Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בנית מערכת SQ עד 10k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

חברים שלום,

אני מעוניין לבנות מערכת חדשה בדגש על SQ.אני שומע את כל סוגי המוזיקה אך בעיקר מוזיקה קלאסית.

המערכת תותקן ברכבי,סובארו אימפרזה שנת 2007.

נכון להיום, הציוד שברשותי הינו:

סאב של חברת JBL דגם p1220e.

מגברים של חברת קיקר kx550.3,kx150.2.

אין באפשרותי להזמין פריטים מחו״ל,אין לי בעיה עם ציוד יד שניה בתנאי שהציוד במצב טוב.

אני מבקש עזרה עם דאבל דין לרכב שיהיה תומך דולבי דיגיטל סרואונד 5.1,חיבור למצלמת רוורס,תמיכה ב:כרטיסי זיכרון למיניהם.

שיהיה לו usb

bt

aux

כמו חן שיתמוך הסמרטאפונים.

הייתי רוצה לקבל חוות דעת על דאבל דין של חברת קנווד ddx6033bt וddx8026bt.

התקציב שברשותי הינו 10kכולל התקנה וחיווט.

אשמח לשימוע את דעתכם בנושא.

תודה גבי.

עריכה אחרונה על ידי גבריאל פליגלמן
שכחתי להוסיף תקציב
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

למה אתה צריך דולבי דיגיטל? מוזיקה מוקלטת בסטראו?

ודולבי זה פורמט לקולנוע.

בגדול, אם הכיוון הוא sq, לא הייתי הולך על דאבל דין, אלא יל סינגל דין כדוגמת הפיוניר 80prs.

לגבי ה 5.1 , אין צורך ברכב, מה שכן אתה צריך לבחור סט קדמי טוב, ויש לא מעט כאלה, כדאי להגיע להשמעה באחד המפגשים.

SCANSPEAK

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בנג'י - מספיק שהוא מעוניין במצלמת רוורס וזה כבר "מאלץ" ללכת על דאבל דין ולא סינגל.

אני גם לא מבין את הצורך במערכת שמסוגלת להוציא סיגנל 5.1 (ולא רק לקבל ולהמיר לסטריאו). מוזיקה מנוגנת על במה שנמצאת מול המאזין, והשאיפה היא לשחזר זאת במדויק ככל שזה נוגע ל-SQ. ונגיד שכן, זה יצריך גם התקנת רמקול סנטר...

הפיוניר AVH-X8650BT הוא גם אופציה, אם כי הוא יגזול קצת פחות ממחצית התקציב (כ-4500 ש"ח).

אני לא בטוח שהציוד הקיים (המגברים והסאב) מכוונים בהגדרתם ל-SQ ולכן אולי שווה למכור אותם כדי להרחיב את התקציב הכולל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי הרבה הופעות חיות שמוקלטות בפורמט בלו ריי,חשבתי שיהיה עדיף דולבי דיגיטל.

אני רוצה לישמוע את ההופעות שיש לי חיות ולא כמו ששומעים דיסקים.

לפי מה שהבנתי שיש בעיות עם המסכים של הדין 1.

מה היית ממליץ לי על רמקולים טובים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין הד יוניטים מלאים שכוללים בלו-ריי לרכב, לא שידוע לי לפחות, יש נגנים יעודיים לכך (כמו זה) שיצריכו חיבור נפרד ומסך.

ולדעתי זה רק מסבך את החיים. הפתרון יהיה לעשות ריפ לסאונד לקובץ לוסלס כמו FLAC, שהפיוניר לפחות תומך בו.

כאמור, גם בהופעה חיה, הסאונד מגיע מלפנים. בערוצים האחוריים אולי תשמע את הקהל ושאריות של המוזיקה מהחזרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מודה שלא שמעתי. ואני בטוח שזה יכול להיות מצוין ולהוסיף לנופך.

אבל, האפשרויות לנגן בלוריי ברכב מצומצמות, יהיה צורך ברמקולים אחוריים, ברמקול/סט חמישי ובניה עבורו, והגברה בהתאם.

