Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

הרכב מטופל במוסך הראשי, כעת 60000 ק"מ

לפי שיחה עם המוסך הראשי הבנתי שצריך לעשות את הדברים הבאים:

1. החלפת רצועת טיימינג-נעשה כל 90,000 או 4 שנים-עבר הזמן לכן אני מחליף.האם כדאי שהמוסך הראשי יטפל בזה למרות המחיר הגבוה?

2. החלפת שמן מנוע ומסנן מנוע - נעשה עצמאית במוסך אחר.

3. החלפת שמן גיר - אני חשבתי לקנות עצמאית שמן גיר מקורי ולעשות זאת במוסך מורשה אחר... לא הראשי. האם זה תהליך מסובך שעדיף שאעשה זאת בראשי?

4. מסנן אוויר - הוחלף לפני 15,000 לאחד מקורי.

5. פלאגים - מקורי של היצרן , לפי המלצה של המוסך הראשי זה מיועד עד 90,000 ק"מ

6. האם יש חלקים ששווה לבדוק בטיפול מסוג זה? למשל משאבת מים , או האם צריך להחליף שמן תיבת הילוכים

אשמח להמלצות

פורסם

אם אתה לא נעול על מורשה יש את מוסך זיסו ביפו שמתמחה ברכבים יפניים וקוריאניים/אורן שירותי רכב בחולון ברחוב המרכבה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• ספונסר פורום
פורסם

לאיזו חוות דעת אתה מצפה?

אתה יכול לתקן את רכבך בכל מוסך שתבחר, לא רק במוסך מורשה.

תהליך החלפת שמן גיר, מנוע ומסננים אינו מסובך וכל מוסך יכול לבצע את זה, לדעתי, יש להחליף מסנן אוויר בכל טיפול,ולבדוק מרווח אלקטרוה במצתים בכל טיפול.

בנוסף, לשאלתך האחרונה, מוסך מקצועי שמכבד את עצמו ואת המקצוע, יבצע בכל טיפול בדיקה מקיפה של כלל מכלולי הרכב ויתן חוות דעת עם המלצה מה צריך להחליף.

מקווה שזה עונה על שאלתך.

אורן

• תוכן חדש...