Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי פולו קלאסיק דיזל 2001 והגיע הזמן להחליף צמיגים,הרכב הוא לא רכב ספורט ולא רכב מיוחד ועם זאת אני עדיין רוצה לשים עליו צמיגים טובים אבל אני לא רוצה צמיגים יותר מידי טובים שלא יהיו שימושיים לרכב,בגדול הרכב עושה נסיעות בכבישים פתוחים נסיעות ארוכות.

אכל המלצה תתקבל בשמחה אם יש לכם גם המלצה למקום לעשות בו את ההחלפה באזור חיפה והקריות עוד יותר טוב.

תודה

פורסם

אין דבר כזה "יותר מדי טובים".

אני משער שהפולו לא נועלת מידה סקסית במיוחד, לא חתך נמוך או קוטר ג'אנט גדול. גש לפנצ'ריות ותראה מה מציעים לך, כל צמיג מחברה מוכרת יעשה את העבודה.

כשלב ראשוני אתה יכול להעזר במנועי החיפוש של אתרים כדוגמת tires4u ולראות מה בכלל קיים במידה שלך.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

המידה היא לא סקסית בכלל,14היט המידה.

אולי מישהו כבר מניסיון ידע להמליץ לעשות חיפוש אני יכול אתה צודק אבל אני פה בישביל להשתמש בניסיון של האנשים

פורסם (נערך)

אם אינני טועה בפולו קלאסיק מדובר במידה 185/60/14.

בכל מקרה לשאלתך:

קשה למצוא צמיגים זולים וטובים אבל יש כמה שעושים עבודה לא רעה בלי לשחוט את הכיס:

Falken ze912 (בהונדה סיויק דור 8 שהמידה גדולה בהרבה עלה לי 325 לצמיג)

ויש עוד אופציה שאני יודע שאולי יצלבו אותי פה אבל אני אכתוב אותה כי באמת יש לי ניסיון טוב איתם:

קודם כל חשוב לי להדגיש שאני מרכיב אך ורק צמיגים איכותיים ברכבים שלי מחברות טובות (מישלין, קונטיננטל, גודייר, פאלקן, דאנלופ וכו')

לאחרונה הרכבתי ביונדאי I20 צמיגים סיניים טובים של חברה בשם Jinyu, דגם jh11 צמיג סיני שעושה עבודה טובה מאוד.

בהתחלה מאוד פחדתי להרכיב אותו אבל מי שהמליץ לי עליו זה בחור שאני סומך עליו בעיניים עצומות, שאני מכיר אותו כבר הרבה שנים והוא בעל מוסך שמומחה בכל מה שקשור לפרונט ולבולמים ובין היתר מוכר צמיגים.

הוא אמר לי איתמר, אני אתן לך איזה צמיג שאתה רוצה, אבל תידע לך שזה אחלה צמיג במחיר טוב.

קניתי בחשש רב תוך שאני סומך על המילה שלו בלבד והאמת? אני ממש לא מאוכזב. הם שקטים יחסית, אוחזים מצוין בכביש יבש וגם בכביש רטוב, אוחזים מצויין בסיבובים (לפני כן היו צמיגי Maragoni על הרכב בסרן הקדמי ו- ovation בסרן האחורי והאחיזה היתה גרועה, היה מפחיד להיכנס לסיבובים או לבלום בלימת חירום).

הם כבר כמה חודשים על הרכב ונסעו לא מעט (כמעט 10000 ק"מ) ובנתיים אני מאוד מרוצה מהם, לדעתי נותנים תמורה טובה למחיר למי שמחפש צמיג טוב במחיר זול.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם (נערך)

בחלקם אם לא בכולם, אם אני לא טועה, הגיעו צמיגי 185/55/14.

אם המידה בכל זאת 185/60/14 אז יש בטיירקלאב את ה-ZE914.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

פאלקן צמיגים טובים, אומנם אין לי נסיון נרחב בצמיגים אבל הצמיג סביר בהחלט.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

בשלושת ההודעות מדובר בפולו 3/5 דלתות ולא קלאסיק.

בקלאסיק מעבר למה שרשמתי הייתה מידה 185/55R15, אבל למייטב ידעתי לא נמכרו בארץ פולו קלאסיק עם המידה הזו.

פורסם

בקיצור, אם מדובר על מידה 185/60/14, מעבר להמלצה על הפאלקן ZE914, יש לך אופציות שיהיו קצת יותר יקרות כמו

הגודייר EfficentGrip Performance, קונטיננטל EcoContact 5, יוקוהמה AE-01.

פורסם

המידה היא 185/60R14.

הסתובבתי קצת בערב ומצאתי 4צמיגים של גודייר ב1300 האם זה שווה?יש המלצות על מקומות באזור חיפה והקריות?

פורסם

בוקר טוב,

ה-Falken ZE-914 נותן תמורה מעולה לכסף ויש עליו המון ביקורות מעולות.

זמין במלאי להתקנה מיידית בעלות של 257 ש"ח בלבד כולל מע"מ, איזון והתקנה כמובן.

רביעיית צמיגים תעלה לך 1,028 ש"ח ובנוסף תקבל 200 שקל מתנה לקניות בחנויות מקבוצת FOX.

נשמח לעמוד לשירותך.

• תוכן חדש...