Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות לגבי רכב ראשון 8-10 אלף ש"ח

רביד12
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

אני מחפש רכב סטודנטים אמין ככל האפשר שגם לא צורך הרבה דלק. בימי השבוע לא מתוכנן נסיעות ארוכות (כ20-30 ק"מ ביום) סופ"ש נסיעות ארוכות כ100-150 ק"מ. התקציב שלי לרכב נטו הוא 8000-10000 ש"ח ואין לי בעיה עם גיר ידני.

המליצו לי על פורד פיאסטה או דייהטסו שרייד, מה אתם אומרים?

תודה מראש, רביד

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא בטוח שפיאסטה בתקציב כזה תהיה לצרכים שלך. במקומך הייתי מחפש פונטו ספייס או יונדאי גטס, שתיהן אמינות, נוחות לנסיעות ארוכות אבל הגטס קצת פחות חסכונית למרות שלאופי הנסיעות שלך ההפרש לא יהיה גבוה במיוחד.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמובן...

את היונדאי גטס כמו את הפונטו ספייס בתקציב שלך ואולי עם מתיחה קטנה מאוד שלו תוכל לרכוש שנתון מתקדם יותר מהפיאסטה או מהדייהטסו, באזור שנתון 2005 והפורד/דייהטסו שנתון 2001.

הפונטו והגטס רכבים מאוד אמינים. בקשר לאמינות של השרייד אני לא בטוח.

בקשר לצריכת דלק, הק"מ השנתי שלך יהיה באזור 10K לכן ההפרש של רכב שיצרוך 1:13 או 1:10 יהיה על 150 ש"ח בחודש ואולי כמה עשרות שקלים יותר. אני לא אומר שזה לא כסף אבל ההפרש הזה לא צריך להיות שיקול בהחלטה.

דרך אגב, אל תשכח שרכב בשנתון כזה הכי חשוב לקחת עם הטיפולים הכי טובים, במצב הכי טוב ועם טסט הכי ארוך. כמובן שלרכב שנמצא 10 ויותר שנים על הכביש צריך לעשות ישור קו כי נדיר למצוא אחד כזה במצב מצוין. אז קח בחשבון עוד כמה מאות שקלים לתיקונים קטנים.

עריכה אחרונה על ידי אוהד זכי

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בעד הגטס. זה רכב שישרוד גם פצצה גרעינית.

בתקציב שלו אמנם לא יכנס דגם מאובזר או דגם עם כל האבזור הבטיחותי, אבל זה לא שמכוניות כמו שרייד או פונטו ישנות טומנות את הידיים שלהן בצלחת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבל גטס 2003 אפשר למצוא בתקציב הזה.

ומישהו כאן מפרסם פונטו בתקציב שלו שעל פניו נראית במצב טוב מאוד. שווה בדיקה ותשאיר אותו עם עודף מה10 אלף ש"ח שהוא הקציב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...