Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת gladen sqx 6.5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום, יש לי אפשרות לרכוש מחבר בבערך אלפייה את הסט הזה, כרגע אני עם פוקל פוליגלאס שהוא סוס עבודה אך טווח הז'אנרי מוזיקה שלי השתנה והפוקל מוכוון רק לאלקטרונית, מישהו מכיר את הסט הזה? מחפש סט שידע לענות על רוק, מיינסטרים והאוס. מוגבר עם Hertz he4 בשידוך לסאב es300 ודאבל דין x8550bt. תודה!

פורסם

למה הפוקאל לא עונה לך על הסגנונות שציינת? אתה יכול לנמק?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מרגיש שבווליום גבוהה הצליל נשבר ברוק וכאלה, מצד שני בהאוס וכאלה סאונד מעולה. מחפש פשרה בין הסגנונות, כידוע הטויטירים של הפוקל מאוד קרים וצורמים ומכוונים לסגנונות מוזיקה מאוד מסויימים

פורסם

אולי הבעיה היא ההגברה? שהמגבר לא מזיז טוב? לפני המעבר לרכב החדש הייתי עם HU של קלאריון cz501 והכל נשמע יותר טוב. משמעותית. הסאב בכלל קשה מאוד לכיוון בשבילי בפיוניר... התקנתי את אותו סט אפ ברכב החדש פרט לhu ואני לא מרוצה כמו ברכב הקודם. אולי השתנתי

פורסם

אני חושב שענית לעצמך על השאלה לא?

על איזה hu מדובר? דאבל סין? או דאבל דין? הדגם לא מוכר לי באופן אישי

ולגבי הפוקל אכן רוב הטוויטרים שלהם נצילים מאוד וצריך לדעת איך להתקין ולאזן אותם בכדי שיהיו נעימים לאוזן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רכב חדש, סאב חדש, ו-HU חדש (AVH-X8550BT שאמור להיות מתקדם). כל אלו גורמים שיכולים להשפיע על הסאונד.

האם ישבת לסשיין כיוונים מקיף?

האם שינית משהו בהגדרות של הקרוס?

האם יש בידוד בדלתות, ואם לא אולי שווה לשקול קצת מזה?

פורסם

יש בידוד קל מאוד באזור הרמקול בדלתות. טוייטרים על הדשבורד, הרכב לאון 2011 שהטוייטרים המובנים בו הם בידיות פתיחת הדלת מקום לא אופטימלי. סאב בן שנה,שלא מצליח לכוון אותו. לאלקטרונית חזק מידי ולשאר מוזיקה חלש לאחר שמשחק עם הלאודנס ושם על low. בנוגע להגדרות בהתקנה אחרי שמיעה ראשונה אמרתי למתקין שאני לא מצליח לכוון סאב והוא שינה משהו במגבר שלטענתו כרגע השליטה היא על רק באמצעות המכשיר. אולי משהו דפוק בגיינים?

פורסם

הכל אפשרי.

קשה לאבחן בלי לדעת מה הכיוונים בפועל. גם במגבר וגם ב-HU.

הייתי ממליץ שתגיע לאחד המפגשים שם יוכלו לעזור קצת יותר טוב, שלא לומר אולי ללכת לכיוון מקצועי, בתשלום, בין אם אצל מתקין שיודע מה הוא עושה ובין אם אצל בית עסק כמו סאונד נולדג' שמספנסרים את הפורום.

כמובן שאפשר גם לשבת לבד עם חוברות ההפעלה ולעבור פונקציה פונקציה.

פורסם

מצטרף בחום רב להמלצה על המבצע של סאונד נולדג' שהולך להשתנות אחרי החגים.

ממליץ בחום ליצור קשר עם רונן.

ודרך אגב לגבי גלאדן

לא יודע, לא זכיתי לשמוע סט שלהם, טרם.

אני רק יודע שמדובר במותג טוב אבל זה הימור מוחלט על הטעם שלך.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...