Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני דווקא לא מסכים עם מי שאומר לא לקחת את הרכב לבדיקה. מכיר מקרה באופן אישי שמישהו הזמין רכב חדש מיבואן (גיפון פופולארי לצורך העינין), הרכב הגיע עקום: קווים של מכסה מנוע היו עם מרווחים לא ישרים. מזל שהם שמו לב לזה ולקחו את הרכב לבדיקה במכון. ומה התברר? הרכב קיבל מכה חזקה בזמן משלוח ותיקנו אותו בלי להודיע לקונים. כמובן החזירו את כל הכסף לקונים.

אני חושב שמיותר לחלוטין. אסביר:

מכה מאוד רצינית עם ערך משמעותי על פי חוק גילוי נאות אסור להם להסתיר.

אחריות על מנוע, צבע, תיבת הילוכים ובעצם על כל השאר - יש מהיבואן.

מכות קלות, מרווחים והבדלי צבע? קח איתך חבר שמבין כדי להסתכל על הרכב ולאתר ריג'קטים. בכלל, רצוי לקחת חבר שמבין בכל מסירה של רכב, גם מיבואן וגם משומש. הרי מה שכתב צבי - הרכב הגיע עקום. כלומר רואים את זה בלי בדיקה. ברור שאם מגיע רכב שמתיימר להיות חדש, ובעצם הוא עקום בצורה שנראית לעין, יש לבדוק מקצועית.

פורסם

יצא לי לראות בלא מעט מגרשים איך מחנים את כל הרכבים בסוף היום ולשמוע את הפגושים שם נמעכים אחד לתוך השני, וזה היה קרוב מאוד לרכבים החדשים שעמדו שם.

כשהסתכלתי על הרכבים מקרוב היו עליהם גם כמה סימנים של פתיחת דלתות.

אני אישית הייתי מתבאס לקבל ככה רכב שאמור להיות חדש אז אני ממליץ לך לבדוק היטב ולשים לב לדברים הקטנים האלה.

פורסם

פריג׳י, כדי לבדוק את הרכב החדש צריך עצבי ברזל. הרי לרוב הקונים המאושרים הברכיים רועדות מרוב התרגשות ודרך משקפיים ורודות הכל נראה להם מושלם. בטח שלא ישימו לב לפרט כזה ״שולי״ כמו חזית עקומה של הרכב.

רכב חייבים לבדוק במסירה בקפדנות. אם יש חשד, לקחת למכון.  

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

sperial צודק. גם לדעתי אין לך בכלל אפשרות לקחת לבדיקה.

בזבוז זמן של כמה שעות

והוצאה כספית של 500₪

תיתן לך הרבה שקט נפשי ותוכל להנות בלי דאגות

500 ש"ח זה באמת כלום לשקט נפשי. הרי יש אנשים שמוציאים אצל פסיכולוג סכום דומה כל שבוע.

אבל זה ששוה לשלם 500 ש"ח לשקט נפשי לא אומר שזה מה שכדאי לך לעשות. הרי גם 5,000 ש"ח לשקט נפשי זה סביר בסיטואציות מסויימות בחיים.

נכון, אין ודאות שהרכב ללא פגם. כך גם ברכב שנרכש מהיבואן ובטח שכך המצב ברכב יד שניה.

על זה נאמר "רק המוות בטוח".

אם חשש לדפיקה ברכב כל כך מדאיג אותך סע במונית.

פורסם
פריג׳י, כדי לבדוק את הרכב החדש צריך עצבי ברזל. הרי לרוב הקונים המאושרים הברכיים רועדות מרוב התרגשות ודרך משקפיים ורודות הכל נראה להם מושלם. בטח שלא ישימו לב לפרט כזה ״שולי״ כמו חזית עקומה של הרכב.

רכב חייבים לבדוק במסירה בקפדנות. אם יש חשד, לקחת למכון.

מסכים לחלוטין!

בגלל זה הצעתי לבוא עם חבר שמבין ולא כמו הקונה שמשכנע את עצמו.

ואם קראת את מה שהדגשתי - ברור שאם יש חשש הולכים לבדוק.

חג שמח!

• תוכן חדש...