Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

את ההזמנה ניתן לבצע באתר האינטרנט שלנו או במוקד הטלפוני - 03-9005838.

יש לנו פנצ'ריות בפריסה ארצית, הכי קרוב אליך יש לנו שתי פנצ'ריות בחיפה ואחת בטירת הכרמל.

פורסם

היום רכשתי 4 צמיגים לרכבי 15\60\195 תוצרת גודייר דגם EfficieEfficientGrip Performanceעם 4 שנות אחריות.

מחירם של 4 צמיגי גודייר 1300 ש"ח כולל מע"מ.

דירוג A1 לביצועים בכביש רטוב הדירוג הגבוה ביותר המוענק על פי תקנות האיחוד אירופי.

> מרחקי בלימה קצרים יותר לנהיגת בביטחון

טכנולוגית ה - ActiveBraking

ActiveBraking מגביר את הקשר בין הצמיג ופני הכביש במרחקי בלימה קצרים יותר - עד שני מטרים (8%) קצרים יותר בכביש רטוב ו 3% קצר יותר בכביש יבש.

רעש

דירוג הרעש החיצוני של הצמיג מבוטא בדציבלים. גלי הקול השחורים מציינים את רמת הרעש של הצמיג מ-1 (שקט) ועד 3 (רועש).

הדירוג הוא 1.

> שיפור במרחק העצירה והתנגדות גלגול נמוכה

הטכנולוגיה WearControl מבטיחה איזון אופטימלי בין אחיזה רטובה והתנגדות גלגול נמוכה לחייו של הצמיג.

> צריכת דלק נמוכה ביותר

אנו משתמשים בטכנולוגית FuelSaving כדי ליצור בסיס סוליה חדש המפחית את בזבוז האנרגיה של הצמיג. התנגדות גלגול מופחתת ב -18% משמעותה צריכת דלק משופרת ועלויות נמוכות יותר עבור נהיגתך.

השאלה היא האם פלקון עומד בקריטריונים האלה ?

לפי דעתי עדיף מפאלקן ZE914

פורסם

ממש אין לי קשר ליבואן הלוואי והיה.

אחרי סקר שוק הגעתי למסקנה שבשבילי הגודייר הכי מתאים מבחינת מחיר ומבחינת החיסכון שרשום על התווית של הצמיג

ומה שרשמתי מעליך זה מה שרשום על התווית של הצמיג.

שכל אחד יקנה מה שמתאים לו.

פורסם

מרק, רונן אינו פותה"ש (שאינו רכש עדין לפי עידכוניו כאן).

רונן - לינק לאותם הנתונים מספיק לטעמי בפעמים הבאות :wink:.

אגב, במידה של פותה"ש דירוג הדלק נמוך טיפה, רק C.

אקוקונטקט 5 לדוגמה מציעים דירוגי B,B ו-70db. הבדלים מאוד קטנים.

פורסם

אני מסכים בגדול, אבל במידה של פותה"ש יש לגודייר שלושה צמיגים שנושאים את השם EfficentGrip. אחד עם השם בלבד, אחד Compact ואחד Performance.

הראשון מציע נתונים דומים מאוד לZE914, נמוכים יותר בדירוג אחיזה ברטוב (C לעומת B בפאלקן) ודירוג רעש שונה ב-2db לטובתם.

השני מציע נתונים דומים מלבד דירוג הדלק שגבוהה ביחידה אחת (C לעומת E בפאלקן).

והשלישי שמציע את ההבדלים הגדולים יותר.

כך שהשאלה היא איזה מהם הוצע לו.

פורסם

אני החלפתי לדגם של

EfficentGrip

אחיזה בגשם רשומה A.

והחיסכון בדלק רשומה B.

גם מבחינת הרעש הוא הכי שקט.

ההפרש בין המחירים הוא לא גדול סביב 200 ש"ח.

מהייכן הבחור ננסה לעזור לו.

פורסם

שהמידה יותר קטנה המחיר יורד

לדוגמה באוטו דיפו נמכרים צמיגים של גודייר במידה 175/60/15 ב 1200 ש"ח.

המידה שלי היא 195/70/15צמיגים של גודייר

שרצו למכור לי ב2000 ש"ח

פורסם

אני מאזור הקריות חיפה אבל אני איש קבע והאוטו פחות או יותר מגיעה לכל הארץ אם יש לכם המלצה על מקום ללכת אליו וששם יעזרו לי לבחור את מה שבאמת מתאים לצרכים שלי זה יהיה מעולה

• תוכן חדש...