אי לכך, אני לא בטוח שבמסגרת התקציב ניתן להגיע לרמה מספקת כמו התמקדות בסט קדמי בלבד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה לא ללכת על פרוססור שמסוגל לנגן 5.1 ?

לשלב את זה ביחד עם מקור ניגון דיגיטלי ולהתקין ברכב "דאבל סין" הכי פשוט שיש עם מצלמת רוורס?

מעניין כמה יעלה שילוב של ביט1 ביחד עם ביט פליי של אודיסון

מה לגבי h900 של אלפיין?

פרוייקט טאבלט או carpc?

אני בטוח שצריכים להיות גם דאבל דין שמנגנים dts אבל בלו ריי לדעתי carpc יתן את המענה הכי נכון

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אלי, אני לא בטוח כרגע - לישנים יש יכולת לנגן סנטר אבל יכול להיות שבחדשים ביחד עם הPLAY החדש שלהם פורמטים נוספים נתמכים - לא יודע לגבי DTS בכל מקרה.

מה שלא יהיה - לי נראה שזה יהיה רעיון טוב לפותח השרשור לפנות אל גיל-קאר - יבואני אלפיין היום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אלי, לא שמעתי רכב עם DTS, ובשום מקום לא אמרתי שזה לא טוב, לדעתי זה רחוק מאד מלהיות פרקטי.

אז בוא נניח שיש לך 20 דיסקים שהוקלטו עם DTS, נהדר, שווה להשקיע ב 5.1 ברכב בשביל זה???, במקרה הטוב בהמשך הדרך הבחור יוריד פלאקים מהרשת.

בשביל זה תצטרך HU שיודע לפענח DTS (בלי קשר לפרוססור, טוב ככל שיהיה, החלוקה לערוצים מתבצעת ביחידת הראש- אחרת זה לא DTS ולא יכול להיות DTS, בדיוק כמו במערכת קולנוע ביתית), עם יציאות יעודיות לסנטר, אחוריים קדמיים וסאב, הפרוססור של אלפיין PXA-701, בשילוב עם HU תואם שלהם יכול לעשות את זה, אבל קשה לי לראות את זה נכנס בטווח המחירים הזמין לפותח השרשור כשיש צורך בתוספת של אלמנטים, חיווט סאב והגברה נאותה.

SCANSPEAK

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בני,

אני לא חושב שבמקרה הזו מדובר בשאלה של פרקטיקה אלא של רצון פותח השרשור, שכפי הנראה גם יש לו אוסף לא קטן של הקלטות הופעות חיות באיכות גבוהה.

תריץ חיפוש ברשת על המערכת של garry summers במרצדס c230 מדובר שם במערכת עם סאונד היקפי, מתחרה גדול בתחרויות sq ופאנאט של מוראל.

Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא רק רצון, כי אם גם ענין של תקציב.

בינתיים הכל דיבורים באוויר.

אם התומכים במערכת סראונד יצליחו לבנות מערכת שעונה על כל הצרכים במסגרת התקציב - יופי! קדימה שוט.

אם זה חורג במעט, אז גם קדימה ולציין בכמה ועל איזה רכיבים אפשר אולי לוותר באופן ראשוני ולהשלים במועד מאוחר יותר.

רק ה-HU שפותח השרשור ציין (קנווד DDX8026BT) ושתומך בסראונד גם ביציאות שלו עולה כ-4.5K.

סט קומפוננט אחד טוב יעלה לפחות כ-2000 ש"ח. וזה רק 2 ערוצים.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מטורף מה שבנו במכונית של סאמרס, הבן אדם זכה ב-4 פרסי אוסקר על סאונד שזה בכלל נותן פרספקטיבה על הבנתו בתחום, לא הצלחתי אבל למצוא סרטון שרואים בו את המערכת שלו עובדת.

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוסקר על סאונד?

איפה נעלם פותח השרשור ?

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...