Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם מקובל לקחת לבדיקה רכב מליסינג עם 00 ק"מ

נומד
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום חברים,

בשעה טובה חתמתי על הסכם הרכישה של רכב עם 00 קילומטר מחברת ליסינג.

אחרי שקראתי את ההסכם לעומק התברר לי כי מדובר בהסכם למכירת רכב משומש לכל דבר רק שבסעיף מספר הקילומטרים במונה מופיע 0.

רשום בפירוש בהסכם שאחרי מסירת הרכב הם לא אחראים לשום דבר ואם ישתקלות המכוסות ע"פ האחריות אז פונים ליבואן.

התחילו לי חרדות שאם יסתבר שכן היו פגיות או תיקוני צבע או נזקים אחרים לא יהיה לי למי לפנות.

אז באתי ושאלתי את הסוכן בעניין והוא ענה:

1. זה רכבחדש ואין לי מה לדאוג.

2. בתשובה לשאלה שלי למה המילה "חדש" לא מוזכרת כלל בהסכם הוא ענה שזה חוזה סטנדרטי וכולם חותמים עליו.

3. אז שאלתי האם אני יכול לקחת את הרכב לבדיקה לפני התשלום המלא. הוא התעצבן וטען שזה מגוחך לקחת רכב חדש לבדיקה, מאות קונים אצלו ואף אחד לא לקח לבדיקה.

רציתי לשאול האם זה אכן מוגזם לקחת את הרכב לבדיקה?

איך אתם הייתם נוהגים במקרה הנ"ל?

תודה וחג סוכות שמח!!!

עריכה אחרונה על ידי נומד
typo
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה רכב חדש לגמרי, אפשר להגיד מהניילונים, רק שהיד הראשונה היא חברת ליסינג לכן אתה קונה (וגם מוכר בעתיד) בהנחה שמקובלת על פי מחירון +-.

לא נסעו בו או משהו כדומה, לכן אין טעם לקחת אותו לבדיקה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש חוק שאם הרכב חטף מכה מאחוז מסוים לא חייבים להגיד לך. לדעתי- שווה לבדוק כדי להיות בראש שקט (אם תראה פעם איך מורידים מכוניות מהאוניות- תבין למה כדאי לקחת לבדיקה לא רק מליסינג אלא כל רכב חדש).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה כל כך חושד אז אל תעשה את העסקה ופשוט תקנה את אותו הרכב ישירות מהחברה. אני לא יודע כמה אחוזים הם מורידים מהמחירון בליסינג. אבל נגיד וקיבלת הנחה של 10 אחוז גם ככה עוד כמה שנים בגלל שהאוטו היה ליסינג אתה תוריד יותר מזה. אז לא עדיף לקנות ישירות מהסוכנות עם הנחה קטנה?! דעתי האישית זה יותר משתלם.

volkswagen polo 2009 - כיום

צבע כסף, 1400 נפח מנוע, 80 כוחות סוס :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשביל הראש השקט לא תזיק בדיקה.

איזו בדיקה ?!?!!?

שאתם קונים מהיבואן - לוקחים לבדיקה ?

אם מקבלים את הרכב ומד האוץ על 0 (נניח 10 ) אז הרכב חדש לחלוטין.

שרוכשים מליסינג הם מחוייבים לטופס גילוי נאות.

ואם היתה בעיה עם הרכב הם מחוייבים לאמר את זה.

סתם בזבוז זמן ו 500 שח על בדיקה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בזבוז זמן של כמה שעות

והוצאה כספית של 500₪

תיתן לך הרבה שקט נפשי ותוכל להנות בלי דאגות

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ולמה שיתנו לך לקחת את הרכב לבדיקה? למעשה מדובר ברכב חדש, כאשר הוא נמסר זה בלתי הפיך. בדיוק כמו במגרש המסירה של היבואן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני דווקא לא מסכים עם מי שאומר לא לקחת את הרכב לבדיקה. מכיר מקרה באופן אישי שמישהו הזמין רכב חדש מיבואן (גיפון פופולארי לצורך העינין), הרכב הגיע עקום: קווים של מכסה מנוע היו עם מרווחים לא ישרים. מזל שהם שמו לב לזה ולקחו את הרכב לבדיקה במכון. ומה התברר? הרכב קיבל מכה חזקה בזמן משלוח ותיקנו אותו בלי להודיע לקונים. כמובן החזירו את כל הכסף לקונים.  

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...