Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו בחתימה.

הוצאתי היום את הדיסטרביוטר לצורך החלפת O-RING, יש לי שאלה, כאשר אני מחזיר אותו זה הרוטור צריך להיות בידיוק כמו שהוצאתי אותו אחרת האוטו לא יניע ?

תודה.

פורסם (נערך)

לא מצאתי אפשרות לערוך.

יש לי בעיה עכשיו חמורה כנראה קרתה בעקבות התקנה לא במקום של הרוטור, נשבר לי השייבה מברזל הזאת:

האוטו כרגע מושבת, אשמח לעזרה: מאיפה אפשר להשיג כזאת או שייבה תואמת באותה מידה או שאני צריך דיסטרביוטר חדש בגלל זה ? האם זה קרה בגלל התקנה לקויה של הדיסטרביוטר ?

$_57.JPG

עריכה אחרונה על ידי s0d
פורסם

איך זה יכול להשבר? אם אני לא טועה זה חלק בלתי נפרד מכל הבית של המפלג, בדרך כלל המפלג יכנס רק כאשר הוא מכוון בכיוון הנכון להכנס לגל זיזים, אין אפשרות לטעות.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

כנראה שהכנסתי המגרעת של הרוטור של הדיסטביוטר לא היה מול גל הזיזים והידקתי חזק עם הברגים וניסיתי להניע ולא הניע כנראה התעקמה השייבה ואז שנגעתי בה היא נשברה לגמרי, היא לא חלק מבית מפלג היא בפני עצמה והיא צמודה ל-O RING

פורסם

שלום

הלכתה בכוח אין מצב.

כמה תקעים יש למפלג אחד מרובע והשני [אובלי]? אולי יש לי אחד למכירה.

אם אתה יכול צלם את המפלג בכמה מצבים שאוכל לראות את הדגם.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...