל מוגדר על 15MB במחיר של 59 ש"ח, התקשרתי לבזק באותו מבצע ושדרגתי פעמיים מ-15 ל-40 ולאחר מכן מ-40 ל-100 :)

באסה שהמבצע תקף לשנה אבל לפחות אני אוכל לחזור ל-40MB במחיר של 59 ש"ח שזה גם מחיר מעולה.

פורסם

יפה,לא נעים לומר אבל בד"כ הם משתינים עלינו,הלקוחות הוותיקים בקטע המחירים :\ (איתם מאז ומעולם נדמה לי...חוץ משנה בודדת שהייתי עם הוט ואכלתי 3ינור יום ביומו..)

גם אני על 40,אין שדרוג כבר המון זמן...נראה מתי יהיה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...