Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אני צריך לקבל בשעה טובה רכב חברה עד 127 אלף ש"ח .

כמובן שהבחירה בידי ופה אתם נכנסים לתמונה :)

הנסיעות שלי הם בין 90-100 ק"מ ליום .

נסיעות מחוץ לעיר ככה שהרכב צריך להיות נוח .

מה חשוב לי :

אני נהג יחיד כרגע, (רווק ) אבל בגדול בקרוב חתונה :)

1.נוחות

2.ביצועים כוח , יציב על הכביש מתלים מתקשרים.

3.שימושיות לעתיד (ילד וכו')

4. בטיחות

האופציות שחשבתי אלייהם:

טויוטה קורולה 2014 החדשה 138 כ"ס , מערכת מולטימדיה וכל הפיצ'רים הקיימים , נראת נוחה לנסיעות ארוכות וחסכונית בדלק.

מזדה 3 החדשה 2014 120 כ"ס , מערכת מולטימדיה ופה זה נעצר , לא ממש חסכונית, חוות דעת של רוכשים וליסינג , שהיא לא ממש נוחה לנסיעה ארוכה אך המתלים יותר מדוייקים.

פה אני תקוע , לא יודע מה לבחור , אולי יש אופציות שלא חשבתי עלייהם .

אשמח לשמוע .

חג שמח.

פורסם (נערך)

פורד פוקוס אפשרות טובה מאוד, היא נוחה למדי, יש לה סאלון טוב, ניהוג מוצלח מאוד ובגירסאת סטיישין מאוד פרקטית וניראת מצויין.

אם אתה רוצה לחסוך קצת בשווי שימוש ונטו, תבדוק פורד פיאסטה אוטומטית, היא נחמדה למדי ויש לה מנוע 1.6.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

השכן שלי החליף את המאזדה 2012 שלו למאזדה החדשה ( 1500 דגם קומפורט) והוא דווקא מתלהב מאד מהשינוי בצריכת הדלק בדגם החדש.

פורסם

שתי הבחירות שנתת טובות מאוד.

הייתי בוחר במאזדה בגלל שהיא יותר נוחה למשתמש.

מבחינת כוח הן דומות מאוד. אני פחות אוהב את ריח הפלסטיק של הקורולה, למרות שעם הזמן התרגלתי לשנוא אותה פחות. הדש-בורד שלה די מעצבן ומרגיש גבוה, כשבמאזדה הוא מרגיש טוב בהרבה.

אוקטביה 1.2 עולה 5 אלף יותר מהתקציב שנתת. אם אתה יכול לעשות מאמץ ולקחת אותה, אז לך עליה בעיניים עצומות. מהירה, אוחזת, נוחה, תא מטען ענקי(!), מערכת מולטימדיה טובה גם מרכבים שעולים פי 2!, בקיצור פצצה של רכב.

פורסם

אוקטביה/פלואנס דיזל.

ללא ספק אם אתה מחפש ביצועים ונוחות אלו הרכבים היותר מתאימים למשימה מאשר קורולה ו3.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

האחיזה בפלאונס טובה מינוס. בתור מי שנוהג על שלל רכבי ליסינג, אם אתה מחפש אחיזה- אל תיקח את הפלואנס.

האחיזה של הקורולה והמאזדה טובות בהפרש גדול.

פורסם

אתייחס לסעיפים שציינת אחד אחד:

1. נוחות - שני הרכבים לא נוחים במיוחד, אבל די בסדר.

2. ביצועים - הטויוטה עדיפה משמעותית. המאזדה בגרסת הליסינג מגיעה עם מנוע 1.5 ליטר מעט עייף, לקורולה מנוע ה-1.6 ליטר החזק בקטגוריה. זה עושה הבדל.

יציב על הכביש - שני הרכבים "יציבים על הכביש". עם זאת, המאזדה מרגישה מעט יותר ספורטיבית מבחינת התנהגות כביש.

3. שימושיות - שני הרכבים אחלה, הקורולה מעט יותר.

4. בטיחות - שני הרכבים נחשבים לבטוחים, אין סיבה לחשוש מהבחינה הזאת.

אם בא לך לקרוא עוד קצת חומר שיעזור לך בהתלבטות כנס לכאן:

מאזדה 3 החדשה מול טויוטה קורולה החדשה מול סקודה אוקטביה החדשה

אגב, אם אתה שואל אותי אז הבחירה שלי הייתה בכלל קיה סיד. סטיישן או האצ'בק בהתאם לטעם האישי, אני מעדיף את ההאצ'בק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אתה יכול לבחור כל רכב עד 127 אש"ח? בדרך כלל מקבלים רשימה כי חברות הליסינג לא עובדות עם כל היבואנים וגם אם כן בדרך כלל לא על כל הדגמים התמחור הוא זהה.

אני הייתי מוסיף לרשימה את סיאט לאון, ה-1.2 DSG מגיעה עם אבזור לא רע ותתאים גם למשפחה קטנה בלי בעיה.

פורסם

אני כרגע גם בהתלבטות דומה בין מאזדה 3/ קורולה/ אוקטביה.

אני בכיוון של מאזדה 3 בגלל שאני כרגע רווק ולא צריך אוטו גדול כמו אוקטביה ( אין ספק שאוקטביה עדיפה למשפחה).

מאזדה נראת הרבה יותר טוב וגם מאוד מאובזרת. החיסרון הבולט של מאזדה זה המנוע, חוץ מזה אחלה אוטו.

פורסם

המזדה חלשה מדי והקורולה פשוט קורולה, אצלי זה משהו אינדיבידואלי ואני ממש לא מתחבר לקורולות, הן משעממות, נראות מוזר וכולם הולכים אחריהן בעיניים עצומות.

הייתי בודק גם את הקרוז טורבו וסקודה רפיד (שד"א, באה עם מנוע 1.4 טורבו 122 כ"ס, לעומת האוקטביה)

פורסם

היי חברים לעוד משהו יש מיעד על הקרוז 1.4 טורבו נראה שהיא אופציה טובה בהחלט והחזקה ביותר בקטגוריה.

אשמח לקבל עוד המלצות בנושא

פורסם

בגלל שהוא רווק הייתי ממליץ לו סופר מיני מאובזרת עם מנוע חזק דוגמאת הסוניק

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

רווק לא לעוד הרבה זמן :)

ואני רוצה לתכנן קדימה בוא נגיד שלפי התכנונים אני מאמין שעד 3 שנים אני יהיה כבר עם ילד,ככה שאני לא רוצה מיני.

אלא משפחתי.

• תוכן חדש...